Nästan författare

När jag rotade bland våra receptböcker hittade jag denna gamla goding inlåst i fängelsehålan (skåpet). Gjorde denna receptbok till Firren i 18-års present efterom båda vi är typ likadana vd gäller mat och frukostar, hihi. Det var i alla fall jättekul att snickra ihop en egen bok, och jag kunde inte låta bli att beställa en till mig med. Efter studenten skulle jag gärna vilja skriva en bok, möjligtvis i liknande stuk. Älskar att skriva och älskar att vara kreativ. Så ni kan redan nu börja leta efter mina böcker i bokhandeln. Ange rabattkod EMMA_COOL så får du 20% rabatt redan nu. Loool nej men seriöst, I'll be there. En dag. Men ändå, ta mig på orden gott folk!!!!! Och ni som inte tror mig, ni kommer inte få rabatten. Punkt.

Sjukligt god lunch

Lovar, detta kan vara bland det godaste jag ätit ever!!!!! Gick dessutom supersnabbt, snabbare än att steka chicken nuggets. Delade på en paprika, hade i makrill i tomatsås, massa kidneybönor, lättkesella, fetaost, en klick pesto och svartpeppar. Åh ni borde verkligen prova annars... annars... tycker jag synd om er.


Hur idylliskt?

Kan tänka mig att detta är ett livet-på-en-pinne-moment. Sitter ute på altanen i endast en mysig kofta. Ja och braller då förstås men det ser ni väl på bilden. Solen steker och jag lyssnar till porlande regndroppar från den smältande isen. Hur idylliskt lyckades jag inte formulera den där meningen? Dessutom en bra bok i knät. Jag carpar diem för fullt här borta!!


Onsdagsfrulle

God förmiddag! Började dagen med lite mer pancakes, är heeelt såld. Idag blev det till och med godare; bytte ut mandelmjöl mot grahamsmhöl, hade i mindre bakpulver och mosade ner en tredjedels banan. På två av pannkakorna hade jag kesella blandat med kakao och honung, och på den tredje turkisk yoghurt med mandelsmör. Den sista var såååå himla god!!!! Och ni rutinerade fruktätare kanske kan identifiera apelsinklyftor vid sidan om. Bra start på dagens helt enkkkkelt.
 

Eat clean

Du får bara en kropp, så ta hand om den!! Ja om ni inte tror på reinkarnation då. Men tänk så föds ni som en gris, då blir det jobbigt att springa på löpband och göra goda frukostar.


American pancakes

Men på ett annorlunda sätt. Blandade ihop ett ägg, två stora msk mandelmjöl, vaniljpulver, en tsk bakpulver och lite mjölk. Stekte sedan i lite olja. På en pannkakan är det turkisk yoghurt blandat med kakao, på andra skivad banan med lite honung. Till detta hade jag en skål med massa olika bär; havtorn, björnbär, blåbär och gojibär bland annat. På det en klutt turkisk yoghurt, kanel och några mandlar.


Sportlov för hela slanten

Är det sportlov så är det banne mig sport som gäller!! Haha närå man får ha lov ändå. Igår var jag i alla fall ute och åkte längdskidor på förmiddagen. 8 km lyckades jag skida ihop, dock i mördarsnigeltempo. På eftermiddagen var jag och los bröder ute på en utflykt. Det blev pulkarace, snöänglar, fika i solen och promenad. Mirakelväder ju!! På eftermiddagen blev det Friskis där jag bland annat prövade på lite indoor walking. Därefter kallade jobbet. Och kvällen avslutades med filmkväll hemma med te och animerat. Full rulle hela dagen med det är bara kul!!


