Naglarna fixade

Asså dom ser skitsnea ut jag vet. Men det är faktiskt mina fingrar som är snea på bilden. Eller så har ni - och jag - snea ögon.


Helt utmattad

Vi har haft friidrottsdag hela dagen. Ute i den stekande solen. Och jag har jobbat. Och cyklat en herrans jädra massa kilometer. Och tonat håret. Och skrivit inköpslista. Så jag är helt slut. Men ingen skoldag imorgon så jag hinner återhämta mig. Kanske. Bal på kvällen JöÖöööööööÖÖÖö.


Mina godnattsagor

Fyra olika receptböcker smockfulla med recept på både muffins och cupcakes. Ska försöka hitta några utmaningar att ta tag i till helgen och förbereda inför tisdagen.


Firat in sommaren

Igår kväll åkte jag in till stan för att äta middag med Sara, Firren, Emma och Ellika. Sjukt mysigt väder så vi satt ute på restaurangens uteservering. Det blev en medelhavstallrik som vad god. Men tyvärr inte mer än så. Hästlängder ifrån tortellinin i Alanya. Vi firade i alla fall att allt är klart i skolan, åtminstone för de flesta av oss. Och idag är det bara sex dagar kvar. Gaaaaalet.


Magkort

Min nya topp som jag köpte från H&M igår. Ska använda den precis som den gråa från Primark, men denna var kortärmad och i en härligare färg så ja ba whyyyy nååååt??


Måndagsshoppat

Döttråkigt väder idag. Hade svenska, lunch och sen fotbollsturnering. Helt klart en onödig dag. Efter skolan åkte jag och mamma till stan. Lämnade in min studentklänning till skräddaren, köpte ansiktskräm, blomma till håret, en topp från H&M, gardiner och toning. Massa nödvändigt med samtidigt sånt som är deprimerande att spendera pengar på. Och sen belönade jag mig med min favvo, kokosnötvatten. Och imorgon är det den aaaaaallra sista redovisningen och uppgiften gör denna termin. Det firas med middag ute på kvällen med mina coola kåmpizar.


Gårdagens efterrätt

Gårkvällen spenderades i sängen efter en gudomlig middag ute i solen. Kollade klart The Host och såg reprisen av Ola-Conny och Morgan. Till det gjorde jag en liten efterrätt på jordgubbar och hallon, minikesella blandat med Fun Light Stevia och sen krossad mörk choklad. Geeeerymt god!!


Räddar fossingarna

Tjääääna. Solen strejkar vilket innebär att jag har hunnit städa och plugga utan dåligt samvete. Imorse hade jag dessutom aktion Rädda Naglarna. Eller snarare nagelbanden. Ett riktigt pillergöra med tanke på att mina nagelbanden har en förkärlek till att växa ut med naglarna. Och jag har en förkärlek till att göra annat än att pilla ner dom. Men nu är det gjort och ser bra ut. Så nu har jag gått vidare till de nedre regionerna. Talar alltså om mina fötter. Ett --->välbehövligt<--- fotbad är vad dom får.


London del 3

 
Skaldjurspasta till middag första dagen. Zupergåt.
Piccadilly Circus fast från lite mobbad vinkel.

S:t Pauls Cathedral. Man fick inte ta kort inne i det men jag lekte spion och fotade ändå.

Min coffeecooler i mitten. Zupergåt även detta!!!

Love of my life. Ärligt. Blir helt till mig när jag äntrar denna affär.

Matavdelningen inne på Harrods.

Och självaste Harrodsloggan.

Victoria's Secret var heeelt magiskt!!

Här borde iPhonesmilisen med hjärtan för ögonen sitta.
Emma och Louise testar om trapporna håller. Det gjorde dom.

Sen hade dom sin lilla underavdelning Pink bredvid.

En fin grej.

Inne på Primark, helt galet mycket folk. Men jag hade en sabeltandad tiger med mig så när vi kom aktade sig alla.

Finrestaurang sista dagen. Blev en skaldjursrisotto för min del. Skaldjur asså <333

En lunch från Pret A Manger, kycklingwrap.

Louise spanar in Jimmy Choo på Harrods.

English Breakfast. OOOOOOBS inte min, utan min lärares. Uuuuh ser ut som apbajs.

En fin gata.

Och sen bar det hemåt igen. Summa summarum: Maten = duger i krig. Vädret = Duger inte ens i krig. Shoppingen inne på Primark = KRIIIIIG!!

