Tårta hurra

Nu ska vi äta efterrätt, gott. Gott nytt år!!!


Hälsningar från mig

Gott nytt år några timmar i förskott. Hoppas ni får en finfin kväll med finfina personer. Det får i alla fall jag!!! :D


Årsresumé del 1

Tänkte köra en liten årsresumé för att sammanfatta det gångna året. Here we gooooo.


Januari - Jag och Firren drar på aromamassage och utnyttjar vår Smartbox. Helt galet jäkla skönt!!! Vi ville genast gå på en ny men någon sådan har det inte blivit av. Ännu.
Januari - Skaffade nya brills och började använda dom på heltid. Äntligen kunde jag se!!! :D 

Februari - Jag fyllde äntligen 18 år och hade en av mina livs tre bästa dagar. Hade typ träningsvärk för jag log så mycket den dagen, haha. Dessutom hade jag och Sara födelsedagsfest tillsamans och bjöd på denna urläckra tårta.

Mars - Hade världens bästa släkt på besök för att fira min 18-års dag. Jättekul att träffa alla plus att vi ännu en gång hade en sjukligt god tårta.

April - Åkte till Madrid med min bror och pappa genom ett stipendium som jag fick från skolish. Åh det var sååå bra!!!! Jättefint väder och ett underbar stad. Bortsett från maten, den var en nitlott för vår del. Här ovan sitter vi i omklädningsrummet för bortaspelarna på Santiago Bernabeu, Real Madrids hemmaarena.
April - Axel ville plocka ett grässtrå från planen. Denna finns numera till beskådning i hans rum - inramat.
Maj - Idén med FiXiT tillsammans med Firren börjar ta fart. Och att det skulle gå så bra som det faktiskt gick trodde nog ingen, men det gjorde det!! :D Sprang dessutom Vårruset under majmånad på en tid som jag glömt, men som jag blev väldigt nöjd över.
Juni - Underbara sommarlov!! Inledde sommaren med en familjeresa till fina Side. Hade en grym vecka med sol, bad, massa god mat och trevliga kvällar.

Juni - Fina solnedgångar på kvällspromenaderna i Side.

Juni - Efterrättsbordet var överbelastat till dagens alla tre måltider. Dock lyckades jag hålla fingrarna i styr gaaaanska bra ;)

Juni - Hemresa på gång, men det gjorde absolut ingenting. För vetskapen om vad som väntade dagen efter fick mig nästan att längta hem. ALANYAAAAAAAAAAAAA!!!!!
 

Firre fågel

Firre fågel till er tjänst! Firren som jag brukar kallas låter lite som en fisk. Men i själva verka härstammar det från ordet fågel. Inte vilken fågel som helst utan ankn. Vi har nämligen under veckan kommit fram till att jag liknar en sådan och kopplingen samt likheterna ser ni nedan! Njut...


Sitter i carren

Degar i bilen och börjar bli måttligt rastlös. Har läst lite i Firrens bok "Äta djur" och blivit så äcklad att jag på riktigt överväger att sluta äta kött. Annars rullar det på bra. Övriga bilåkare leker en gissningslek men jag är lite off. Bilderna nedan är från idag, härligt bortsett från plusgraderna!! :D


På en vägkrog

Jag och Firren har ätit upp vår lunch för år och dar sen, men min pappas mat kom i snigelfart så här är vi kvar. Hade en bra morgon i backen med solen som sällskap den sista timmen. Men nu lämnar vi Björnrike bakom oss och sättet kurs mot nyårsfirande i våra hemtrakter. Ska bli funnnnn!!! :D


Trött eller??

Så trött att hon somnade mot min hårda axel. Hihi och med denna bild sätter fjällrävarna punkt för denna grymt roliga dag.


På Brasseriet

Sitter på Brasseriet och chillar lite. Efter middagen drog vi upp i backen för att kolla på coola killar som hoppade i superfarliga hopp. Någon tillställning som kallades för Under the Lights, väldigt häftigt så länge det varade. För det dröjde inte länge innan vi drog oss tillbaka till värmen. Imorgon är sista skidåkardagen, så det blir tidig uppstigning. Adjöss från fjällrävarna.