Barnsligt kul

God kväll!!! Hoppas ni haft en bra söndag, imorgon börjar ju lovet liggZom. Inledde dagen med att ta tag i allt efterarbete som kom efter sommarjobbsmässan. Inte det roligaste kanske men nu är det gjort i alla fall. Efter det tog jag med mig bror nummer två ut i det härliga vädret. Vi körde bandy, gick på promenad, mulade varandra, kastade snö innanför jackan, gungade i Kinagungan och gick på nostalgitripp runt vår gamla skola. Skrek som ett barn i gungan men det kittlades jättemycket plus att jag höll på glida av den. Så ni kan alltså betrakta detta som årets Gröna Lund-premiär.
 
Vad jag gjorde seeeen??? Åt lunch, pluggade, sprang, duschade, pluggade, åt middag och NU ligger jag i sängen. IntreZZant eleleleleller? 

Kaos var det här

Ni vet den där meteoren eller meteoriten som slog ner någonstans i Ryssland? Ah den tog i alla fall en sväng förbi mitt rum också. Kaos var det. Men nu har jag städat och röjt och man kan åter vistas i rummet. Om ni undrar så gjorde jag detta igår, därför är mina fönster mörka. Det är alltså inte jag som har gått loss med svart målarfärg.


Shoppa kan jag

Bombar med inlägg men jag är en liten bombare så då är det OK.
Köpte en del träningskläder uppe i Stockholm vilket var av yttersta nödvändighet. Inte kan man ju springa omkring i trasor!! Blev två supersköna t-shirts och två tights. Oerhört bra bild så ni ser väl exakt hur dom ser ut??? Loool. Men ett par korta, strax efter knäna, och ett par längre men ändå en kortare varient, typ till anklarna. Hänger ni med eller hänger ni med!? Nu är jag så himla sugen på att inviga godingarna så det får antingen bli Friskis eller löprunda imorgon.


Lite presenter

Tänkte visa lite av allt fint jag fick igår. Kort sammanfattat behöver jag inte köpa muffinsformar, mörk choklad och skålar på vääääldigt länge, hahah. Nu vet jag vad folk förknippar med mig, mat!! Eller godsaker rättare sagt, hehe. Men verkligen fina presenter - tack alla som var där och som läser det här!!
 
 
 

En dag i Stockholm

Det var tidig uppstigning idag eftersom mamma insisterade på att vi skulle åka upp tidigt till Stockholm. Men nu hinner jag ju njuta längre av lördagen så det är ju bara brarå. Har haft en jättemysig dag med shopping, lunch och självklart froyo. Päronsmak men glassen var brun?!? Mysko. Har hittat en del träningskläder och tro det eller ej.. min balklänning!!!! Måste bara sys in lite så är den perfekt. Eller den var bra i butiken, vem vet om det var magiska speglar där?!? 

Härlig fredagskväll

 Hade en underbart rolig fredagskväll. Bortsett från att jag stressade sönder så jag fick tre hjärtattacker och fem hjärtstopp och en halv stroke. Fattar inte  vart tiden försvann, hade ju en hel jäkla dag på mig. Hursomhelst så hade jag väldigt kul med massa roliga personer. Det blev middag, lekar, presentöppning och sånt man brukar göra på barnkalas. Bjuder på några bilder från kvällen - hiier jooou gååo.

Full rulle

Massor av saker att göra. Handla, städa, laga mat och baka. Och fixa mig, det är nog det tuffaste projektet haha. Kommer nämligen finbesök för att fira min födelsedag ikväll. Men börjar dagen med att våldgästa Friskis!!


Dejt med kudden

Tjolahoppa från miggg. Ligger i sängen och ska läsa lite i Hälsa-tidningen. Det är typ som mormor till ToppHälsa, men långt ifrån lika bra. Har i alla fall sportlov nu vilket känna underbart!! Dock har jag jobb och plugg att sköta men lite kuliga saker ska jag nog också lyckas klämma in.