Bärinvasion

Hallåååå där käka blåååbär. Och hallon och massa superbär med naturell lättyoghurt, kokosflingor, solrosfrön och mandlar. För det gjorde jag som uppladdningsmål innan löpturen. Och som lite paus i allt mitt slavande. Hjälpte mamma och pappa att fixa lite i trädgården. Jag var vice krattdirektör samt höll ställningarna vad gällde gräsmattan. Nu är det fint till studenten tack vare mig!!!! Ok inte endast då, men ändå.


FiXiT i farten

Blev ingen sovmorgon för min del idag. Vaknade kvart över åtta, åt frukost och cyklade till Firren där vår talang för fönsterputs skulle komma till användning. Så ja, vi putsade alltså fönster. När vi var klara åt vi en god lunch ute i solen. Omelett och sallad blev det. Sen cyklade jag hem och mina planer på att ta mig till stan och uträtta lite ärenden struntade jag i och smet ut på altanen istället. Och här ligger jag nu och försöker tona ned blekheten. Går trögt asså.


Fredagsfilm

Efter en springrunda med världens ballaste låt på repeat och en behövlig dusch chillar jag nu galet med The Host.


Hejhej

Har jeteeeeetråkit för jag väntar på att det ska ha gått en timme sen jag åt mat så att jag kan ta min springrunda utan att riskera att drabbas av akuta magproblem och måste amputera bort magen. Det blir ju jeteeeeejobbigt för vart ska min mat som jag äter då ta vägen???? Måste jag knyta fast en sopsäck runt min hals så att maten ramlar ner där istället för att falla direkt ner på benen? Måste jag be om hjälp varje gång jag önskar förflytta mig? En som tar överkroppen (utan mage såklart) och en som tar benen? Kommer benen sitta ihop eller måste vi ha ytterligare en person som bär det andra?? Frågorna är många. Jobbigt utan mage asså. Ps. Alla som tycker jag är fin här kommenterar och säger det. Tack lovers <3<3<3


Inför beach -13

Tänkte börja visa min shopping från London lite smått. Denna rosa bikini kommer från... *trumvirvel*... Primark. Cirkus 100 kronor för hela setet. Man ba oh my gaaaad!! Längtar så tills premiären. Håll utkik i era biosalonger alltså.


Skiva igår

Hajhopp!!!!! Äntligen fredag, så skönt. Hade mitt sista prov idag vilket känns underbart. Jäjää hade skiva igår och det var skitkul!! Det var på Pure vilket var helt ok även fast dansgolvet var i myrformat och vakterna var fan bittrare än min allra mörkaste choklad. Kom dit vid sju och efter lite mingel och äckepäckel välkomstdrink var det middag. Väldigt gott trots att salladen, eller salladsbladen för att vara exakt, var så små att jag behövde använda mitt förstoringsglas som jag hade tagit med i nödfall. Sen blev det i alla fall utdelning av "Klassens..." och jag kan nu titulera mig som duracellkanin. Obs är inget dampbarn. Elllller??? Lol :P Så småningom blev det dans resten av natten. Hade inte mobilen på mig vilket innebär att Jesus var en flitigare fotograf än vad jag var igår. Men en ynka liten bild på min outfit har jag lyckats ta och får stoltsera med den. Bra dessutom att kvaliteten är myrornas krig III.


London del 2

 

Fick fina Skittles-tygpåsar på mässan. Och i där slängde dom massa tuggummin :)

Hade av någon anledning bytt kön under mässan och gick under titeln Mr Engström.

Oxford Street och två tanter.

Random bild.

Utanför Svenska Handelskammaren, precis klara.

Story Part Two om mitt kaffe som jag gjorde på mässan. Skitgott, plus att jag bad honom hälla i lite vaniljsirap. Trololol.

En frukost, förmodligen dag två. Att äta hotellets (a.k.a. fängelsehålans) frukost var det inte att tala om. Hade varit som en bestraffning.

Tower Bridge. Njöt tyvärr inte så mycket av denna sightseeing då mina fötter var mördade. Att gå i Converse flera timmar om dagen är inte särskilt bekvämt, tro det eller ej. Dessutom var jag vrålhungrig, som vanligt.

Big Ben. Och ja vi hörde kvart i tolv slaget. Ballt eller hur??? #allavillvaraminkompisnu

London Eye och massa människo-eyes.
Hejhej.

