Gott Nytt År!



Ha en underbar kväll så hörs vi nästa år! Låter väl bra?

Och akta er för de livsfarliga och aggressiva raketerna!

/emma


Sista outfiten 2009



God eftermiddag!
Om drygt sju timmar lämnar vi 00-talet och går in i ett nytt år. Det känns soooooorgligt. Åren bara flyger iväg och rätt som det är hittar man sig själv sittandes på ett ålderdomshem med stickorna i handen. Men nu ska vi inte beklaga oss på nyårsafton! Sitter här och har förfest med en påse Malaco Truly. Vid 18 ska vi till några på gatan, och efter någon timme där drar jag tillbaka hem och har kul med några brudar.

Hur ska ni spendera kvällen?

Kvällens outfit
- Jeansskjorta från MQ
- Klocka från Ur & Penn
- Skärp från mammas garderob
- Pärlhalsband från Två hjärtan ?
-Ribbade strumpbyxor (inte på bild) från Gina Tricot

/emma


Vilken av dessa blommor är en hyacint?


Kanske inte så svårt för oss lite smartare människor. Men igår jag bad Emma att lukta på min hyacint, ja vad tror ni hon gör? Hon går och luktar på blomman till höger. Blomman som INTE är en HYACINT. Så klagar människan även på att den inte luktar något! Konstigt..

Sen fick blomexperten rycka in och korrigera detta jättefel!

/emma


H&M Spring






God kväll!
Har ni fått hem den nya H&M katalogen? Fick den igår tror jag. Guuuud så mycket fint det fanns! Började med att kolla i genom den och sätta lite kryss här och var, summan av alla kryssen blev 3773.5 :-. En aaaaning för stor summa för en fattig kvinna som mig! Men jag har iallafall blivit förtjust i några läckerbitar.

Har ni hittat något i den nya H&M katalogen?

/emma


Även denna dag har spenderats ute



God eftermiddag!
Som rubriken berättar har jag, Emma och brorsorna spenderat dagen i backen. En suuuperdag, bortsett från en ynka liten detalj. Jag hade tagit en liten burk med pepparkakor och två godisar och lagt den i en påse. När vi sedan skulle fika så hittade jag den inte. Så jag började traska tillbaka i jakt efter min lilla burk. Gick näästan hela vägen hem, men hittade den inte. När vi efter 45 minuter skulle hem, så hittade jag den, typ tjugo meter från där jag stannat och vänt tillbaka. AAAARGH på sånt!

Nyår imorgon, hur ska ni fira? :)

/emma


Nytt överkast



Löjligt inlägg, men jag gillar det!

/emma


Dagen har spenderats ute!



God kväll!
Råkade vakna vid kvart över tolv idag, trots att jag sagt till Sara att jag skulle vakna vid 10. Vi skulle nämligen ut och åka pulka med sällskap! :) Men cool som jag är åt jag frukost, fixade mig och packade på typ tjugo minuter! Synd att Guiness rekordbok inte var där.. Hursomhelst hade jag grymt roligt med alla som var där. Tyvärr höll jag på att bli tio tår fattigare pågrund av köldskador, men jag överlevde! Tack för dagen snöänglar!

/emma


Ny cardigan



VILA - 99:-

/emma


Jag är en italiaaaaano






Tjena!
Kom hem från stan för drygt en timme sedan. Igår var jag somsagt med Emma och Patricia, och det var roligt! Vi kladdade runt med ansiktsmasker (jag med även fast det inte ser ut så på bild), fixade naglarna och åt chips. Japp, det sistnämnda ingick nämligen i våran SPA behandlig!

Kvällens bästa;
Jag - Vi tar en rockbild.
Patricia - Hur gör man rock?

När Emma sedan skulle besöka toan passade vi på att busa. För det första hittade vi ingen kudde till Patricia så vi tog Emmas kudde och paketerade in en nalle i ett örngott. För det andra tänkte vi vara lite snälla och bädda hennes säng, exotiskt och exklusivt, samtidigt som vi gömde kameror och kläder där i. Hahaha, efter det gömde vi oss under sängen.
Sen kom Emma ut från toan. Hon gillade inte våran överraskning!