Idag har jag haft en lång sovmorgon, ätit pannkakor i skolan, haft UF och sen åkt hem med en lång röd sak som kallas buss. Väl hemma tryckte jag i mig middag, skrev ut femhundra CV:n och åkte till Arbetsförmedlingens sommarjobbsmässa. Väldigt mycket folk men jag och Firren hade utrustat oss med svärd och eldsprutande drake så det var inget problem för oss. Jobben ba trilla in och jag är numera högsta chef på Scania och Firren blev VD på Astra Zeneca. Bra kväll alltså. Trolololol.


Ta mig tillbaka

Ligga vid barnpoolen hela dagarna. Sola tills det bränner. Köpa glass. Äta på världens godaste restaurang. Beundra brännan i duschen. Pruta med taxichaufförerna. Lura försäljarna. Åka låtsastaxi. Spela ut restaurangerna mot varandra. Strosa i hamnen nattetid. Dansa i bastuvärme. Inte bry sig, bara leva loppan. Men världens tre finaste vid min sida. Åh, vad jag saknar Alanya.


Trevligt med sällskap

Åh vad glad jag blir!! Jag kommer få sällskap. Av vem och när är ännu okänt. Kanske blir det om tio år?? Kanske om 63?? Kommer dock blir oerhört spännande och se om det kanske är tvååriga Lisa eller 75-åriga Bertil som önskar sällskapa mig. Hur som haver, tack för kommentaren!!
 

Gissningsleken

Frågan: Var har jag varit?

Härliga bilder från Öland


Kvällsmys

Med senaste numret av ToppHälsa, invasion av Hollisterspray, höstglöd i tekoppen och med Maria och Mindy på tv:n. Het ok tisdagskväll.


Kirbur

Jag kom inte på någon lämpligare rubrik så rubriken blev Kirbur. Rubrik baklänges för er med Einsteingenerna. Dagen har flutit på och svisch var den över. Hade läxförhör - ja man kan fortfarande ha läxförhör på gymnasiet!!! - i samhälle plus en skrivning i engelska. Efter det tågluffade jag vidare till Friskis där jag underhöll mig på egen hand. Jag underhöll säkert många andra med tanke på att jag betedde mig som en överkörd 75-åring med ryggskott och ledvärk och muskelbristningar lite här och var. Men den bjuder jag på. Hör ni det alla på Friskis som såg mig och nu har hittat till min blogg???? Jaja, signar out med en dagens bild (inte alls arrangerad).

Hurra hurra hurra!!

Det är svårt att på bara få några sekunder,
uttrycka min tacksamhet för alla våra stunder.
Vi har skrattat åt saker bara vi förstår,
gjort galna frisyrer och plattat vårt hår.
Oj nu känner jag att dikten spårar,
men fäll för det inga ledsna tårar.
Jag ville ju bara säga en grej,
du är fan en förstaklassig tjej.

Stort grattis på denna meningslösa ålders födelsedag. Ett år kvar och sen kan vi äntligen starta SaraEmmaLangning AB.


Pre workout

Blåbär, hallon, mango, egengjord vaniljkesella och mandlar som för övrigt smakar pyton. Värre än Maxosol om ni provat den rackaren. Nu rullar jag vidare för ett pass på Friskis. Adios amigos.

Helgens bedrift

I lördags gav jag mig ut på en, vad jag planerat, vanlig springrunda. Däremot så fick jag för mig ett springa extra långt, mest för att utmana mig själv. Så summan av kardemumman blev nästan ett halvmara vilket jag inte alls räknat med. Förut har distansen fem kilometer upp till en mil varit det enda som existerat. Men nu vet jag alltså att jag överlever även längre sträckor än så. Vidgat mina vyer lite, om ni hajjar.

Innan - Hade jag vetat att jag skulle springa så pass långt hade jag laddat upp med mycket mer kolhydrater. Min kycklingsallad var ju inte så mycket att hurra över insåg jag sedan. Försent dock.

Under - Hade varit smart av mig att ta med några torkade aprikoser. Var jag smart? Svar nej. Tog det lugnt så jag blev inte så trött rent andfåddsmässigt (kan man säga så?) men däremot kände jag hur energivampyren sög ut all min energi de sista fem kilometerna. Fick värsta endorfinkicken i slutet så tog mig hem i alla fall.