Det obligatoriska turisthoppet. Min tröja ville också hoppa lite. Lite för högt upp möjligtvis.

Inne på Mason and Fortnum med sjuuukt mycket fint te, kaffe, choklad och bakelser. Men jag köpte icke något.

De hade pepparkakor med fin frosting på. Såna ska jag göra vid jul.

Mordvapen

Mitt nya armband från New Look, går även under beteckningen farligt mordvapen. Så mucka inte med mig OKKK????? Undrar om jag måste ha licens för denna. Ajaaaa whatevaaahh jag är ju gangstaaah.


Ca$h is king

Lagom till skivan och allt med studenten har vi haft utdelning med företaget. Fick dessutom en VD-bonus på 2 kronor. Det går bra nuuuu.


London del 1

 
Ready for takeoff!!! Klev på det gamla hederliga viset och använde trapporna.

Första dagen besökte Svenska handelskamamren och Exportrådet där de hade föreläsning i 2 timmar. Intressant. Till en början. Mot slutet fokuserade jag mest på hur jag på bästa sätt skulle hålla mig vaken.

Min frulle första dagen. Asså maten där var #kaos #galet #hallå #varärminyoghurt

Louise och Tim första dagen på en italiensk restaurang. Vi var vrååålhungriga. I alla fall jag.

Forever 21, helt klart en av favoritbutikerna. Även fast jag bara köpte ett arbmband :/// Tragiskt. Men Oxford Street asså, himlens korridor.

Besökte Caffé Culture, en mässa med det senaste inom kafékulturen. Sjukt bra mässa!!! Massa smakprover och gratis tuggummi, why not liksom?

Jag och Louise provade att göra vårt egna kaffe. Kanske finns en gömd barista inom mig.

Cupcakes, så fina. Smakade dock ingen för jag vågade inte gå fram och ta men det räckte på att kolla på dom för att fatta att de var goda, hehe.

Smakade dock äkta sorbet och annan italiensk glass. Satan i gatan vad gott. En apatrevlig glassgubbe dessutom.

Fina nallekex. Såna önskade jag att det hade funnits på mitt dop. Alla hade bara "åååh vilka fina kakor denna nyfödda Emma har bakat".

Redo för skiva

Imorgon är det dags för vår skiva och jag börjar bli apataggad. Har provat ut morgondagens outfit vilket blir en hög midjekjol tillsammans med min nya gråa magkorta topp från London. Haha låter kanske lite lustigt men det är inte direkt så att min mage kommer att synas utan det blir bara ett litet mellanrum mellan kjolen och tröjan. Till det mina nya ballerinaskor med silvernitar. Asså Primaaaark #LOVE


Gårdagens detaljer

Min nya ring från Primark, cirkus 25 kronor plus min nya plånka, även den från Primark för 40 spänn. Heeeelt galet ju.


Besök på Scania

Igår var det måndag - en underbar måndag!! Cyklade till skolan med Firren vilket var superkul :) Skoldagen gick snabbt och det var dessutom god mat i skolan. Vid tretiden tog jag min sikkel ock sikklade till Gröndal för ett besök på Scania med många fler treor. Ååååh det var såååå kul!! Vi fick åka terrängbil plus att jag körde 6 km buss på deras democenter med Sara som passagerare. Sen körde jag värsta lastbilen i skogen. Till slut bjöds det på en sjukt god grillbuffé, fanns hinkvis med senap liksom. Strax innan sju cyklade jag ner till stan och jobbade innan jag äntligen kunde bege mig hemåt. En underbar måndag helt enkelt.


Min nya älskling

På väg till skolan med faaaatha på min sovmorgon. Asså obs han ska inte till skolan utan till jobbet xD xD Tänkte vara tidseffektiv och plugga inför morgondagens matte nationella. Uuuuuuuh (skräckslagen rysning). Men med mig har jag min nya kompismugg från Starbucks som är i plast vilket innebär att vi kommer hänga ihop i många långa år. Kanske. Och min nya Primark-ring jaaaaoooo.


Skollunch i solen

P.S. Jag är hemmaaaaa. Bilder från London kommer en vacker dag.


Hejråååå

Lunnnndunnnnnnn in maaah heart!!!


På gång

Iiiiiih är på väg mot Arlanda med mitt resesällskap. Solen skiner och jag är sjukt taggad!! Ha en bra vecka för det kommer jag ha. Garanteeeeerat.