/emma


Lyxiga brudar behöver lyx



Hej igen!
Efter gårdagen röj har både jag och Emma insett att vi behöver något aningen lugnare! Så ikväll får vi sällskap av Patricia som lovat att hon ska hålla ordning på oss, haha. Spakväll står på schemat och jag lääängtar! Vad ska ni göra ikväll?

/emma


Galen kväll med galna människor






Hejsan!
Vad har ni gjort denna söndag då? Jag har varit med min kära granne Emma äääända sedan igår. Fatta att jag är helt slut nu, haha. Kvällen igår var iallafall underbar! Vi började som normala människor med att spela ett spel. Sedan brakade helvetet löst, haha eller inte. Men jag tror Emma måste drogat drickan, för helt plötsligt blev Emma konstig och jag blev galen när vi skulle sova. Hela kvällen blev en oseriös röra, men en jävligt bra sådan! Och på morgonen passade vi även på att utöva lite pilates på en stooor boll. Det var roligt tills jag ramlade av bollen och bankade i mina knän i golvet så att huset höll på rasa. Det gjorde ont!

/emma


Fattar ni?



Kom på den själv! *Stolt*

/emma


Tillbaka från Skärholmen


Dit fick jag med mig plånboken och en underbar Emma.
Hem fick jag med mig plånboken, en galen Emma och;
♥ Ribbade strumbyxor - Gina Tricot  79:-
Trosor - Gina Tricot 29.50:- Rea
Jeansskjorta - MQ 199:- Rea
Två berlocker - Ur & Penn 30:- ? Rea

Puh, det var så mycket folk där, särskilt på Gina Tricot, så jag trodde jag skulle dö i brist av utrymme att röra mig, haha.

/emma


Drar snart till Skärholmen



Man kallar det... MELLANDAGSREA!
Vad ska ni göra idag?

/emma


Julklappar








Lite av allt jag fick i torsdags! Inlägget skulle egentligen upp igår, men det ville tydligen inte mitt internet!

/emma


God Jul!



Uppdaterar troligen senare. Njut av dagen kära läsare!

/emma


Tadaaaa!



Se så duktig jag varit!

/emma


Gott och blandat


Hejsan!
Nu är det inte såå många timmar kvar tills det är den 24 december! Och alla vet vad det är för dag, Eva har ju namnsdag. Skämtåsido, idag har jag gjort allt från klätt våran gran som jag valt ut, glaserat pepparkakor (börjar bli riktigt bra på det) och fixat lite annat smått & gott. Vad har ni gjort idag?

Observera, det är inte jag som kladdat ner gumman till vänster på andra bilden. Nejnej, det är Adam och inte jag. Som ni förhoppningsvis ser, hehe.

/emma


Julafton imorgon!


Hejsan!
Vet ni vad? Det är julafton imorgon! Tjiiiihoooo. Idag lär jag väl spendera dagen med att julstöka det sista inför imorgon. Hittills har jag varit duktig nog att sätta granen i julgransfoten. Men sorgligt nog blev den sne, har väl inte fått in snitsen än. Detta allvarliga problem får lösas av pappa senare ikväll. Vad ska ni göra idag?

Dagens outfit
-
Randig tröja med dragkedja, H&M
- Jeans, Cubus

/emma


The show must go on



Så otroligt bra att jag tror jag dör. Elit!

/emma


Äckelpäckel godis


Usch. Fy. Blä.
Var inne på Coolstuffs hemsida och hittade denna läckerhet. Fick typ kväljningar av självaste tanken att äta detta. Insektsgodis? Allvarligt? Och ännu bättre, finns i smakerna;
-Syrsa i klubba
-Larvklubba
-Skorpionklubba
-Myrgodis

Sugen? Läs mer här

/emma


Dreams & Wishes


God eftermiddag!
Anledningen till att jag inte kunnat blogga tidigare är att vårat internet strulat. Men nu har jag överlistat vårat internet och lyckats ta mig in på bloggen. Skål för det! Tänkte bara tipsa er om en bodylotion som doftar ljuuuvligt. Nästintill omänskigt gott! Dreams & Wishes från LdB.