Efter - Smått panik över att min kropp låg på minus vad gällde energi så bums när jag landade innanför dörren fixade jag en smoothie med en och en halv banan, mjölk, två äggvitor och vaniljpulver. Drack dessutom nästan en liter vatten.

Dagen efter - Haha herregud mitt ena knä var helt mördat så kunde knappt gå normalt. Så var stillasittandes i princip hela dagen. Aktiv dag, verkligen.

Meeeen, det var verkligen en upplevelse och mitt nästa mål är att bli bättre än kenyanerna och springa maran på 2,5 h. Trolololol.


Skippa aldrig frukost


Ny design på g

Råkade förstöra allt. Måste fixa ny så det får bli den här så länge. Ciao!!

Grötomelett och milkshake

Hellu där. Söndag idag då, men det gör ingenting för nu vill jag bara ha sportlov!! Inledde i alla fall dagen med en ordentlig frukost men det var ingen nyhet. Idag blev det chokladmilkshake och grötomelett med proteinkvarg och kiwiklyftor.
 
I shaken hade jag en banan, lite mjölk, en äggvita, vaniljpulver och lite kakao. I grötomeletten hade jag fyrkornsflingor, ett ägg, lite honung och en skvätt mjölk. Stekte sedan i stekpannan som jag kom på att jag glömde diska. Oups.

Chockade och skakade

Följande obegripliga konversation ägde rum mellan mig och Sara sekunderna innan och efter vi fått reda på att gammelgubbarna gått vidare i Mello!!!
 
 

Äta bör man

Annars dör man. Äta gör man, ändå dör man. Hehehe där var jag kul. Dagen i matbilder. Åt en kycklingsallad gjord på fajitakycklingrester till lunch. Till middag var det jag som stod för maten och då blev det ugnsbakad lax med tofukräm typ, rostade solrosfrön toppad med pecorino. Till det kokade jag mathavre och gjorde ytterligare en sallad med bl.a. avocado, äpple, stekt halloumi och solrosfrön. Om ni inte alls var intresserade av att ta del av detta men ändå läst så här långt kan jag bara beklaga. Men skyll er själva, hehe.
 
 
 

New in

Köpte en födelsedagspresent till mig själv när jag var uppe i Stockholm och flängde i onsdags. En vit stickad tröja, supermysig dessutom. Kostade trehundra på Lindex och fanns i många fina färger. Ska försöka skaffa en kompis till den vita inom en snar framtid.


Sarresurre snart 19!!

Igår firade vi Sara tre dagar i förskott. Det blev god mat, himmelsk cheesecake, roliga lekar och fantastiskt sällskap!! Och många roliga presenter också, bl.a. en voodoodocka hahah. Inte från mig dårå. Hade i alla fall en jättetrevlig kväll och kraschlandade i sängen cirkus halv två. Nu är det bara att ladda om batterierna för nästa fredag smäller det igen, hihi.


Vaniljkaka med varma hallon

God morgon alla som läser detta nu på morgonkvisten och god dag till er som läser senare och slutligen god kväll! Har fixat ihop en lyxfrukost denna lördag, grötkaka i micron med smak av vanilj och kanel, men choklad/vaniljtopping och varma hallon. Oerhört gott låter kocken (jag) hälsa!!

Vad denna lilla lördag har att bjuda på återstår att se. Men en fågel viskade i mitt öra att det blir plugg, städ och träning. Jaja det borde betyda att jag kommer lindrigare undan imorgon.


