Gårdagens inköp



Gårdagens inköp, hann aldrig uppdatera därav texten ''Dagens inköp''. Enligt mig apa nice linne, Vero Moda 49 :-

/emma


Dagens



♥ Jeansleggings - Gina Tricot
♥ Tröja - HM

/emma


Bilder från idag


Haha, jag massuppdaterar nu så slipepr jag göra det på en vecka, eller inte. Sista inlägget för idag då (?) blir några bilder från idag när jag och Emma skulle slå in julklapparna. Emma som då inte är särskilt teknisk av sig fattade inte hur man fixade ihop den där kartongen på bilden. Därför fick geniet på kartonger visa how to do.
Imorgon är det första advent förresten, wiiiiie! =)

/emma


På stan idag



Hej!
Idag har jag varit på stan med Emma och lillebrorsan. Vi skulle julhandla lite men vi gjorde inte smart i att släpa med min lillebror. Heeeela tiden klagade han, så jag köpte en korv åt honom och bad honom hålla tyst. Aja, pengar gick det åt iallafall. När vi kom hem satte sig jag och Emma och slog in allt!
Vad har ni gjort idag då? :)

/emma


Gårdagen i tre bilder


För att göra kvällen i repris behövs:
♥ En av världens bästa Emmor =)
Popcorn med en massa kärnor i botten..
♥ Två glas, ett med vatten och det andra med hembränt (haha, tranbär)
Mamma Mia!

Tack för gårdagen Emmsan! :)

/emma


Jag skrämmer lill-Emma!



HAHAHA, visst var jag rooolig? =) Och jag lovar, Emma blev lite skraj, det sa hon! :) Och ja, allt var ett enda stort skämt, high five på den!

/emma


Relaxar med lite müsli



Med en skål müsli och ''Mammas pojkar'' avslutar jag nu denna dag! Ha en fin kväll!

Sleep tight babies!

/emma


Världens fyra snyggaste killar!



Ingen snack om saken! Snyggaste varelsen på jorden, och nej ni är inte bjudna på vårat bröllop. Stackars er!


Grrrrymt snygg i New Moon, sexpack och nyklippt!


Är han inte underbar!? Ni känner säkert igen honom som ''Danny'' från Desperate Housewives. Olagligt vackra ögon!!



Kanske inte den snyggaste bilden på honom, men när ni ser honom i Grey's Anatomy så smälter ni som smör i solen! Jag looooovar!


Nu har jag listat VÄRLDENS FYRA SNYGGASTE KILLAR! Hade ni någon favorit? Ni kanske vet vem jag tycker är snyggast *hostRobertPattinson*

/emma


Jag leker kock!



Hejsan!
Idag har varit en jättebra dag, tror jag. Är klar med hemtentan i projektet, tror jag. Snart ska jag ut och springa med Emma, tänkte bara visa er hur OTROLIGT DUKTIG jag var som kunde laga ''Kyckling'' (menade självklart chicken nuggets) och nudlar! Och extraduktig som jag är stekte jag TVÅ broccolisar och TVÅ blomkålisar. Plus att jag hällde upp FYRA morötter i en skål!
Jaja, det smakade iallafall godkänt om man bortser från mina stekta grönsaker som var kalla och hårda! :(

PS. HAHA jag skulle självklart inte ha ALLA 12 chicken nuggets för mig själv!

/emma 


Paljetter för 49.50:-



Hejsan!
Dagen har varit lååång, men bra! Sitter just nu och tittar på 'Arga Snickaren' och väntar på att världens bästa program ska börja; Greys Anatomy. Så länge tänkte jag tipsa er om några paljett t-shirtar från H&M. Själv är jag lite fäst i den svarta (haha tråkig jag är), men färg är inte riiiiktigt mig grej va. Skulle passa perfekt till nyår tillsammans med ett par mörka stuprör. Looovely!

Vilken färg tyckte du var finast?

