GRÖNA LUND IGÅR!

Hejsan!
Har inte haft tid att uppdatera så mycket. Har ju för tuusan börjat nian!!;) Igår åkte jag och åtta andra brudar till Gröna Lund för att ha kul. Jag åkte Insane tre gånger, och shit vad den var bäst! Gick även i Spökhuset med en stor huva för ögonen och Ellika och lill-Emma på sidan. Läskigt värre, men jag klarade det! =)  Vi hade superkul och jag ångrar inte en sekund, (möjligtvis att jag inte vågade åka tilt). Men det kommer inom sin tid, hah. Nu ska jag klä på mig och fixa mig, vi hörs sen! Ps. Duktig som jag var orkade jag ta hela TVÅ bilder! Ds.



Supersöta lill-Emma äter chiiips!


Mummaaa! Tog en Red Hot Chili Meny, vid den där Mexican hörnan.

Hahah, bara bilder på mat. Tjooockis!
/emma

SVART ROSETT


HM HOME.

Så söt att jag tror jag måste beställa honom.

/emma

Dagen med Kia!


Kia steker sina potatisbullar, för första gången!;)


Djupt koncentrerad, haha.

Hahha, jaa jag vet inte vad jag håller på med.
Slog i min höft ,eller vad det är, så jag står väl och tänker grova svordomar.. ;) 

Tack för en superdag Kia, och förlåt för att jag målade Stockholms blodbad på dina naglar!

Snart drar jag till Sara med en massa andra skööna brudar. Sover över där så bilder kommer kanske imorgon..
/emma

Njuuuuut!

Bara två dagar kvar, sedan börjar skolan. Aaargh, sommarlovet har gått så snabbt att jag knappt hunnit förstå att det ens börjat. Men det tyder väl på en sak; att man haft roligt? =) Idag skulle jag egentligen haft match mot Mariefred, men så vart det inte! De hade typ inte tillräckligt med folk, eller något sånt. Istället kommer Kia hit idag, kommer bli bäst! Får se om lill-Emma är med så kanske vi hittar på något med henne med. :)

/emma

TACK LILL-EMMA!

Hejsan!
Ääääntligen har jag fått hjälp att fixa min design. Lill-Emma tog sig åt det ''svåra'' jobbet att hjälpa mig, och jag blev jättenöjd!:) Kommer ha såhär tillsvidare, sen blir det kanske lite ändringar. Förhoppningsvis kommer det leda till att jag framöver blir lite bättre på att blogga. Det låter väl som en bra idé? Nu ska jag finslipa lite på designen.

/emma

Matbloggstoppen