Lördag

Texten till inlägget nedan har jag fått skriva om femhundrade gånger eftersom set aldrig ville publiceras. Men nu äntligen!! Gud är med mig, hurraaa!! Det blev ingen restaurang, men kaaanske en senare variant av after ski. Vi har åtminstone bunkrat upp med frukt och kesella och Loka ananas. Nu kallar duschen med dålig stråle och badrummet med ondskefullt lampljus. Gotta gooooo.


Tillbaka i värmen

Är tillbaka i stugan efter en heldag i backen. Vi hunnit med att åka skidor och dricka varm choklad i värmestugan. Firren har ramlat i Fun Park och så har vi lekt i ankarliften. För Firren sa att om man inte kan åka skidor bra så får man leka i liften. Kvällens planer är ännu okända, eventuellt restaurang om vi hittar någon bra :) Ha en fin lördagkväll!!


Brutalt väder

Blåsigt och snöigt. Men vi tappra filurer gör ett försök ändå. Annars får det nog bli längdskidor eller något i den stilen. Ha en bra dag!! :D


På pållen

Ser ni hur lycklig jag var?? Så glad att min underkäke blev läskigt sne på en bild och jag var tvungen att sudda för mitt annars så graciösa ansikte. Åh det var verkligen sjukt kul. Alla borde prova på ett fruktäventyr.


Helt slut

God kväll!!
Slöar i soffan, vi är helt slut. Inledde dagen med skidåkning i orkanstormar. Kallt som satan och allt jag tänkte på var Alanya, Saharaöken och en bastu. Men solen sken och det var ju tur för den. Efter lunch skulle vi äntligen rida turridning ute i skogen med frukterna. Det var grymt härligt och jag kände mig som ett proffs. Nästan. Inte. Lyckades åtminstone få min kiwi att tölta vilket var en bedrift i sig. Imorgon kallar backen om vädret tillåter, annars sitter vi i stugan och sörjer.


Kvällskul

Avslutar dagen med en rolig historia. Jag fick låna Firrens instagram och passade då på att bjuda på morgondagens aktivitet för hennes del. Hihihi det var jättekul och jag skrattade väldigt, oerhört, extremt mycket åt mitt egna påhitt. Vad skulle jag göra utan mig själv och min humor? xD God natt alla sjöstjärnor och blåsfiskar, nu ska här sussas. Och imorgon blir det skidor plus pålleridning i skogen. A barndomsdröm coming true.


Framme i stugan

Resan hit gick bra. Död rumpa och sega ben men annars mår vi bra!! :D Har stuvat in oss i huset och tagit en sväng till Ica för att införskaffa tacoingredienser plus morötter med dip till kvällens soffhäng. Imorgon rockar vi backarna, åtminstone de gröna. Dessutom har jag anmält Firren till skidskola i smyg, men det är en hemlighet så det märker hon inte förrän jag droppar av henne där imorgonbitti. Moahaha!!!


På väg mot fjällen

Sitter i bilen med Firren på min vänstra och en oerhört, sjukt, megajobbig bror på högra sidan som pratar om att jorden ska gå under av ett tåg. Vi har avnjutit lite smoothies och ett delvis ruttet äpple för min del. Äntligen börjar solen titta fram och slasket är borta för länge sen. Wehooo!! 


En annan dag

En annan dag = annandagen. Hihi!!!! Denna dag har först spenderats en kortis på stan i jakt på något att ha på mig på nyår. Eftersom jag inte kände för att ha klänning som alla andra verkar ha, hittade jag istället en kjol och en väldigt fin topp i spets. Tror jag kör på det. Eller mysbraller. Fyndade även ett pyjamasset från Bik Bok för halva priset. Nu är det ro i fyndarsjälen som bor i mig.

