Årsresumé Januari-Juni 2010

I januari drog jag och familjen till Sälen för lite skidsemester. Vi hade superkul!
I februari blev liten stor och jag fyllde 16 år :D Självklart skulle detta firas med de bästa, fast på bild saknas Emma och Miranda!
Även lilla Sara blev stor och firade det hela med en superrolig 80-tals fest!
I mars (tror jag) var det Earth Hour som spenderades hemma hos Sara med Patricia och Miranda. Mysigt med nada lampor! ;)
I mars tog jag med båda brorsorna på en liten utflykt till Torekällberget och kollade på alla vackra djur (fanns typ inga..)
I april kunde man äntligen vara ute i t-shirt! Här på bild ser ni tre underbart vackra modeller som välkomnar sommaren ;)
I april fick bloggen även en ny header. Man kan ju typ tro att jag var deprimerad eller något..
I maj åkte jag och världens bästa 9 iväg på klassresa till underbara Gotland! Det var bäst.
Hann även med ännu en till resa i maj, nämligen till Frankrike med min konfirmationsgrupp.
Den mesta tiden i Frankrike spenderades i "superlyxiga" Taizé.
Den 13:de maj var det tillslut dags för konfirmation. :)
I juni hade 9:orna på vår skola en gala typ. Hursomhelst var det superkul!
I juni fortsatte resorna men denna gång mot värme. Underbara Mallorca bjöd på moln och ännu mer moln :(
Fast vi var glada ändå, tills vi blev uppätna av en haj, hehe.

Shitespommfrites,
ligger efter i min tidsplanering tack vare detta. Illa gorilla. Försöker hinna slänga upp resten av bilderna, annars sammanfattar jag 2010 med föjande ord; GRYMT.

Mycket att göra idag

Plus 5000 andra grejer. Men först ska jag hjälpa pappa att måla lite tak (normal jag är) och sedan ska jag ut med Emma och faaaaatburna. Hehe nej men vi ska springa lite innan kvällens förberedelser börjar. N-I-C-E! :D

Nu är det klippt

Så typiskt frisörer att klippa nästan dubbelt så mycket som man bett om. Himla tant, klippte av mig halva håret.. :( Men sen plattade hon det och jag blev henne evigt trogen. Noot. Men mamma lovade att betala om jag klippte bort ALLA slitna toppar. Så nu njuter plånboken, mamma och mina toppar! :D

Från mamma till Emma

Spontana presenter har man ju ingenting emot. Eller vad säger ni?

Emma på second hand!?

Stort steg att gå in i butiken, ännu större steg att köpa något. En tantväska som ändå var ganska stiiilig och en vit stickat tröja. Får se hur länge jag klarar av ett någon okänd människas tröja finns i MIN garderob.. :S Väskan kostade 35 spänn och tröjan 40, så det gör ju inte sååå mycket om jag skulle ångra mig. :)

Sista shoppingen för 2010

Blev en superfin väska och nagellack för min del idag! Lycka och kärlek är vad jag känner när jag kollar på väskälsklingen! :D 199 kronor på H&M och jag var såld.

Dagens

Jeansleggings - Vero Moda  Blus - KappAhl  Klocka - Ur och Penn

Klockan 09.00 smäller det

Gissa vad jag ska göra... Snyft, ännu en gång är det dags att sätta sig i frisörstolen. Men denna gång behövs verkligen, och jag gissar att det kommer vara värt det. Tidig uppstigning är nästan värre!

Längdskidor, ÄNNU en gång

I fördmiddags så var det dags för ännu mer längdskidåkning, denna gång med Emma och Miranda. Det var superjobbigt och jag tror verkligen jag måste valla mina skidor nästa gång. Men roligt var det! :)

Att göra ikväll


Testar frisyrer till nyår

Superduktiga Emma lockade mitt hår medan vi - jag, Emma och Sara - kollade lite på Harry Potter, haha. Ena halvan vågades och den andra fick korkskruvar. Vilken frisyr tycker ni passar bäst på nyår? Om jag inte kan bestämma mig blir det förmodligen plattat. Kul tjej! Alltså jag hoppas att ni förstår att jag inte ska ha både vågat och lockat hår samtidigt, haha! ;-)

Så himla gott!!

Ser kanske inte så lockande ut, men gårdagens fruktsallad tog mig till himlen! Typ. Med äpple, kiwi, hallon, blåbär, dadlar, fikon och mandlar - låter kanske inte heller så gott. Men det var det!