New in

Berry Delight från Indiska. GååååååtttiZ.


Motivation och belöning

Tjabba tjena hallå. Kom precis hem, har varit en snabbis på stan för att lämna tillbaka en bok jag använt i mitt fördjupningsarbete i samhälle. Fatta att jag betalade för att få hit bokjäveln eftersom den inte fanns på vårt bibliotek. Ma gaaad om min lärare ändå visste detta. Kanske ska lägga till en fotnot på slutet där jag redogör för miraklet. Jaja, köpte nytt te också. Mamma lär nog inte bli så glad eftersom halva skafferiet är fyllt med mitt te, men det gröna teet är slut så kände för att fylla på lite med den färgen.

Sist men inte minst köpte jag min favorit alla kategorier - kokosnötvatten. Okej känner att vi först måste ordna upp det här. Först kommer kokosnötvatten, sen kakao och SEN pesto/senap/kokosflingor/mörk choklad/havremjölk/kokosflingor/skummad mjölk/Ola-Conny och Morgan. Hursomhelst, det fick agera belöning efter historiepresentstionen och som motivation till att skriva klart två arbeten och lämna in idag. Och det som återstår där är uppskattningsvis tre rader så det ska jag nog klara av. Hej så länge.


Fantasilös rubrik

Har försökt plugga matte idag. Har gått är skogen. Så jag gjorde likadant, gick åt skogen. Hehehe tog mig ut på en promenad och när jag kom hem hjälpte jag till med maten som för tillfället ligger/står/sitter i min mage. Ska läsa igenom historian en sista gång, sen blir det nog Partaj!! Går i skolan endast måndag nästa vecka så det är ju skapligt underbart. London onsdag och min magiska kristallkula säger att jag är sjuk på tisdag. xP xP xP xD


Så goat!!!

Hihi fattar ni rubriken ellerrr?? Sug på den ni, klarar ni den = bra, klarar ni den inte = inte så bra. Och en ledtråd, jag har inte malt ner en get i gröten. I alla fall, till lunch idag blev det grötkaka i micron. 2 ägg, 1 dl havregryn, 3 msk havremjölk, 1/2 mosad banan, massa kakao, lite vaniljsocker med äkta vanilj (!!) och kokosflingor. Sen typ tre minuter i micron. Såå himla god. Sen åt jag en rågknäckemacka med någon tofukräm och citruskrydda. Min nya beloved one.


Kollat fotboll

Hejeee. Har hunnit kolla på minibrors fotbollsmatch. Det gick väl sådär. Kollandet alltså. Hade solglajjer så jag såg inte så mycket vad som hände och sedan la jag mig på gräset och solade. Kollade inte ens klart innan jag sprang iväg på en springrunda. Och därmed var det klart att jag inte är född till någon fotbollssupporter. Har i alla fall duschat nu och ätit lunch så nu är det bara att glassa vidare med lite mattteeee och historiiiiia. Wiiiiie!!! #loveschool #plugghorse #leverföratträknaintegraler Oki nu ska vi inte vara sådana. Efter morgondagen återstår endast matte nationella, prov i internetionell ekonomi och en svenskaredovisning. Sen är jag KLAAAAAAAR.


Grillat fetapaket

Innan jag släcker lampan och inväntar morgondagen tänkte jag tipsa om en superenkel men supergod förrätt. Åtminstone för de som inte ställer sig helt fientliga till fetaost. Denna avnjöts under middagen tillsammans med sällskap från Sara. Efter det slökollade vi resor och sen kollade vi på Pitch Perfect. Min mage lät som en bil som fick motorstopp hela tiden om ni undrar. Hihihihi god natt kamrater och vänner.


Going back jaooooo

Sååå glad!!! Som ni kanske listade ut ska jag åka till London på onsdag. Blev spikat igår med ganska kort varsel. Hur som haver så är det en skolresa i kursen Internationell Ekonomi. Egentligen fanns det bara fem platser och jag hamnade som andra reserv, men mitt horoskop i ELLE hade skvallrat om att jag skulle vara bortrest i mitten av maj så något mirakel var ju tvunget att hända. En hoppade av och förstareserven ville inte åka, så då var jag på tur. Scooooore säger jag bara. Är så sjukt taggad, och eftersom jag tror vi ska få ganska mycket fritid är jag redo att våldgästa Forever21, Primark, New Look, Top Shop, Victoria's Secret, Starbucks, Harrods, Selfridge osv osv osv. Mitt mål är att hitta studentklänning, det skulle ju vara underbart. Senast jag var i London var för tre års sedan tillsammans med pappa, så nu tyckte väl ändå högre makter att det var dags att åka tillbaka. Tjooooooooho.