Efter stanvisiten rullade jag vidare till Friskis och körde loss. Svettades så mycket att det rann ner i ögat på mig, hur fräscht?? Inte så fräscht.


Förbereder för morgondagen

Testat nya skidglajjor och valt ut skidkläderna. Dock återstår ett problem som jag inte tänkt på - mina riktiga glasögon!! De får ju knappast plats under och att ha dom ovanpå känns ju inte så... attraktivt? Och eftersom jag inte hunnit beställa linser blir lösningen helt enkelt att jag får måla en av mina skidstavar vita. För då fattar ju alla att "här kommer en blind skidåkare, bäst vi keepar distance!!!". Omg så smart jag är!!!


Taggad till Björnrike

För det första är det ju kul att åka skidor, men det blir miljoner gånger roligare när jag ska få med mig Firren!!!!! Iiih är överlycklig :D Jag har redan smidit planer på hästridning i skogen och after ski och massa sånt. Kommer verkligen bli grymt. Dessutom väntar en sjukt rolig nyårsafton efter hemkomsten så årets avslut kan inte gå annat än bra. Peppar peppar säger hon som bergis bryter ben och armar och tår och stukar ögonfransar och får en spricka i örsnibben.


Mysiga juldag

Hejhallå!! :D
Denna juldag har efter sängbygget spenderats med bästa Annie. Vi har åkt pulka och lekt i snön med Firren och hennes följe. Nu sitter vi och spelar gamla goda Alapet och häller i oss lite Loka med vintersmak, hihi vi är så coola.


Lite fler klappar

Tog en lång sovmorgon till kvart i tio idag, skönt!! Har bara degar runt i min nya gosetröja och tagit sekunden som den kommer, haha. Ska strax sätta mig ner med ett sängbygge, får se om mina byggarskills är tillräckliga. Vad dagen har att bjuda på vet jag inte, det märker vi. Tänkte också passa på att visa några fler julklappar jag fick igår. En bror till min vita Hollister, pralinset, BB-cream och ögon roll-on, Bodylicious, VeckoRevyn (av mig själv haha) och lite till. Glad tjej hej :D


Underbara fina kväll

Är sååå himla glad!! Glad för att jag har allt jag har, familj och vänner och mina fina älgstrumpor. Hehehe. Men mest glad är jag just nu för min nya bästa kompis MacBook Pro!! Kunde inte kommit mer lägligt då min gamla dator var nära att begå självmord flertal gånger. Är jätteglad över allt just nu, det rullar på fint :D Vill också passa på att önska er alla en fortsatt god jul. Klockan är ju bara bebisen.


Vi väntar på tomten

Magen är fylld till bredden, djupet och höjden. Favoriterna i år var utan tvekan världens godaste sillsallad och den gravade laxen. Nu blir det upp till bevis om jag varit en snällis i år. Hoppas!!


Kålar på Kale

Tjabaaa!!
Sitter och kollar Kalle halvt om halvt, mer koncentration på mobilen. Är i alla fall duschad, fixad och taggad inför julmaten. Och julklapparna såklart. Fast nu när jag blivit stor och vuxen är faktiskt inte det höjdpunkten längre.. (Eller??!?!??!?)


Jul är kul

God jul allihopa!!! :D
Började dagen med frukost, julkalendern och julstrumpa. Fick en superfin stickad halsduk som redan är använd och prövad. Har även hunnit med en promenix till affären för att införskaffa mer glitter till granen och mjölk till gröten. Allt är i sin ordning - förutom jag. Kanske borde börja fixa mig om jag ska hinna bli någorlunda anständig lagom till Kalle. Vi hörs!


Bra ryggträning

Medan vi terroriseras av reklam och prat mellan Bingospelen tänkte jag tipsa om min favoritövning för ryggen. Brukar oftast göra den när jag är och gymmar och den ger verkligen resultat!! Eller okej jag hade ingen före-bild men ändå. Ett tips för er som vill stärka upp ryggen :) Nu ska jag sätta ljusen i granen och sedan dricka upp mitt kalla te.