/emma


Veckans mål



...blir att lära mig hur man sätter på en tvättmaskin! Har aldrig orkat lära mig, det verkar på tok för svårt med alla mörka 60 grader hit och ljus 30 grader dit. Men någon dag i veckans ska jag ta mig tid att försöka lära mig. Jag vet, jag är typ helt efter men tvättning och jag går inte ihop. Face the fact.

Nu; Fortsätta se på Ugly Betty!

/emma


Party+outfit=?


Klänning från Gina Tricot, Skor från H&M, Ring från H&M (gammal)

Hejsan!
Kort om dagen; bra. Det var väl så kort som man kunde bli? Efter skolan åkte jag till sjukhuset och tog lite sprutor här och var. Efter det var det hemfärd som gällde, var så hungrig att jag trodde jag skulle dö. Allvarligt talat, jag skojar inte! Suttit och pluggat lite, har så tråkigt så att jag håller på dö. Allvarligt talat, jag skojar inte! Ska strax ut med Emma för en mysig promenad, hela jag skriker efter frisk luft!

/emma


Just another day at work


Bild tagen från H&M.

Haha, alltid jag som ska klaga på H&M modellerna. Men ni måste väl hålla med om att denna modell såg liiiite uttråkad ut. Och hon står ju för tusan som en gammal gumma med ryggvärk. Visst gör hon? Och ingen smickrande vinkel heller, för den delen. Hade hon vikt upp armen liite mer hade man sett midjans ''bak'' och vips hade hon sett smalare ut. Och ögonen, det ser ju ut som om hon inte sovit på flera år. Jag kan även se hur några snarkningar diskret smyger sig ut ur munnen. Not cool H&M, haha.

Nu; TV!

/emma


Höjden av ett I-landsproblem!



Hej!
Ja, som ni ser har jag ett I-landsproblem. Jag vet inte vad jag ska önska mig i julklapp! Detta år är inte som alla andra, då jag flera månader innan har arrangerat upp diverse önskelistor. Men nix, inte detta år! Helt slut på fantasier. Vet ni vad ni ska önska er i julklapp? Kom gärna med ideér, eller så kanske jag sitter där på julafton utan något alls. Inte för att världen skulle gå under för det. Möjligtvis min värld!

Förresten; New Moon var så grymt bra att inte vet vad jag ska ta mig till. Jag har sagt att jag tillochmed skulle kunna ha en hårig spindel på huvudet för att få vara Bella. Fattar ni hur mycket jag älskar de där j*vla filmerna!?

/emma


Ut och springa?


Om du bestämt dig för att gå ut och springa har jag ett par superbra tips!

1. Om du får en impuls av att du vill gå ut och springa, men alltid brukar skylla på vädret. Tipset är enkelt; titta inte på vädret! Byt om och gå ut, regnar det så regnar det. Då är det ju totaaalt onödigt att gå in igen. Eller?

2. Spring med musik i öronen. För mig hjälper det mycket, bortsett från att de där himla hörlurarna ramlar ut 24/7. framför allt är det bra då jag koncentrerar mig på musiken och hör varken min andning eller allt annat som gör springningen tråkig!

Har ni några superbra tips?

/emma




Idag klär jag mig såhär;



♥ Mörka jeansleggins från Gina Tricot
♥ Vit t-shirt från Vero Moda
♥ Vitt linne under kort t-shirt, Gina Tricot
♥ Mörkgrå sjal, H&M

/emma 


Gymnasiemässa idag!



God eftermiddag!
Dagen har spenderats i Älvsjö på Gymnasiemässan. Tittade in tre olika skolor, och efter det gick jag och Emma på jakt efter påsar och annat gratisskräp, hihi =) Hur har eran lördag varit? Ikväll väntar Heron City på mig samt fyra andra härliga tjejer, vi ska nämligen se New Moon. Åååh, jag kan knappt bärga mig! Tyvärr så är ju Edwars borta ganska länge under filmen, men jag får väl njuta av Jacob! =) Sedan sover lilla Emma här! :D

/emma


Enjoying a cup of cappuccino



Såååå mysigt! Att sitta här och dricka cappuccino med Daimbitar i, tillsammans med två pepparkakor och julmusik på Spotify. Läsa lite bloggar och bara ta det lugnt! Me loooove!