Ska försöka slänga upp något inlägg till. Håll utkik!

/emma


Filmmys med Miranda


God kväll!
Jag vågade se den. Hela filmen tillochmed! Även fast jag och Miranda gömde oss flertal gånger under en filt och ibland stängde av ljudet. Men vi såg den, och det är det som räknas! Hursomhelst, även denna en film att rekommendera, trots att den "gjordes på dinosaurietiden". Vad har ni gjort idag?

/emma


Jag är glad


God förmiddag!
Nu är jag glad, och vet ni varför?
♥ Vi köpte en gran idag, wiiiie!
♥ Jag blev en kruka, en hyacint och en burk rikare, wiiiie!
♥ Min mamma hittade mitt försvunna armband igår, wiiiie!
♥ Jag blir drygt 1000:- rikare idag, wiiiie!
♥ Det är julafton om typ tre dagar, wiiiie!

/emma


Emma shoppar filmer


Hejsan!
Hur har eran dag varit? Min har varit bra, kort och gott. Efter vistelsen hos Kia drog jag och pappa till Plantagen och gav oss ut på jakt efter en gran. Blä, alla var fula, korta och med ojämnt placerade grenar. Men som plåster på såren trösthandlade jag två filmer på Rusta. "Slap Her, She's French" och "Ensam ung kvinna söker". Förstnämnda filmen något att rekommendera. Den andra? Vågade inte kolla...

Och förresten, ta inte bildrubriken "Nya filmer" på orden, en gjordes för tusan på dinosaurietiden.

/emma


Är med Kia


Bild från i somras

Hejsan!
Nu är jag hemma hos Kia och har det roligt. Igår såg vi på Natt på Museet 2, haha. Den var säkert bra förutom att jag råkade somna. Hinner inte skriva mer för nu måste jag tydligen massera henne (?).

/emma


Kvällens outfit


God kväll!
Ska strax dra in till stan för att sova hos Kia. Kommer bli superduperbäst! Ni är avundsjuka jag vet. Tröstät?

Ha en bra kväll!

/emma


Marabou Vår?



Jag har förutspått att det utöver Marabou Sommar och Marabou Vinter kommer komma ut en Marabou Vår. Och det häftigaste av allt, med smak av maskros och vitsippa. För att göra det hela lite exklusivare ska det vara små vårsolar på framsidan. Låter gott!

/emma


Tio saker att älska...

1. Att sova i nytvättade sängkläder, inget slår den känslan
2. Att öppna svåröppnade presenter, då förlänger man ju hela processen
3. Att bada i varmt vatten, enjoying
4. Att fynda något snyggt på rea, då blir man glad
5. Att inte kunna sova innan julafton, fråga inte
6. Att vara ute i snön, om man inte fryser vill säga
7. Att ha en bra blyertspenna, haha
8. Att få en bra plats på bussen, då kan man reta alla som inte har en plats
9. Att få hem bonuscheckar från H&M, och lägga beslag på dem innan någon annnan
10. Att vara glad, enkelt

/emma


Baka, baka pepparkaka


Hejsan!
Idag har jag försökt hitta den där julkänslan som spårlöst försvunnit. Det känns allvarligt talat som om det är flera månader kvar till julafton, fast det egentligen bara är sex stackars dagar kvar. Satte på julmusik och började baka pepparkakor med Adam. Första plåten, bränd. Andra plåten, för mjuka. Tredje plåten, perfekta. Fjärde plåten, lagom. Som pricken över i:et kladdade vi lite glasyr på dem, och det gick...ja ni ser ju resultatet. Julkänslan? Fortfarande borta.

/emma


Äntligen jullov!