På den tiden


Fjortonde februari BAAAM

Hehehe insåg precis att min blogg typ har namnsdag fett kul alltså. Så vi har ett födelsedagsbarn och ett namnsdagsbarn här borta jaoooo!!! Har i alla fall haft en underbar födelsedag - men ändå, inget kommer någonsin slå min artonårsdag. Sovmorgon, UF med betygsavstämning som gick jättebra, käkat kladdkakemuffins som jag bakat massvis av för att bjuda klassen, hem tidigare än väntat och lagat god mat. Kycklingwraps med avocadoröra. Plus att jag åt ett ton bönor till det. Hm undra vart jag spenderar kvällen, loooool.
Men det bästa av allt, Ben & Jerrys!! Half baked och en annan god rackare. Så jäkla aptitligt!! (Vuxenord nu när man är gammal). Dessutom en sneak peak på en födelsedagspresent. Dags att fylla garderoben jaooo.


Köpt ett armband

Köpt ett superfint armband från United Family UF. Pengarna går till en skola i Zimbabwe så nu får jag lite välgörenhetspoäng också. Det är alltså läderarmbandet med lila pärlor, inte det silvriga. Schnyyyyyyggt asså.


Birthday breakfast

Underbara bananplättar med hallon och mango. Och eftersom det är min födelsedag - en ruta mörk choklad. Sovmorgon till halv tolv idag, underbart det med. Har hunnit med att städa fint här hemma och även ta en springtur. Ikväll blir det mys här hemma. Ha en fin alla hjärtans dag mina vänner och fiender om sådana finns!! 💕


Himlen för 35 kronor

Alltså jag är på riktigt heeeelt såld på froyos. Så jäkla gott. Både de naturella och de lite med dessertaktiga. Eftersom jag var i Gallerian idag så kunde jag ju inte låta bli att slå till på en. Melon och päron, ojjjjj det borde ni verkligen testa!! Nu ska jag sussa sött och vakna upp en dag senare - ett år äldre - några timmar klokare.


Åldersnoja

18 år var utan tvekan den bästa åldern. Imorgon kliver jag in i en ny era, totalt meningslös. 19 år liksom, sista året som tonåring. Men gott folk, en födelsedag tackar man ju aldrig nej till!!! :D


Ah men då växlar vi ner

När jag kom tillbaka efter mitt blogguppehåll i oktober sa jag ju att det skulle vara på deltid och på mina villkor. Ah tjena. Det förvandlades snabbt till ett heltidsjobb, dels för att jag tycker det är kul, dels för att det till slut blir ett tvång. Men det beror också på hur jag är som person. Min lilla hjärna fattar inte att man inte alltid, i varje sak man gör, behöver viga hela sin själ till det och lägga ner 110%. Det är liksom allt eller inget i min värld. Och nu har det blivit allt ett tag. Och med tanke på att jag går i skolan 38 timmar om dygnet och därutöver tränar och jobbar vill jag inte spendera resterande 10 minuter av fritid med att ständigt komma på nya klyftiga, roliga och läsvärda inlägg. När jag är 90 bast kommer jag knappast glädjas åt att jag har 5000 matbilder på min blogg när jag kunde gjort 5000 andra saker. Levt i nuet och inte vara uppkopplad hela tiden. Med denna långa radda säger jag nu att min blogg - notera MIN - kommer att uppdateras så lite som jag vill med så tråkiga inlägg som jag känner för. Sorry men jag är trött på att vara superhjälte med allt. Adios amigos nu ska Emma leva. For real.


Mellomys för hela slanten

Med snugrugs, varma hallon, mörk choklad, Danny och självklart... Sara!! Haft en underbar dag och en underbar kväll. Nu ska jag ladda om inför den mindre roliga morgondagen bestående av städning, pluggning och bergis något annat som slutar på -ning. Sleep tight babies.