Måndagskväll hos Miranda

Finmiddag á la tacos. En misslyckad chokladfondant. En lyckad chokladfondant. Rappakalja. Tre stencoola hiphoppare som dansade i vardagsrummet vid halv ett på natten. Hade superroligt hemma hos Miranda med Emmsan!

Mirre på besök

Emma plattar mitt hår

I want it beige

Funderade på att ha tröjan jag köpte tidigare idag på nyår. Men jag vet inte, åååh livet är svårt!!!! Jag undrar när I-landsproblem ska börja tas på allvar!? Hursomhelst, om jag har på mig tröjan så vill jag gärna monokrommatcha med naglar och läppar. Det betyder att ett beiget läppstift och nagellack omgående behövs införskaffas. Eller så skiter jag i det.

Längtar tills sommaren

Längtar tills sommaren så otroligt mycket nu. All slask och kyla har gjort sitt, tycker jag. Något jag ska ge mig ut på jakt efter när sommaren börjar göra sitt intåg är inget mindre än ballerina med nitar. Galet snyggigt på alla sätt och vis. Den ena skon kommer från Wildflower by Kenza och den andra från Nelly. Vilken gillade ni mest?

Mellandagsrea

Äntligen har jag haffat den! Dock storlek L, men vad bortser man inte från för 150 kronor?
Äntligen säger jag igen! Jag jublar. Har velat ha den föör länge. 319 kronor inkl. försäkring i två år. De är ju nice.
Rätt läppstift från Viva la Diva, 20 kronor. Täckstift från Isadora 72:- och rosa läppstift från Lumene för 69 kronor
Bytte morgonrocken jag fick i julklapp mot denna.
Extremt mysig och passar perfa till mina tofflor! 299 kronor på Lindex.

På förmiddagen åkte jag, mamma och pappa in till Skärholmen. Jädrar vad folk det var. Orkade knappt vara där, så vi åkte hemåt. Däremot var mina shoppingbehov inte tillfredsställda så det blev en ny runda på stan. Där var det typ nada människor och jag trivdes typ ännu mindre. Hittade i alla fall lite snyggt!

Två par längdskidor, en katastrof

Inledde juldagen med en löprunda. Trodde jag skulle spy när jag kom hem, men det gjorde jag inte, hihi. Sedan bloggade jag lite, åt lite rester av gårdagens julbord och sedan begav jag mig till Enhörnas förort för att åka skidor med Sara!♥ I början gick det bra, men sen försvann spåren så vi fick göra nya. Det var suuuperroligt, och sen åkte jag skidor hem själv. Det var ju mindre roligt. Menmen, den där träningen behövdes med tanke på vad jag pressade i mig igår.

Vill ha till våren

Nu när julen är över är det dags att börja sukta efter nya grejer. Har redan kommit på massa grejer som snarast måste (ska) införskaffas. Vita converse, ny mobil (gärna Samsung Galaxy S), en ny plattång och kilklackar i mocka. Dö vad jag vill ha dom.

Julklappar 2010

Väckarklocka i lite gammeldagsstuk. Man får däremot hjärtinfarkt när den börjar ringa
Supermysiga tofflor!!!
Tupperingspulver, ansiktstvätt, balsamspray, Emma S produkter, parfym från Escada, små shower gel, hårinpackning och peppermint spray för fötterna!
Gulliga strumpor
Elsas Mode av Sofi Fahrman
Fyra stycken hipsters från New Body
Jeansleggings från Vero Moda (vilken "överraskning")
Supersnygg ring från Sara och halsband
Apasnyggt linne från Emma!!
Tröja med lappade armbågar från Gina Tricot

Sedan fick jag även en morgonrock, pyjamas, massa pengar, en fleece och kanske något mer. Ska tyvärr byta morgonrocken och pyjamasen mot något annat i mindre storlek. Nöjd är jag i alla fall!

Julaftonsoutfit

Spetströja - Mammas gamla  Kjol - H&M  Ring vä.h - Åhlens Ring hö.h - julklapp från Sara♥  Armband med berlocker - Ur & Penn  Halsband - Gammal julklapp

Tomten är bäst


Min är självklart den stiliga bruna
Halsband i form av uggla och badgrej

Pengar med snyggaste handstilen, hehe

Inledde julaftonsmorgonen med slutet av julkalendern och frukost tillsammans med hela familjen och mormor och morfar (alla samlade vid frukosten = ovanlig bedrift). Och eftersom jag varit sååå snäll i år fick jag självklar julklappar i min julstrumpa. Ett halsband, någon badgrej, 700 kronor och ett program till datorn så att jag kan tagga till körkortet. Tack snälla, snälla tomten!!!!