Lördagslunch

Till lunch idag blev det en sallad med någon salladssort, granatäpple, paprika, tomat, fetaost, rödlök, gurka, avocado och keso. Sen slängde jag på ett ägg också och toppade allt med en citruskrydda.


Jäkla geting

Blev nyss väckt av att en dum geting morrade i mitt rum. Så det var bara att kliva upp och jaga iväg busungen. Nu kvittrar fåglarna istället och solen skiner in genom gardinerna så det blir nog inte mer sovmorgon än så här för mig. Så god morgon då!!


Guess what!!!!


Kvällens efterrätt

Åh herre så god!! Marängbotten med mörk choklad, kesellatopping med färska jordgubbar och kiwi, riven mörk choklad och kokosflingor. Och juste, lite granatäpple.


Grillat och gäster

Haj hopp. Denna fredag har tillägnats åt att plugga, åååh det är så tråkigt. Framåt eftermiddagen tog jag mig ut på en springrunda. Distans oklar eftersom jag lämnade RunKeepern hemma. Så wild and craaaazy. Duschade och fixade lite inför middagen. Våra grannar kom hit och sen har vi ätit grillat ute på altanen. Sommarkänslorna når svindlande höjder måste erkännas. Dessutom hade mamma och jag fixat en supergod efterrätt, marängpaj med bär. Jäjäää imorgon är det helg och det är ännu okänt om vad som kommer att bjudas på. Omg så spontan.


Kycklingsallad

Slängde ihop en kycklingsallad på gårdagens kyckling, granatäpple, bladspenat, majs, gurka, tomater, paprika och solrosfrön. Såååååå god!!


Filmkväll

Med te, apelsin och 99 procentig mörk choklad är jag nu redo att slänga mig i sängen och kolla på film. The Impossible blir det och jag är redo att låta tårkanalerna jobba hårt. Blev inget plugg efter springrundan för jag är så gangstaaah och försökte göra önskelista till studenten. Menmen ibland, ofta eller alltid får man vara busig. Oki? (Oki är mitt favoritord förutom trololol, såååååå gott och haaaaallelujah. Och adios amigos, det gillar jag också!! Oki?)


Sommaren är här

Typ. Solen har skinit och allt har blivit grönt på en millisekund. Själv har jag spenderar heeela dagen inomhus. Vilken n00b. Hehe nej men jag har pluggat en massa, tänkte att det var skönt att försöka få mycket gjort idag. Trots att jag fick en del gjort insåg jag att en dag inte är tillräckligt att avsätta för lite sCOOLarbete. Sen har jag dessutom rensat ut sju ton pappersmassa från mitt rum. Massa gamla skolpapper - säger bara hejdå för alltid!! Så nu ska n00ben ta dig ut för en springrunda. Efter det återstår ytterligare lite att plugga men sen tar jag lov <3333 Torsdagslov alltså.


Promenad i solnedgången

Haha klyschigt värre. Så var det inte riktigt då, men underbart kvällsväder!! Efter jobbet åkte jag hem, slängde i mig mat och sen begav jag mig ut på en kvällspromenad med my homie. Vi gick. Och sen gick vi lite mer. Och lite mer. Till slut var vi klara. Det var jetekuuuuul!! Annars har jag duschat en idag-tänker-jag-inte-på-miljön-dusch. Den var härlig!! Sen har jag ätit kvällsmål, det var ännu härligare. Och nu ska jag blåsa håret innan jag ska hoppa i säng. Har sovit konstigt dom två senaste nätterna, jag typ vaknar av mig själv sittandes flera gånger under natten. Framför allt runt två tre. Skäääry shit asså. Har dessutom läst att det kan bero på att något spöke stirrar på mig. Aaaargh borde inte vara så skrockfull men bättre det är smockfull. Trolololol.


Drar en dagens

Oh maaaaaaj sommaren har våldgästat mig idag. Och säkert er också. Så jäkla härligt. Dock är det jag som mot alla odds hållit på att avlida av värmen. Menmeeeen. Here ya go, ytterligare en dagens. Och ja jag äger mer än tre tröjor.