Lunchat med Annie

Så gott!! Dock stinker min mun rödlök trots tuggummi. Nu rullar vi vidare mot Friskis och ikväll väntar Mellomys med bästa Sara. Bra lördag, helt enkelt.


emmaengstroms @instagram

Lägger upp bilder på allt möjligt roligt. Mestadels mat har jag insett. Haha åh herregud ni måste tro att jag inte gör annat än äter. Men när allt kommer omkring är det nog sant. Ganska stort matfan. Åtminstone när det kommer till frukost, då är kreativiteten på topp. Framåt lunchtid banar den utför, det blir oftast min favorittallrik med skaldjur, grönsaker och ägg. Framåt middagen har allt spårat, då är jag lat som en latmask.


Kesella och hallon

God kväll alla megacoola, normalcoola och självklart god kväll alla icke-coola. Har precis spenderat en timme framför datan för att sammanställa intervjuer till skoltidningen. Duktighetspoäng till mig. Så nu tyckte jag att jag var värd lite fredagsmys. Suktade efter glass men något sådant fanns inte, så jag improviserade ihop tinade hallon med lättkesella som jag blandat men vaniljpulver. Och ingen fest utan mörk choklad såklart, 86%. Ett hett tips, väldigt gott var det.


Friskisskiss

Jag är ju för smart ibland. Har skapat en ny träningstrend - träna med vinterjacka. Garanterade svettningar och omedelbar viktnedgång till följd av förlorad väska. Dessutom kan man själv välja om man vill gömma huvudet i luvan eller om man kanske inte vill det. Båda går bra.

Åkte till Friskis efter skolan som ni med lite aktiva hjärnceller kanske luskat ut med hjälp av text och bild. Dock skippade jag träningstrenden med jackan. Nu är jag on my way home till helgen som väntar på mig. Och pappas pannkakor en fredag som denna. Magiskt.


Roliga timmen på fredagar

Edit: Detta inlägg skrevs av mitt största fan Maria som var så desperat över att jag inte uppdaterat, så hon tog saken i egna händer. Hahah. :D


Printmässan

Har besökt Printmässan uppe i Kista med skolan. Är på väg tillbaka nu, ungefär fyrtio minuter stod vi ut. Klockan halv fem blir det återbesök hos frissan. Mitt hår växer ju så det knakar så jag måste klippa det var fjärde dag. Lol I wish. Nej ska faktiskt fixa till 70-tals potatispottfrillan.


Vanilla cupcakes

Sitter kvar i skolan och pluggar. Jobbar vid sex och efter det blir det Friskis. Hade matteprov i två timmar på morgonen. Hua. Men tack vare mina underbara och proteinrika havrecupcakes med vanilj och chokladtopping överlevde jag. En riktig krigarfrulle för en krigare.


Ägg i micron

Började dagen med microomelett, keso tillsammans med naturell lättyoghurt med müsli från Paulúns, torkad aprikos och kanel. God morgon förresten.


I S S K

Står för den I Särklass Sämsta Kvällen. Har varit på så jäkla dåligt humör att jag tycker synd om stackars mig. Har ändå försökt bita ihop och ta tag i lite matte. Det enda som hjälper är lite night snack - pärontärningar med vanilj och kanel. I mina nya skålar dessutom. Lid med mig folk!!! Lid.


Nya skålar

Älskar dom. Älskar dom så mycket att jag planerar att flytta hemifrån och bygga en egen koja för mig och mina skålar. Måste ha alla färger och alla storlekar. Bara måste.


Nu var det klippt

Sitter på bussen på väg hem från frissan. Har klippt bort de små råttsvansarna längst fram och fräschat upp det hela lite mer. Inte min drömfrisyr direkt men har lagt en bra grund för att det ska hinna växa ut friskt och längre till studenten. Måste dessutom försöka bli bättre på att ta hand om det, vilket innebär mindre plattång och mer inpackning. Så projekt Rädda Håret börjar nu. (Och slutar nog imorgon bitti). Lol sån är jag.


@ Asian Roxy

Dö vad jag är mätt. Mongolisk buffé. Fyfan vill aldrig mer se mat nu ska jag dö. Blä. Men gott var det.....


Paus i revyn

Det är paus i Täljerevyn så passar på att kika in här. Den är verkligen jättekul så om ni har möjlighet - se den!!!