Nu; Ringa Emma! :) ♥

/emma


Fredag; världens bästa dag!



Ja, så är det väl? Det är ju helg!♥
Hur har eran dag varit? Min har varit bra, har jobbat bra i skolan, duktigtduktigt! Dagens höjdpunkt blev att höra på när vissa elever sjöng Sing Star i aulan, riktigt roligt! :) Och, vi får ju inte glömma att New Moon har premiär idag! Argh.. vill se den här och nu! Jag och Emma håller då på 'Team Edward', snyggare människa finns inte och ni som inte håller med får skylla er själva. Ni är inte bjudna på brölloppet! Så det så. Haha, nej, nu ska jag sluta vara en barnunge!
 Ska ni se premiären idag? =)

Dagens outfit;

♥ Stickat från Gina Tricot
♥ Jeansleggings, Gina Tricot
Svart linne, Gina Tricot
♥ Guldigt flätat skärp från H&M 

Haha, har man dålig fantasi så har man!

/emma


Gårdagens uppdatering


Hej!
Orkar inte berätta om något om gårdagen, mer än att jag hade fullt upp! Slänger upp en gårdagens outfit.

♥ Tröja med dragkedja - H&M
♥ Slitna jeans - Gina Tricot
♥ Vitt linne - Gina Tricot

Mer uppdatering kommer strax! :)

/emma


I min blommiga sminkväska...



..har jag:
♥ rouge från Make Up Store +++
♥ ögonfransborste från H&M ++++
♥ mascara, MasterpieceMAX från Max Factor +++++
♥ ljusrosa läppstift från Lumene ++++
♥ borste från H&M +++++
♥ ögonfransböjare från H&M ++++
♥ puder från H&M +++

Resten av familjen ligger i en annan neccesär!

Snart Greys Anatomy, längtar!

/emma


Jag vill ha en klocka!

'

Vill ha en klocka. Punkt slut.

Ur & Penn har några fina, enligt mig då. Favoriten är lätt den högst upp till höger vänster(f*n vad inkompetent jag är, kan inte skilja på höger och vänster), och på andra plats den bredvid. Vill. Ha. Måste. Ha. Annars...

/emma


Ska ni vaccinera er?


Hejsan!
Hur har eran dag varit? Min har varit super! Ska plugga strax och sedan tänke jag röra på fläsket och ge mig ut på en liten springtur. Innan det måste jag bara fråga; ska ni - eller har ni - vaccinerat er mot ''svininfluensan''? Jag velar fram och tillbaka mellan att ta den, eller att skita i den. Samtidigt som det känns bra och säkert att ta den så vet man ju inte vad den kan ha för biverkningar längre fram i tiden. Den är ju f*n framställd supersnabbt! Förmodligen blir det spruta, men vi får se!

/emma


Kreativt eller fult?



Gjorde ett litet kollage under reklamen i Desperate Housewives. Temat blev som ni ser knasiga - eller kreativa - väskor! Ja vad säger man? Skulle själv inte vistas med någon av dessa till sällskap. Möjligtvis Great Brittian flaggan, om jag var lite going crazy...

Vad säger ni? Kreativ eller bara fult?

/emma


Charmmanipulering



Hejsan!
Dagen idag har rullat på som vanligt, skola och sedan hem. När jag kom hem hade jag som vanligt fått lite reklam om olika gymnasieskolor. Vissa slänger jag direkt, sådana som inte intresserar mig alls. Men nu öppnade jag kuvertet och ut trilade också en lite lapp, ''Hej, Börja HÄR''. Haha, det var väl bara föör gulligt? Nu måste jag återgå till Ugly Betty, har redan missat halva pga av engelska.

/emma

Update; Neeeeeeeej! Matt gjorde slut med Betty! Jfkfgy%&#ng!"?


Godsaker från Cocoo!