Uppesittarkväll

Härligt att slänga sig ner i soffan efter en dag med full rulle. Morgongym med Sara, minijulafton, julstäd och julstök. Och nu är jag redo att kamma hem miljonerna på bingolotterna. Hejaaaa Emma!! :D


Minijulafton

Hallå!!
Imorgon smäller det. Har redan börjar tagga med minijulafton med mina två kåmpizar Sarre och Firren. Vi myste runt minigranen, lyssnade på julmusik, drack te och öppnade julklappar. Så bra!!! Fick mandelsmör så nu kan jag avancera mina frukostar till elitnivå, massa te, tekopp, tesil ( TE-SIL) och en fin ram med inte lika fina bilder på mig och Firren. Supermys och känner mig laddad inför att klä gran och uppesittarkväll idag. :D


Lite mellislyx

Fryst jordgubb, lite blåbär, lättkesella, honung och kakao. Så grymt gott!! Är för övrigt helt kär i kesella nu för tiden, för den som undrar.


Kalenderlycka

Lycka är att upptäcka att lillebror inte har skrapat luckorna sen 7 december. Och lycka är att jag fick äran att skrapa dom!! :D


Kristallbullar

Sköna jullov!! Hade fullt upp igår, lyckades dessutom komma sent till kyrkan på grund av att varenda levande varelse med bil surrade runt i stan. Kaos alltså. Kvällen spenderades med att montera upp en ny soffa och fixa lite inför julsnubbens ankomst. Idag har jag och min mormor bakat kristallbullar. Eller min insats var att öppna ugnen och sen stänga den, men ändå!! Nu ska jag vara cool och åka och handla med min morfar. Jag kör - han betalar.


Snart jullov!!!

Oh my vad skönt!! Behöver verkligen någon veckas ledighet känner jag, är inställd på Zombiemode nu. Avslutningen börjar vid ett i kyrkan men innan det ska jag hinna hämta busskort från skolan, droppa av en tv-bänk till Second Hand och träna. Och efter julavslutningen måste jag åka och kolla sista julklappen. Sen hem, vila, äta och njuta. Och självklart kolla Svenska Hjältargalan, snyftar redan.


Det närmar sig

Även om det går i snailfart (=snigelfart) så går det åtminstone.. inte bakåt!! Det är från den sidan man måste se det för att inte tappa hoppet. Om ni undrar är detta min lillebrors rum och inte mitt. En snorgrön fondvägg skulle vara som givet för migrän och illamående och huvudvärk och säkert en förkylning också. Nä jag håller mig till lite mer jordnära färger.


Tonat barret

Har precis tonat håret lite mörkare. Har en liten röd nyans men är mer åt det bruna hållet som tur är. På bilden ser det dock lite grått och matt ut vilket det verkligen inte är.. hoppas jag. Är ändå ganska nöjd, åtminstone i kvällsljus haha. Det blev superlent och fick mer lyster så om inget annat kan jag väl betrakta det som en bra inpackning. :D

Nu laddar jag inför terminens sista prov imorgon. Ska bli galet skönt!! Dessutom är det julbord så jag har tagit ledigt från skolan för att spendera dagen i matsalen. Mer info om detta spektakel imorgon!!


Chokladbollar

Har fått utlopp för min kreativitet i form av några chokladbollar. Gjorde på ett annat litet vis med kesella och rapsolja istället för smör, hackad mörk choklad och mandel, plus honung istället för socker. De är faktiskt skiiitgoda!! Tycker åtminstone jag. Adam sprang och spottade ut den efter första tuggan. Som förra gången dårå, haha.


Jul i mitt arkiv

December 2009 - Mångfald är bra. Syftar på skumtomtarna till höger, haha.

2009 - Hade en liten glöggskola på min blogg, ifall det var någon som missat hur man gör sånt.

December 2009 - Jag tyckte antagligen jag var jättecool som lyckades matcha bokstäverna med brorsans tröja.

2010 - Hade mycket att stå i innan jul!!