Äntligen, äntligen, äntligen jullov!
Har varit lite bloggtorka har på sistone, men det ska det bli ändring på, förhoppningsvis.. Igår fick vi somsagt jullov, och det känns bara sååå skönt just nu. I skolan gjorde vi heller inget särskilt, redovisade ''Jakten på julen'', en tävling vi haft i Stockholm. Mitt lag, eller laget jag var med i, vann ''såklart, haha.
Sedan fick jag även en härlig försmak av julen då jag bytte julklappar med Kia och lill-Emma! =) Gårdagen var underbaaaar!

/emma


Minnen 2009


På väg till Turkiet i juni! Ser lite bitter ut men planet var försenat, sådetså!


I Luleå sommaren 2009. Oseriös bild men vi var rastlösa innan affärerna öppnade, sådetså!


Någon annanstans i Norrland. Grymt underbart ställe! Står och försöker peta bort en sticka, sådetså!


På en nöjespark i Finland i somras. Åkte den där vattengrejen och blev jätteblöt! Inte roligt, sådetså!

På Emmas fest med temat Galapremiär.
Grymt underbar kväll med grymt underbara brudar. Jag älskar er, sådetså!

/emma


Min kära lilla julstjärna


God kväll!
Nu.
Äntligen har mina svarta julstjärnor flyttat upp i fönstret. Men jag är inte riktigt nöjd. För att slå på dem måste jag krypa på golvet och stoppa in lite kontakter här och var. Jag menar vad har man en lampknapp till? Vi lever liksom på 2000-talet. Eller är det bara jag och mina julstjärnor som fastnat i stenåldern?

Snart, snart, snart!

/emma


Natten går tunga fjät...



..runt gård och stuva.
Så går den väl, om minnet inte sviker. Idag är det somsagt Lucia, fast det hade jag typ glömt bort. Istället passade jag på att vara Lucia i skolan i fredags, roligtroligt. Passar även på att visa upp mina imponerande färdigheter i Paint, *ehrmhost*.Idag har jag varit och åkt skridskor, värmt upp lite inför morgondagens skridskoåkning. Sedan har jag varit lite med Emma och på julavslutning. Imorgon är det skola igen, och på torsdag smäller det!

Vad har ni gjort idag?

/emma


Avslutningsoutfit?



Jag har en vision om hur jag tänkt gå klädd på julavslutningen den 17 december. Hade tänkt gå klädd i min nya tröja från Gina Tricot och en hög svart midjekjol, och ett par svarta strumpbyxor. Japp, det låter great i mina öron! :) Nu måste jag dra vidare på äventyr med lilla Emma!
Om ni undrar varför bilden ser lite konstig ut så är det bara lilla jag som varit i farten!

/emma


Rädda julen


Hejsan!
Dagen har varit bra, bortsett från att jag hade ett diskussionsseminarium i projektet och engelska redovisning. men båda två gick bra med tanke på att jag hackade tänder och mitt hjärta slog i 180. Sedan var det träning, och nu sitter jag och sörjer; DET ÄR INGEN GREYS ANATOMY IDAG. Jordens undergång har slutligen kommit, *snyft*. Hatar New Jerseys hemmafruar, de jäklarna förstör mitt liv. Argh.

Förresten, gå in här för att rösta på den som slipper lämna den lilla Aladdinasken. Gör mig en tjänst och rösta INTELikörtryffel, Romrussin eller Ägglikör. Usch på sådana praliner!

/emma


Emmas glöggskola



1. Du behöver en glöggflaska, helst med glögg i!
2. Häll glöggen i en kastrull, vänta tills det börjar ryka. För att det ska börja ryka måste man slå på plattan. Okej?
3
. Sedan tar du fram ett glöggglas, och tillbehör om du ska ha det. Russin och mandlar är gott.
4. Häll i russinen och mandlarna i koppen, annars smakar det inte.
5. Häll sedan i glöggen i koppen. Efter det ska du dricka den! Okej?

Fullt seriöst inlägg! Nu har ni lärt er att koka glögg. Eller?