God kväll på er!
Har inte haft tid att uppdatera tidigare, eller jag har rättare sagt inte orkat. Men bättre sent än aldrig, visst? Tänkte tipsa om ett par otroligt söta smycken från Cocoo.se! Temat blev som ni ser sötsaker; glassar, cupcakes, munkar och tårtor. Det ser ju såå enormt gott ut att man nästan dör! Det måste ni väl hålla med om? Besök hemsidan här för en närmare titt i ''godisskafferiet''.

Good night, nu blir det tv för min del!

/emma


Människa eller vandrande pinne?



Hej igen!
Dagen har spenderats med Emma, en underbar söndag helt enkelt. Satt precis och tiiatde lite på H&M's omslag till ''Come together'' och kom att tänka på hur oootroooligt smala ben människan har! De ser ju för tusan inte-helt-friska ut!  Om ni tittar på bilden så sen ni ju att vaden nästan är större än låret!? Är hon så på riktigt eller kände H&M för att göra henne till en minimal liten pinne med läskigt smala ben? Skulle gärna vilja se bilden där hon inte är retuscherad, eller var hon kanske för ''tjock'' på den?

Vad tycker ni?

Aja, nu ska jag se på ''Vem kan slå Filip och Fredrik''. Ha en fortsatt rba söndagskväll!

/emma


Jul på Coolstuff!






Godmorgon!
Gårdagen var jätterolig, och trots att det var fredag den trettonde gick det väldigt bra på bowlingen! =) Idag är det nog lill-Emma som står på planeringen, jippiii! :) Kikade förresten nyss in på Coolstuff's hemsida och gick in under kategorin ''Jul''. Åh, jag längtar såhäääär mycket till julen! Hittade några jätteroliga grejer, bland annat en inspelningsbar julkula. Du kan själv spela in en julhälsning eller någon låt, och sedan stoppa in ett forografi. Vips har du årets häftigaste julkula. Sen såg jag även två shotsglas av polkagris. I annat fall kan man ju alltid hälla i julmust :) Sist men inte minst, en ''Sno-Baller''. Med upp till 60 snöbollar i minuten lär ju förrådet av snöbolalr aldrig krisa.

/emma


Skor jag aldrig skulle sätta på mig...



Nejnejnej, aldrig i livet att jag skulle sätta på mig någon av dessa skor. Det känns bara sååååå inte jag! Värst tyckte jag den första skon med mesklacken var, och på en stark andra plats kommer skon i mitten längst ner. Känns bara såå flowerpower. Skorna finns att köpa på Din Sko och Skopunkten om någon av er är lite sugen ;) Vilken tyckte ni var fulast? (Om ni nu tyckte någon var ful, alla har ju inte samma stil och det respekterar jag!)

Nu: Skynda till bowling!

/emma


Bowling ikväll!



Hejsan!
Dagen har gått snabbt och äntligen är det helg! Ikväll blir det bowling i bollhallen med mitt undebara fotbollslag, och efter det blir det middag på någon restaurang, om man kan kalla det för det :) Vi får hoppas att det går bra, jag är ju inte sådär jätteskillad på att bowla. Och vill ni höra vad lill-Emma gjorde mot mig ( förlåt Emma;) ) Igår så sa hon någonting om att hon var bra på bowling. Då sa jag att jag inte hoppades att jag kom i hennes grupp (eftersom jag inte vill verka helt retarded). Vet ni vad lilla Emma gör då? Hon slår mig i huvudet med sin påse. Haha, det visade sig att lilla Emma inte ''hörde''. Hehe, är det jag som bruakr vara fräcki munnen eller Emma som drar lite förutfattade meningar? Har ni några planer för ikväll?

/emma


Come together - H&M




Bläddrade igår genom den nya H&M katalogen ''H&M Come together''. Egentligen får jag bara ångest av allt fint jag hittar men tyvärr inte har pengar till, men det struntar vi i. Skorna är ju bara huuuur snygga som helst, och den gråa koftan verkar vara huuuur mysig som helst. Och jag är bara huuuur sugen som helst på att beställa!