Hjärnverksamhet igång

Gnuggar geniknölarna och det flyter på ganska bra. Bäst jag återgår innan flowet försvinner.


God morgon

Sov ut till tio idag, skönt eller vaaad?? Somnade runt halv tre igår så jag har i alla fall hunnit sova så pass länge att jag kan hålla mig vaken på Täljerevyn ikväll. Ska dit mes Sara och efter det blir det middag ute - en perfekt söndagskväll!! Måste dock hinna plugga innan det äventyret. Inte lika perfekt. Bjuder på lite mer bilder från gårdagen, även fast kvaliteten är sämst.


Jag är stark


Ah tjaaa

Hemma hos underbara Klara!! Hon har fixat jättefint med massa gottis. Cakepops bland annat, åååh!! Nu gör vi oss redo inför kvällen, woppaaaa. Hörs imorgon!!!

 


Lite blingbling ✨

På väg in mot stan för att åka till Järna och sen tillbaka till stan för utgång. Tagggggad!! Körde på en enkel klocka och matchande armband, importerat från Side av ingen mindre än mig själv:D Jag har ju självklart också kläder på mig så missförstå mig när det bara var en bild på klockan, haha.


Can´t get enough

Dagens lunch blev återigen sushi, eftersom mamma köpte så många bitar igår. Haha åh, detta är helt klart guds gåva till mänskligheten. Eller åtminstone guds gåva till mig!!
 
 


 

Långt och lugnt

Efter min fantastiska frukost så begav jag mig ut på en långpromenad tillsammans med Sara. Underbart härligt med bästa sällskapet och bästa vädret!!! Dessutom blir jag alldeles till mig när jag ser asfalten under all snö. Vårkänslor it is. Ps. Njut av vädret för min personliga meteorolog Sara har lovat snö och kyla nästa vecka. Morr.


Firat in helgen

Med proteinpancakes och en stor kopp chailatte. Mums!! Sov ut imorse så nu är jag redo för både dagen, kvällen och natten. Ska nämligen ut ikväll med några girlZ från klassen, roooooligt!!

För att göra pannkakorna behöver du följande:
- Två äggvitor
- Lite mandelmjöl
- Mellanmycket mellanmjölk
- Ganska mycket krossade linfrön
- Vaniljpulver, inte samma sak som vaniljsocker eller vanillinsocker
- Lite kakao för chokladsmak

Stek sedan snabbt på medelvärme. Till hade jag jordgubbar, granatäpple och några klickar vaniljlkesella. :D

Fredagsmys

Myser framför På Spåret med några rutor mörk choklad, vanlig 86% och en med pistaschenöt, såååå gott!!! Några torkade aprikoser och mandlar fick också plats. Ha en bra kväll!!


Resultat av toning

Okej man kanske inte ser så jättestor skillnad på bilden men nu ska vi inte vara på det viset. Kisa lite och släck lampan så blir det bra. Är i alla fall nöjd. Eller vågar man säga så?? Nu kommer alla granska det extra kritiskt. Okej skoja jag är skitbesviken har redan rakat av håret och vävt en trasa av det som jag för tillfället torkar mina egna tårar med. Adjö.


Älskade fredag

Har parkerat i soffan. Helt slut i kropp och huvud, och ögonlocken är tunga som betong. Hade lyckligtvis en kort dag i skolan idag, och efter det åkte jag, Sara och Emma till gymmet. Plan A var core, men vi hade nada tålamod att vänta så länge så det blev ett gympass. Observera GYM-PASS inte GYMPA-SS. Hehehe vi hade i alla fall kul med sällskap av Ellika. Rullade hem, duschade, städade rummet och tog en långdusch där jag passade på att tona håret. Och bästa av allt, mamma hade köpt med sig massvis av sushi. Haha bra många bitar men jag gjorde mitt bästa :D


Matbloggstoppen