/emma


Dagens



Hejsan!
Har haft fullt upp idag, så fort jag kom hem höll jag på att somna, med var tvungen att vakna. Bilduppgiften kallade. Och det värsta, den kallade på mig! Så det var bara att gilla läget, men som tur var kom Lady Gaga och räddade mig! Sedan har jag varit ute med Emma och promenixat, alltid roligt att umgås med den där pricken! :) Nu kallar tv:n. Och det bästa, den kallar på mig!
Dagens:
- Randig tröja , H&M
- Tubhalsduk , H&M
- Jeansleggings , Gina Tricot

Frågestund senare?

/emma


Andra advent shopping



God kväll! =)
Jag tycker synd om mina fötter. De har gått mil idag, känns det som iallafall! Åkte till Skärholmen i morse med pappa. Han skulle handla julklappar medans jag på något sätt skulle göra av med pengar. Min plan fungerade iallafall. Tömde kontot.
Men lite saker fick jag också med mig;
Polohalsduk. Onödigt köp när jag vet att jag får en liknande i julklapp ;)
Svart/vit randig tröja. Välkommen till familjen, du är en av hundra!
Blomörhängen från Gina Tricot. Sommaren är förbi men behövde få en stämpel i mitt bonuskort!
Tröja med konstiga axlar. Har planerat ihop en julavslutnings outfit och den behövde vara med. Förresten, axlarna är grymma!
Övrigt, fick inte plats i mitt kollage!

Japp, lycklig och fattig. Går det ihop?

/emma


Jag har problem, stora problem!


Det är typ så att ett par av mina jeans har fått hål. Big issue, tänker ni. Tänk om, tänker jag. Vad ska jag göra? Har klurat på några alternativ;
- Fixa dem själv. Big nono.
- Låta min mormor fixa dem. Orkar jag vänta?
- Fortsätta gå med dem. Ni vet inte vart hålet sitter, så nej.
- Slänga dem. Snyft, inte redo för skilsmässa än!
- Köpa nya. Måste jag ändå.

Säger det, jag har problem. Stora problem!

/emma


15 sanningar

1. Jag är född i Kalix
2. Jag pussar mig alltid på handlederna vid lika klocktal, tex 07:07
3. Jag försöker undvika att kliva på A-brunnar
4. Jag har glasögon men använder dem inte ofta
5. Spanska och svenska är mitt favoritämne i skolan, och nej rast är inget ämne!
6. Jag gråter 99% av alla gånger jag ser på Grey's Anatomy
7. Jag brukar spotta ganska ofta, för ofta
8. Jag håller på att vaccinera mig på björk- och gräspollen
9. Jag gillar inte när folk kommer försent, gäller både mig och andra
10. Nummer 10 är mitt favoritnummer
11. Jag gillar inte när folk ställer krav på mig
12. Jag kan nudda den dinlglande grejen i halsen med tungan :)
13. Jag kan prata flytande finska
14. Jag vet tydligen heller inte hur man sätter igång en diskmaskin :(
15. Jag äter aldrig grönsaker i skolan

/emma


Äntligen lördag



Det var ett tag sen!
Har råkat för för bloggsjukan, men nu är jag back on track! Idag var det dags för första fotbollsträningen på ett tag, skönt! Efter det drog jag hem och fixade mig, sedan skulle jag, Emma och Miranda vara lite sociala här i våran by, så vi traskade ner till en julmarknad. Var typ inga där!? Jag förstår inte, haha. Köpte iallafall ett gulligt armband för 65:- . Imorgon blir det Skärholmen med pappa.

/emma


I♥min gran



Japp, min lilla gran åkte fram för någon dag sedan. Klädde honom i glitter och sådana här lampor eller vad de nu kallas. Plus att jag var snäll och hängde på några julgranskulor!

22 dagar kvar!

/emma


Måndagens outift



Hejsan!
Har varit lite frånvarande de senaste dagarna, men för det första har det varit mycket i skolan, för det andra så har min blogg varit sjuuukt seg! Så här kommer ett inlägg som egentligen skulle ha skrivits i måndags.

Måndagens outfit;
♥ Kofta - H&M
♥ Linne - Vero Moda
♥ Armband - Ur & Penn


Matbloggstoppen