Fredagsmys

Frysta jordgubbar. Tranbärsdricka. Lite för brända popcorn. Lite för mycket salt i popcornen. En - förhoppningsvis - bra film. Fredagsmys med Emma är nog bland det bästa som finns!♥

Vill haaaaaaaaa

Underbart fin cardigan från H&M. Kan bara inte bestämma mig om jag ska köpa den svart/vita eller en vanlig beige. Beslutsångest?

Real beauty?

Ni kanske har sett den förut, men den är såå himla.. eh bra? Nej men den är verkligen värd att kolla på!

Peace

Accent 14.50:-
.
Nu måste jag seriöst draaa!

Gårdagens outift

Hallå!
Ni måste tro att jag har fått hjärtinfarkt och dött, men så är tyvärr icke fallet. Jag har bara tappat bort min blogglust men nu har jag (kanske) hittat den igen. Bjuder snabbt på gårdagens outfit innan jag fortsätter fixa min för att åka till världens bästa Kia!
Tröja - H&M  Jeans - Gina Tricot  Klocka - Ur&Penn

Bloppis

Röd topp
Från - Gina Tricot
Storlek - XS
Skick - Använd två gånger
Pris - 40:-
Exkl. frakt
Ljusblå tröja
Från - JL
Storlek - XS
Skick - Mycket bra skick
Pris - 70:-
Exkl. frakt
Grå kofta
Från - Gina Tricot
Storlek - XS
Skick - Bra skick
Pris - 40:-
Exkl. frakt
Ljusrosa Adidas tröja
Från - Turkiet [ ej äkta ]
Storlek - M [ passar på XS:are ]
Skick - Bra skick, lite seg dragkedja
Pris - 50:-
Exkl. frakt
Stickad kofta
Från - Gina Tricot
Storlek - XS
Skick - Bra skick, använd fåtal gånger
Pris - 50:-
Övrigt - Bruna knappar
Exkl. frakt
Svart jacka
Från - H&M
Storlek - 32
Skick - Bra skick
Pris - 70:-
Exkl. frakt
Brun väska med nitar
Från- H&M
Storlek - 0
Skick - Bra skick, liten skada på ett hörn
Pris - 45:-
Exkl. frakt
Stickad halsduk
Från - H&M
Storlek - 0
Skick - Bra skick
Pris - 30:-
Exkl. frakt
Kastanjebrun väska
Från - H&M
Storlek - 0
Skick - Mycket gott skick, använd ca tre gånger
Pris - 45:-
Exkl. frakt
.
Har rensat min garderob. Ordentligt. Så istället för att direkt ge bort alla kläder och sånt som jag inte längre använder tänkte jag prova med en liten bloppis. OM du skulle vara intresserad av något så lämna bara en kommentar med mailadress! :) Annars lär väl barnen i Afrika bli glada.

Snart till badhuset

Kooooo mårgån
Nu är jag med Mirrepirrefirre, det är kul. Vi ska strax till badhuset tillsammans med Sara! Först måste vi bada i den lilla poolen eftersom varken Mirrepirrefirre eller Sarresurre kan simma. Men det kommer nog bli roligt ändååå. Hejdå.

Gungakrobatit

Här är bilderna som jag lovade. Kanske en framtid på cirkus? Hehe he. Ska strax dra iväg till jobbet. Börjar inte förrän vid fyra med hade tänkt att gymma och plaska runt i vattnet innan dess. Ha en bra dag! Måste bara säga det, jag älskar vädret nuuuuu!

Missie & Mjao

Nu har jag och Emma, förlåt, jag menar Missie & Mjao äntligen skärpt till sig och kirrat ihop ett videoinlägg. Enjoy! Nu ska jag gå och duscha, jag vill ju liksom inte bli kickad från jobbet det första jag gör imorgon liksom. Höhö, sen blir det tv, så c ya!

God Godare Godast

Hejhallågodkväll
Idag efter att Miranda åkt hem var jag med Emma. Vi promenixade till skolan och gungade samtidigt som vi lekte gungakrobater. Mycket angenämt, bilder kommer. Sen har vi också bakat chokladmuffins. Mycket angenämt, bilder finns. Hehe, sedan pyntade vi dom med glasyr och hällde över strössel :)

Pittsaaa

Häromdagen när jag och moder mamma var och handlade fick man smaka pizza. Självklart sprang jag dit och knuffade bort allt folk för att få smaka en bit. Sjukt god pizza med chevreost, körsbärstomater, någon konstig skinka och blad och något mer. Blev kanske inte lika fin som i affären men lika god iallafall!

Äventyr igår kväll

Hejhejhej.
Har fösökt blogga tusen gånger idag, men jag råkar hela tiden radera bilderna. Sen hade jag äntligen ett toppen inlägg men då råkar jag trycka på Logga ut istället för Spara & publicera. Typiskt mig. Hursomhelst, var med Emma och Miranda igår. Supernice för vi gav oss ut på äventyr ett tag innan vi tvingades vända (Emma blev rädd). Toppen kväll iallafall! Just det, vi höll på att bli uppätna av grannens hundar. INTE OKEJ. Snart gör jag kassler av dom.

Matbloggstoppen