Shine bright

Like a kvällssol!!! Efter middagen begav jag mig ut på en PW, det slutade med att jag fick springa hem för att hinna i tid till Ola-Conny och Morgan, så då var jag ändå tvungen att duscha. Nu har jag gosat ner mig med grönt te och mörk choklad. Men jag är så jäkla varm, helt överhettad så jag blir galen!!!


Hektisk söndag

Hade en jäkligt busy dag igår. Vaknade vid åtta för klockan nio rullade min kompanjon Firren in på uppfarten. FiXiT skulle nämligen väckas till liv!!! Vi började med fönsterputs hemma hos mig där vi avslutade ett redan påbörjat projekt. Efter det tog vi bilen in till stan för att slutstäda en lägenhet. Ännu mer fönsterputs blev det där. Efter det rullade vi tillbaka till Enhörna, åt mellis och tog cyklarna till det tredje stoppet. Där väntade *trumvirvel* ännu mer fönsterputs. Var hemma igen halv sex och då blev det middag, plugg och en löptur i kvällssolen. Persade eventuellt på 5 km, det är ännu oklart men woop på det ändå.


Rosa och vitt is the shit

Stark färg på stickad tröja och skira mönster på den vita blusen under. Det blev dagens outfitkoncept. En hel vetenskap bakom den så att säga. Hehe, eller inte. Men jag gillade det i alla fall, plus att det var superbekvämt. Hade inte ens någon jacka, älska vår alltså!!!


Ljuvliga dofter

Hade ju maxad beslutsångest så körde på ursäkten "måste unna mig" och slog till på båda. Kommer så knarka dessa i framtiden så jag varnar eventuella parfymallergiker, keep distance!!! Det är i alla fall en med doft av kokosnöt och vanilj och den andra med stjärnfrukt och vit orkidé. Dessa två alltså, mina nya homies. Och ja, kortvarig lycka går att köpa för pengar.


Home party

Nementjena. Har varit fullt upptagen idag. Pluggade imorse och vid tolv åkte jag och Sara hem till vår käre kompis Patricia då hon ordnat ett home party med Victoria's Secretprodukter. Haallelujah vilket litet himmelrike. Luktade tills jag fick ont i huvudet. Dessutom fanns det massa färsk frukt, bland annat jordgubbar. Så gott. Köpte till slut två body mists som jag visar sen. När jag kom hem frågade mamma om jag ville på en cykelrunda och det ville jag. Blev en 11 kilometersrunda med promenad i skogen och stirra på kossor inkluderat. På hemvägen var jag så hungrig att jag skulle kunna ha slukat ett berg och tre kottar på det. Så då lagade vi en liten buffé som vi nu ätit med stor aptit och två bestick.


Visste ni att..?

- Det jag är allra, allra, allra mest rädd för, är att någon i min närhet ska gå bort.
- Jag har inte ätit komjölksprodukter på snart en månad, men ska börja igen på måndag. Tjoho!!
- Jag älskar att promenera, sova i nytvättade lakan, grillad mat och sommarkvällar.
- Jag är väldigt känslig.
- Ett sommarjobb är kirrat, wiie.
- Det gör mig galen med folk som inte tänker på någonting annat än dom själva och deras intressen.
- Mitt favoritprogram är Ola-Conny och Morgan.
- Jag är totalt, hjälplöst och oåterkalleligt förälskad i kakao och pesto.
- Jag kan äta alla nötter förutom hassel- och jordnötter.
- Bada bastu är min grej.
- Glass i alla former är min absolut största last.

Gudomlig pizza

Är hemma med brorsorna eftersom mama och papa är på Springsteen, så det skulle bli hemmagjord pizza till middag. Eftersom jag och mina bröder har lite olika krav och defitniton på vad hemmagjort och gott är så blev det istället två separata. De körde på färdigköpt deg medan jag gjorde en sjukligt god pizza. Ni mååååste bara prova. Dessutom nyttig och går att variera i oändligheter.
 
För en mellanstor pizza (jag lyckades trycka i mig hela)
Botten
- 3 äggvitor
- 1/2 tsk salt
- 3 msk grahamsmjöl
 
Vispa ägget till hårt, vitt skum. Tillsätt mjöl och salt. Grädda på 200° C i cirka tio minuter.
 