2010 - Jag och Sara tog hem massvis med vuxenpoäng då vi på egen hand handlade, bakade knäck och sålde det på en marknad. Åh så duktiga vi var!!
2010 - Fixade en liten värld av marsipan och choklad. 

2010 - Åkte skidor med Firren (duktig tjej) och Emma.

2010 - Fotade julaftonsoutfit. Tyvärr var jag lite pantad och gjorde så att man inte ser den outfiten.

2010 - Var självklart lite givmild och omtänksam på julaftonen, så jag gick ut och matade pippisarna.
 
Åh, nu vill jag ha julstök, julklappsinslagning, julskinka (inte så mycket), jul-Kalle, julstrumpa, julgranspynt, julkalenderns sista avsnitt, juleljus och uppesittarkvällen. Jul helt enkelt - jag är redo!! :D
 

Längdskidat

En effektiv dag idag känner jag. Har hunnit måla i lillebrors rum, sätta ut lite saker på annons, skrivit julkort, städat på rummet, rensat smink, åkt längdskidor i en timma plus att jag har åkt och slängt sopor. Poäng till mig eller vad?? Därför sitter jag nu och njuter av en kopp te (motsvarande 3 i storleken) och avocadosmörgåsar. Ska strax ta tag i matten och svenskaboken innan jag ska ta mig an lillabrorsans rum ännu en gång...


Som en stjärna

Eftersom mina fingrar inte kan handskas särskilt bra med tyg och sånt måste jag bara visa vad jag lyckats med att göra!! För kanske två månader sedan köpte jag nitar i form av stjärnor som jag sedan invaderade en helt vanlig svart tröja med. Satte dom på axlarna på båda sidorna i likadant mönster och det blev supersnyggt!! Hur många svordomar som ligger bakom nedanstående mästerverk förblir okänt.


Söndagsfrulle

God morgon!!
Klev upp tidigt, har mycket att stå i idag plus att jag självklart inte ville missa julkalendern. Den äger ju!!! Till frukost idag blev det naturell yoghurt, flingor med äpple/kanelsmak, kokosflingor, mandlar plus en rågmacka med mosad avokado och skinka.


Julklappsleken avklarad

Nu dags för efterrätt. Hej diabetes!!


American Christmas

Är hemma hos Ellika. Ska strax hugga in i maten. Tur det för jag är utsvulten!! Ska försök uppdatera lite mer under kvällen om jag lyckas sno Firrens iphone!!! Moahahahah:D


Gran på väg hem


Julblommor

Var en sväng till Norrlöt med mamma och handlade lite julblommor och även en kungsgran!! Wehoo vann slaget mot mamma och en eventuell plastgran. Det hade ju varit lika med katastrof, huuuaa. Ska strax sätta mig ner och ta tag i matten innan jag rullar vidare till Friskis och därefter hem till Ellika för att fira American Christmas med några filurer!! :D


Gårdagens kvällssyssla

Slå in julklappar tillsammans med EMD:s julskiva. Nu återstår ett par klappisar att inhandla, sedan tror jag att jag denna tomte är klar för i år.


Havre- och chiaplättar

Eftersom det är helg idag valde jag att lyxa till frullen lite extra. Så jag gjorde havre- och chiaplättar med bananchokladpuré. Supergott och väldigt mättande dessutom!!

Såhär gör du godingarna:
En halv liten mosad banan
3/4 dl havregryn
Valfritt mycket chiafrön (hade i kanske 2-3 msk)
En skvätt mjölk
1-2 ägg beroende på storlek

Sedan steker man dom i en plättstekpanna fast helst inte på högsta temperatur. Då blir de kolbitar. Bananchokladpurén gjorde jag genom att blanda naturell kesella med mosad banan, kakao, kanel och kokosflingor. Mummaaaa!! God morgon förresten! :D