/emma


Den misslyckade hemfärden

Hejsan!
Dag har varit bra, fast Sara var inte i skolan och då blir jag ledsen! ;) På väg hem från skolan så hoopade jag, lill-Emma och Patricia på bussen som bara går halva vägen hem. Vi tänkte att vi skylle byta halvvägas (varför tänkte vi så..?) Men sedan visade sig att den bussen vi hoppade på, tog en liten OMVÄG! Så vi missar bussen som går heeela vägen hem, och får istället stå och frysa i EN HALVTIMME. Plus att det kom några kaxiga småpojkar som började kasta snöbollar på oss. Då blev vi arga och skrek *PIIIP* *PIIIP* *DUBBELPIIIP* till dem! Men vi kom hem iallafall och jag lever.

/emma


Tre flugor i en smäll

Dålig uppdatering, igen! Vi låter det förflutna bli historia (har inte tid med det, Ugly Betty bröjar snart igen), och riktar istället in oss på något roligt. Idag när vi satt vid matbordet visade mamma mig en lapp och frågade vad det som stod bettyde. Eller rättare sagt hur jag tolkade det som stod.

''En kvinna får lättare förkylning än män''

Jag tolkade det direkt som att kvinnor har lättare för att få en förkylning än vad män har. Alltså att kvinnor har sämre motståndskraft. Men det visade sig finnas hela 3 tolkningar.
Den andra tolkningen är att en kvinna har lättare för att få en förkylning, än hon har för att få en man. Alltså en man är mer svårtflörtad än en förkylning.
Den tredje tolkningen var att kvinnor får lättare förkylning än män, alltså att vi får lindrigare och inte lika ''svår'' förkylning som män.
Hahaha, fattade ni någon förklaring? Mer uppdatering imorgon, tror jag.

Nu: Ugly Betty!

/emma

Krya på dig Sara!♥


Velour velour


199:- del

Oj vad denna söndag gått fort! På morgonen städade jag, duktigt va? :) Sen var jag tvungen att gå till kyrkan. Efter det drog jag till stan, heelt själv! ;) Köpte den där svarta velourdressen från BikBok jag var ute efter. Med hem följde även ett underställ och lite julpyssel :) På vägen dit höll jag på att somna på bussen. Jag tror att det blåste ut sömnmedel från ventilen (?) bredvid mig!
Så, nu känner jag att det är dags att ta tag i pluggningen, det är ju skola imorgon..

/emma


Visste ni att...



... jag hatar att svälja tuggummin?
... jag försöker ''gå utåt'' i mina uggs, eftersom jag inte vill börja gå innåt?
... jag tycker om att spela innebandy och badminton?
... jag inte är särksilt fin vid matbordet? Hehe.
... jag alltid har alarmet på 6:15 när jag ska till skolan?
... Desperate Housewives är mitt favoritprogram?
... jag älskar hallonsoda?
... min mobil inte kan ta emot mms för den suger?
... jag älskar att julhandla?
... jag gillar språk?
.. jag älskar låten Gloria med Mando Diao?

Ja, colan ropar på mig!
Ciao!

/emma


Min lördag




Hejsan!
Idag har jag varit barnvakt åt lillelillebror. Vi har julpysslat, eller förskt julpysslat iallafall! :) Ni ser ju våran supersnygga piprensartomte. Det var jag som fixade kroppen, och Adam gjorde capen :) Annars har jag inte gjort så mycket mer, pluggat lite svenska och sprungit runt på altanen i brist på annat att göra. Jag fick liksom lite ångest efter en hel dag inomhus.. Ville även visa vilka snygga potatisar (eller vad man kan kalla dem) vi åt till middag. Hare bra, nu ska jag och colan njuta av lördagskvällen med Singing Bee Celeb!

/emma


Hur ser min rubrik ut?