Allt är nästan fixat

Fåglarna har blivit serverade julbord. Granen är klädd och julklapparna mosade i lager. Hela huset luktar (doftar!!) saffran och det är julafton. Underbart. Nu ska jag strax börja fixa mig. Ha en härlig julafton!♥

Fina smycken från Gina Tricot

Båda armbandet och örhängena var aningen påfågelsinspirerade, men eftersom påfåglar är gulliga gillar vi även dessa! Haha nej jag skojade, påfåglar är inte alls gulliga, men det var däremot dessa smycken. Sugen på armbandet, men jag håller ut tills mellandagsrean!!!!! (Duktig tjej)

Julklappar till mig!!

Jag shoppar. Jag slår in julklapparna. Det är till mig. Dom betalar. Det konceptet gillar vi! Igår köpte jag bl.a. ett par mörkgröna jeansleggings från Vero Moda, ansiktstvätt från The Body Shop och balsamspray. Hehehe men lova att inte berätta det för mig för jag vill bli överraskad. Okeeeeeej?

Nyårsoutfit?

Funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig på nyår. Dessa ovan är ju lite väl lättklädda med tanke på att det är typ -50 grader utomhus. Kanske blir termobyxor och kängor? Ja så blir det. Nooot. Hursomhelst, orkar inte skriva var allt kommer ifrån. Vilken outfit var eran favorit? Den svarta eller beiga?

Bruno Mars - Grenade

Så extremt bra låt, och så himla fin text!

Godisvärld

Snögubbar av vit choklad, skumgranar och figurer av någonting annat, säkert ätbart. Blir ju lagom sugen på att äta en snögubbe, fast egentligen har mitt godissug försvunnit loong time ago. Hej förresten!

Jag älskar Kaxs!!!!

 
Kan ni tro era ögon!?!?!? Jag har fått en kattunge!! Fick den av Sara i julklapp och den är huuur gullig som helst Den lille rackaren fick namnet Kaxs, gulligt eller? Ah det kan ni räkna med. Nästa steg är att skaffa en levande, hihi.


Kilklack i mocka

Alltså jag dör lite varje gång jag ser kilklackar i mocka. Ni kanske inte tycker det, men jag tycker att det är grymt snyggt! Dessa ovan kommer från Nelly och Wildflower by Kenza och de andra två från Brandos. Skulle gärna vilja att de två svarta flyttad hem till mig. Omgående!!!

Fixat nya hyacinter

Laddat med massa hyacinter. Okej 8 st men ändå..
Såhär glada var de förra blommorna!
Jag var inte särskilt smidig av mig. Lite jord här och var.
Men tillslut var alla gamla, ruttna, vissna, fula hyacinter utbytta mot nya som förhoppningsvis blommar på fredag!

Idag har jag på mig...

Like it.
Lackleggings - BikBok
Linne - JC
Kofta - H&M
Nitbälte - Gina Tricot
Halsduk - H&M
Ring - H&M (NY)

Sista julshoppingen

Imorse följde jag med mamma och morfar till Ica Maxi. Efter det blev jag skjutsad till stan för att handla de sista julklapparna. Allt gick susen förutom att jag glömde köpa smördeg, som mamma skulle ha. Snäll som jag är hoppar jag av bussen vid Ica som ligger typ tre kilometer från mitt hus, köpoer smördeg och GÅR hem. Jag trodde seriöst att jag skulle dö, mina axlar värkte som satan plus jag var blå, röd och vit i ansiktet när jag kom hem. Menmen, all träning är bra träning!

I måndags

Jeans - Gina Tricot  Linne - BikBok  Skjorta - Primark  Fjäderörhängen - Primark  Halsband - Gina Tricot

Hej här kommer jag med min outfit för två dagar sedan. Intressant för et att läsa om? Ja självklart.


50 kronor från H&M

Underbart fin ring köpte jag idag. 50 kronor på H&M och frestelsen blev way toooo big. Gillar dessutom att den var lång i snirkligt mönster, läckerttt♥♥

Hata pepparkakshus

Jag och Adam hade laddat med massa NonStop och ett nästan färdigt pepparkakshus!
Fina färdiggräddade bitar
Adam var sjukt taggad!!!!1
Och så här slutade allt...
...i KATASTROF! Mamma tappade en vägg i golvet, sockret stelnade för snabbt, en husvägg sprack och kastrullen förstördes nästan. Bra jobbat!

Planer för nästa vecka


Nyttigt VS Inte så nyttigt

Vad tror ni jag valde? Ostkakan såklart, för hallonen var slut. Buhuuuu. Men ostkaka med blåbärssylt är ju inte så dåligt det heller!