Greatest pleasure in life

Att skratta så att man får ont i magen. Att umgås med sina allra närmsta. Bitter, mörk choklad. Jul och julstämning. Känslan efter ett hårt träningspass. Äta god frukost. Solsemestrar. Att casha in pengar. Sova i nytvättade lakan. Stora, fina vinglas. Första mjukglassen. Musik. Varma sommarkvällar. Nygrillat. Grönsaker alla kategorier. Shoppa. Sola och bada. Riktigt nice vinterväder. Frisk luft. Att vara knasig. Dansa ute. Snöoväder och te. Känslan när man lämnar in ett stort arbete. Känslan när man får tillbaka arbetet och det gick finemang. Rumpvärmare i bilen. Julbord. Den första snön. Den första maskrosen. Nagellack. Att motbevisa andra. Att ha tagit körkort. Tända ljus. Laga mat och baka. Städa och organisera. Blogga. Familj.


Nära döden idag

Jag är den vita dårå. Frusen och pissnödig stod jag och dansade runt vid busshållplatsen och gömde mig varje gång det kom en buss. Fylldes med hopp varje gång jag såg en stor bil, men det var aldrig min pappa. När jag stod med ena foten i dödsriket hade han inte ens åkt från jobbet!! Madddaaaafkkaa.


Helg i mitt hjärta

Hallå!! Har haft fullt upp de senaste dagarna = sorglig uppdatering. I onsdags myste jag och Sara i svettiga boxningshandskar, igår myste jag och Sara på Taco Bar och därefter myste vi tillsammans med Firren på Annies lucia. Skitfint och jätteduktiga!! :D Hela dagen har spenderats i skolan men har fått mycket gjort vilket gör helgen ännu mer välförtjänt. Nu är jag typ som en förlamad potatis som är seg som en kola.


Några favoriter

Tänkte bjuda på några frukostfavoriter hemma hos mig, vad det är får ni lista ut själv för jag hinner tyvärr inte skriva det. Frullen är enligt mig bästa måltiden på dagen så jag lägger ofta ner hela dagsenergin på det. Därför är jag slö vad gäller lunch haha. Off we go!!


Hur man löser julklappsproblemet

Man köper dom sjääälv heheheh xD xD Lol det börjar spåra nu!! Nu ska här pluggas sen träna muskeluskerna.


Massor att göra

On my way to skolan. Har lång dag, två ganska stora redovisningar och dessutom ska jag sälja toast på min sovmorgon!! Men ändå så tycker jag lite om såna här dagar för känslan när man går och lägger sig på kvällen är sååå skön!! Plus att det är mindre än två veckor kvar till Kalle, gravad lax och julklappar!! Wehooo :D


Stockholm på en måndag

Oj vad hände där?? Spontanitetspoäng till Emma som annars bara beträder Stockholmsk mark under helger!! Fick med mig bästa Firren vilket gjorde visiten ännu mycket bättre :D Inhandlade en julklappis och en tröja till mig själv från Grottan. Grottan är då Hollister eftersom man både skulle behöva pannlampa, gasmask och svärd för att ta sig fram på ett säkert sätt. Hihi så glad!! Över tröjan alltså. Dessutom firade vi med yoghurtglass - mummaa. Nu är jag redo att anta morgondagens fruktade presentationer x 2.


Innovation Camp

Nu när blogg.se appen äntligen funkar tänkte jag berätta vad jag ägnade mon dyrbara tid åt under torsdag till fredag. Var nämligen på Innovation Camp - ett påhitt av Ung Företagsamhet - där man ska lösa ett case under 24 galna, tröttsamma, hemska, roliga och lärorika timmar. Mitt lag lyckades ta hem hederspriset för en "outstanding" presentation vilket självklart var kul!! Två biobiljetter skadar ju inte. Även om jag hade siktet inställt på förstapriset - morr!! Haha men en bra erfarenhet var det åtminstone. :D


Äntligen helg

Hejsannn!!
Har haft fullt upp idag, städat en massa, vädrat lakanen och pluggat en hel del. Tråkigt som stryk men nu känns det skönt!! :D Ska belöna mig själv med lite träning på Friskis nu. Vi hörs!!