Om rubriken ser ut som på den högst upp är det rätt rubrik, eller texttyp rättare sagt. Om det mer liknar den rubriken där nere, säg till så byter jag till en fin som ser likadan ut på alla datorer. Det beror antagligen på att denna typstill (Bell MT) inte finns på vissa datorer. Synd för er och synd för mig ;)

/emma


Jag laddar med en häxhatt



Hej! :)
Hur har eran dag varit? Min dag har varit bra, har haft svenska och eget arbete. På rasten har vi fixat lite inför det disco vi nior ska fixa ikväll. Haha, jag hoppas att någon kommer. Pumpan Lill-Emma har iallafall lovat att hon ska komma, för jag säger så här Emma, jag vet var du bor! ;) Som ni ser på bilderna ovan ska jag nog ''klä'' ut mig till häxa. En häxhatt och kanske något mer:) Nu hade lilla jag tänkt att göra lite matte, nej förresten, svenska är roligare! :)

Haha, nu har jag en låt på hjärnan. ''Bakom centrum i Nykvarn'', fick den av Patricia flera år sedan. Lyssna! =)

/emma


Halloweendisco imorgon

Hejsan!
Som vanligt har uppdateringen sugit, men jag har-tro det eller ej- ett liv utanför bloggen :) Imorgon är det iallafall för Halloween disco i skolan. Jag och superduper coola Kia ska sitta och ta betalt plus stämpla folk, hehehe :) Vi måste samla pengar till våran skolresa, och ja vi satsar på att komma längre än in till stan ;) Var allt jag hade att säga nu, hade bra och missa inte Criminal Minds klokcan 21.00 på femmna! Me looove!


Min superduper coola discoboll eller vad det nu kallas. :)

/emma


Skratta bäst som skratta sist!

Hej!
Dåligt med uppdatering, I know. Igår var jag somsagt på hockey med Sara, och med oss hade vi även den lilla hockeyfantasten Emma S som flertal gånger under matchen skulle demonstrera sina ''knottriga armbågar'' och jämföra sitt armhår med Sara. Söt eller vad!? Först råkade SSK göra ett mål, och sedan ett till.. Men samlad som jag är behöll jag lugnet, då PANG, ett till mål för LUUUUUULEÅ! Sedan gjorde SSK ett mål och plötsligt stod det 3-1. Men den dumma tanten i högtalaren ropade att det stod 3-0 så jag skrek kärring åt henne! Pang, Pang, Pang, tre mål till för Luleå och plöstligt var det ingen mindre än jag själv som satt och skrattade åt Emma och Sara. Ja, somsagt SSK åkte på spö, och jag gick därifrån med värdigheten i behåll. Hahaha :) Tack för en underbar hockeykväll käre hockeykompisar!



VINNARNA!

/emma


Hockey imorgon!



Japp, då var det bestämt! Hockey med pappa, brorsorna och Sara imorgon. Årets höjdpunkt liksom, se Luleå spöä skiten ur SSK, höhö. Okej inte riktigt, vi får väl se hur det går imorgon, hehehe:)

Ska ni se matchen, där eller på tv? =)

/emma


Galen fakta




 ... Adolf Hitler nominerades till fredspriset 1938?
... en normal kvinna tillbringar drygt två år framför spegeln?
... en av tio vuxna har ett extra revben?
... myror jobbar bara under en femtedel av dagen?
... två tredjedelar av alla människor har aldrig sett snö?
.. efter Marilyn Monroes död ökade självmorden tillfälligt med 12% i USA?
... varje år måste i snitt tolv japaner lämna Paris pågrund av grav kulturchock?
... Nasa aldrig har haft en rymdfärja i luften mellan den 31 december och 1 januari? Man är inte säker på hur programvaran skulle reagera på det nya året!

Hahaha, ja det kan man verkligen kalla galen fakta! -->Källa<--

/emma


Höstbilder

Hejsan svejsan!
Dagen har spenderats hemma, måste ju ladda inför skolan *suck*. Finns inget intressant att skriva, tänkte visa er några bilder jag tagit för några veckor sedan och någon idag.








emmae©

Uh, nu kände jag mig cool med värsta copyright märket :) Men visst kan hösten vara underbar? Om man räknar bort allt det gråa + regnet!

/emma


Matbloggstoppen