Topping
- Tomatsås med basilikasmak
- Zucchiniskivor
- 2 färska champinjoner
- Lite rödlök
- Smulad chevréost
- Körsbärstomater
- Några pestoklickar
- Solrosfrön
 
Efter att botten varit i ugnen fyllde jag pizzan med toppingen och gräddade ytterligare kanske fem minuter, dock var ugnen då på 250°C. När pizzan var färdig hade jag på ruccola och - det bästa av allt, det som tar smaken till nya höjder - honung. Såååå himla gott!!! Asså jag är kär. Från och med nu är detta min pizza. Jag kräver att varje pizzeria ska ta in den och döpa den till Emma. Eller Emsi.

Hurra för fredag

Tja okända som kända människor. Jag undrar faktiskt vilka det är som läser min blogg, vissa vet jag redan men resterande asså. Livets frågor alltså.


Idag hade jag i alla fall matte på morgonen, sen svenska och lunch. Efter lunch åkte jag och mitt company till Torekällberget för att hitta inspiration till vårt arbete i svenska. Vi hittade en ko, en bananätande gris och en parkering. Mycket inspirerande. Heheheheh ne men det var mysigt att traska ute i solen. Synd att jag inte hade vandringkäpp</333

 

 
 
 

Kjoldag idag

Tänkte bryta jeansmönstret och köra kjol idag. Matchade med ribbstickad tröja och vit krage på det. Kanske inte den bästa dagen för kjol eftersom jag fruktat för mitt liv vid minsta lilla vindpust. Skarpt läge flertal gånger, men då kastade jag mig ner på marken och rullade snabbt ner i diket och tog skydd bakom blommade syrenträd. Typ så.


På väg hemåt

Åkte in imorse och skrev ett prov i samhälle. Gick sådär med tanke på att mitt pekfinger drabbades av tillfällig reumatism plus att min kjol is killing meee!! Typ barnstorlek men vägrar ge bort den. Sen hade vi lunch och sen lite marknadsföring. Gjorde lite redigeringar på vår egna upplaga av Bibeln (miljoner sidor marknadsplan) men sen bestämde vi oss för att fortsätta jobba hemma på egen hand. Måste ändå tillbaka till stan vid fem och jobba. Onöööödigt.


Vita kompisar

Mina vita Converse hade förvandlats till smutsgråa med svarta missfärgningar. Det löste jag genom att tvätta dom, eller okej, genom att be mamma tvätta dom. Sen doppade jag missfärgningarna i lite klorin och tadaaa så var de nästan som nya igen.


Kvällslyx

Under mitt cykeläventyr passade jag på att gå loss på lite tidningar. Kunde inte bestämma mig för den 34,9 kg tunga ELLE-tidningen med 65,3 % reklam eller amelia för medelsålderskvinnan med villa, Volvo och en man som gillar att grilla och kolla fotbollsmatcher och dricka öl. Så det fick bli båda. Ibland måste man ju unna sig jao!!! Så nu ska jag krypa i säng med dessa och drömma drömmar om miljonvinster, paradisöar, blomsterängar och kakao. Natti!!!!!!!


Schnygg kombo

Hade på mig mammas lånade blus. Eftersom den dock är i hennes storlek fungerar den som tunika för mig. Och när jag och minibror skulle ut på cykeläventyr så drog jag bara över min vita stickade kofta och det var faktiskt en väldigt elegant cykeloutfit om jag får säga det själv. Och det får jag.


Banan- och chokladshake

För att fylla på med energi och försöka rädda dom döende hjänrcellerna gjorde jag en banan- och chokladshake till mellis. Jag hade i en minibanan, en skvätt havremjölk, lite havregurt och kakao. Sen toppade jag med Paulúns granola blandat med kokosflingor. Supergott!!


Min valborg

Åkte som sagt in till stan igår för att fira valborg. Var hemma hos Filip med en drös människor och världens sötaste hund. Vi grillade (ok jag grillade ingenting mer än att lägga kycklingen på grillen), pratade, spelade lite spel och hade det supertrevligt. Fast alla var typ skittrötta, åtminstone jag som började gråt över överkörda yoghurtburkar. Hehehe lol internt på hög nivå!! Sov över och vaknade ganska tidigt idag. Efter frullen promenerade jag och Sara ner till stan och tog bussen hem. Här hemma har jag förberett inför morgondagens prov, jobbat med årsredovisning och marknadsplan PLUS pluggat matte. Helt enkelt haft hjänrcellsmassaker.


Matbloggstoppen