Doing drugs

Här kommer ett tyck-synd-om-mig-inlägg. Har stressat runt hela dagen och har som tack för det fått huvudvärk och lite sånt. Har absolut inte råd att stanna hemma från skolan så jag litar på mitt annars så exemplariska immunförsvar. Heja heja jaga bort alla elakingar!! Fast tror nog det beror på att jag varit stressad och då hjälper nog inte mina hejarop.

Är i alla fall glad för tre saker idag:
1. Jag är klar med matteläxan och min engelskarapport
2. Jag inväntar en lön på några fina hundringar
3. Nyår är planerad och den blir nog grym!! :D

Så, jag behövde den där lilla självbekfräftelsebiten på slutet för att trösta mig själv. God natt!!!


Tiden går

Känns som det nyss var sommar. Som att jag nyss åkte till Side och Alanya, bilade till Öland, käkade ton med glass, badade och solade. Men det var nästan ett halvår sedan. Sjukt ju!! Detta innebär att risken att jag vaknar upp med löständer och grått trollhår imorgon är överhängande!!! Eller så blir jag väckt av små snorande knoddar som skriker efter oboy och vita rostmackor. Hua det här börjar bli farligt. Tiden går helt enkelt snabbare ju äldre man blir. Och ju roligare man har.


Min dag. Alltså.

Vaknade. Åt frulle. Låg i sängen med paddan. Ipaden alltså. Fixade mig. Städade grovköket. Tvättstugan alltså. Kollade lite på A Christmas Carol. Pluggade matte. Tråkigt alltså. Utvecklingssamtal. Julhandlade med lillebror. Lånade två böcker av Mia Skäringer. Billigt alltså. Köpte korv till honom. Jobbade lite. Casha in alltså. Åt middag. Lite mer matte. Nu te. Imorgon tidig uppstigning. Jobbigt alltså.


Solsidan for the win

Sitter självklart bänkad!! Ingen skola imorgon förutom utvecklingssamtal på tjugo minuter, tjohooo!! Så plugg och julhandel står på planeringen.


Åh!!!

Varför vänta med allt det goda när man kan tjuvstarta julbordet med en lightvariant???


Jag har lekt jultomte

Hellooo!!
Fick med mig Sara till stan vilket var jättekuuul!! Shoppade lite - med betoning på lite - julklappar och lunchade. Detta betyder att jag har en hel del kvar, stöööön. Efter det åkte jag till Friskis och tränade, hade glömt både hörlurar OCH lås till skåpet. Fruktade att någon rackare skulle sno min nya jacka och bilnycklar. Därför släpade jag runt på nycklarna = jobbiiiiigt!! Nu blir de en snabbdusch innan jag landar vid middagsbordet för lite första adventsmat!! :D :D


Sovmorgon för min del

God morgon!!
Har precis avnjutit en sen frukost. Sov till halv elva (omg) men det behövdes eftersom jag var i säng efter tre någon gång. Hade superkul igår - massa skratt, god mat, spel och sedan dansade vi till stängning. Åh det var verkligen jäääättekul!!! :D Idag får jag se vad jag hittar på, ska försöka ta mig till stan och julhandla och sedan skulle jag vilja hälsa på Friskis också....


Tjabaa

Är hos Kia med massa roliga krumelurer och har ätit middag plus massa gino. Ikväll blir det utgång men jag är il chaufföro och kör på saft och te i baren. Moahahah. Hejdåå.


Snart Björnriket

Var ute i förmiddags med min bror. Vi brottades, jag mulade honom, han drog mig i pulka, jag satte honom i en tunna och så skottade vi snö också. Ett litet äventyr sådär. Sedan har jag hunnit med lite plugg samt lunch. Snö får mig att längta massa till Björnriket dit vi ska efter jul. Finns det något bättre än snö, sol och skidor? Ja okej det gör det men detta står definitivt högt i kurs. Nu ska jag ut i snön igen, tjarååå.
 
 

Ute i snön

Och coolar mig.


Matbloggstoppen