Julmarknad imorgon

Imorgon  ska jag och underbara Sara på julmarknad och sälja julgodis! Vi har bakat suuupermycket knäck, ischoklad och fixat annat som ska sälja som smör i solen, har jag bestämt.

Gårdagens outfit

Slapp t-shirt - H&M  Vitt linne - Gina Tricot  Jeans - H&M  Halsband - Gina Tricot

.

Försvinn bara. Ni har ingenting med mig att göra. Jag hatar er så otroligt mycket. Ni har förstört så många dagar för mig. Ni påminner mig varje dag om hur orättvist livet kan vara ibland. Jag hatar er. Så bara försvinn.

Det tar tid..

..att slå in julklappar. Plus att jag sitter med sämsta hållningen, tejpen trasslar, rosetterna blir galet hemska. Men jag har min glögg så då löser sig allt.

Äntligen en uggla

Äntligen har jag hittat ett halsband med en liten uggla! Köpte den igår på Gina Tricot för 79:-. Nu är det dags att spana efter dom större ugglorna!

Lördagslasagne


Förrätt; rostat bröd med philadelphiaost, skinka, ost och teriyakisås. Faktiskt gott!

Vår jättegoda lasagne! Dock råkade vi faila med några lasagneplattor...

Till efterrätt blev det pepparkaksdröm med bär och hallonsås, och jag tog lakrtisströssel på!
Jag älskar dig bästa vän!!!
Var med underbara Emma i helgen!♥ Började lördagen med handledarkurs, jag säger bara Zzzzz. Sedan blev det att lucnha på stan med Miranda och vidare till Friskis. Vi var såå duktiga! Sen kom jag hem, duschade och sedan kom Emma över. Vi lagade trerätters och vi var också sååå duktiga!! På söndagen åkte vi till Skärholmen för lite julshopping, helt enkelt en supermysig helg!

Beslutsångest

Vet inte om jag ska bleka håret. Vill bara ha en jämn blond nyans för nu ser det ut som hejkomochhjälpmig. Men stackars hår liksom, borde man satsa på att bleka med citroner? Neej det är väl bara för mesar? Det hela slutar nog som vanligt, jag fortsätter ha mitt hejkomochhjälpmighår. Nu ska här ätas hallon!♥

Snäll pojkvän?

Nämen vad är det jag ser!?!? Fyfan vilken låg stil, byta in sin flickväns Wii mot en Kinect till sig själv!! Vad tänker människan med? Dessutom ställer han stolt upp i en tidning. Jag säger bara en sak; dumpa honom!!! Han är säkert ändå en spelnörd.

Gratis smakar bäst

Hehe. Hon har lyckats. IGEN!!!! Förra gången var det en Emma S jag fick gratis, denna gång julservetter. Hihi, samma virrpanna som glömde fråga mig om jag ville köpa servetter = jag fick gratis servetter = jätteglad Emma! Tänk vad lite servetter kan göra. Nitton jädra spänn tjänade jag!

Jag och Adam i ett nötskal

Adams problem: För lite kaka. Han ville ha varsin.
Emmas problem: Ville julhandla ännu mer.

Ny mössa

Var på stan med Adam tidigare idag. Kollade på lite julklappar till Axel. Hittade även en mysig mössa på Bik Bok. Den passade ju väldigt bra ihop med mina träningskläder... eller?

Framkallat bilder

Mina brorsor var så extremt söta när dom var små. Själv såg man ju ut som en katastrof.

Kära tomten...

Här är lite av allt jag önkar mig. Du får nog boka ett extra släp till mig så att du får med allt! Hälsningar Emma (som har varit jättesnäll detta år!)

Hjälplöst förälskad

Mandlar. Råa mandlar. Så freaking gott! Brukar släppa ner ett ton i min varma choklad, och vips är jag i himmelriket. Nu får man ju hoppas att det inte är så onyttigt, då kan jag lika gärna ge upp mit godisförbud och fylla magen med sånt istället.

Torsdag idag

Var i skolan idag. Slutade tidigt vilket betyder hurra! Hemma var det full rulle. Sedan ahde jag fotbollsteori och nu hamnade jag här igen. Bjuder iaf på en dagens outfit kvällen till ära. Dock andra skor, men mamma tog dom till jobbet så jag får posa med dessa. Livet är hårt ibland..

Hejdå

På såhär bra humor blir man när man har saker att plugga. Massa saker. Och jag orkar inte. Allt är tråkigt. Ska sluta skolan och flytta till djungeln. Leva utan stress. Utan press. Fan vad skönt. Inga spindlar i djungeln dock.

Matbloggstoppen