God frukost

Imorse bestämde jag mig för att bryta mitt vanliga frukostmönster. Sååå jag bakade scones. Sjukt goda med marmelad och ost, hehe. Allt gick bra förutom att jag satte igång brandlarmet kvart över sex. Men det är sådana smällar man får ta om man har en underbar dotter som jag.

Rädda håret!!!!!

Nu börjar Mission Impossible; rädda mitt slitna hår! Till min hjälp har jag (snart) en ny & fräsch hårinpackning, en frisör (buhuuuuu), avokado och absolut ingen plattång. Får se hur detta kommer sluta...

Kenzas ringar

Ingen har väl missat att Kenza designat smycken i samarbete med Guldfynd. Rååååådiggar alla ringar, men det finns ett litet, litet problem - ringarna kostar omkring 598:- styck. Den svarta tillhöger 798:- kronor! Hur tänker Guldfynd !? Nej just det, dom glömde att det fanns ungdomar som jag som inte vill lägga en årslön (haha) på en ring som jag sen tappar bort. Tips till er som tänker köpa en ring: försäkra jäveln!

Fårpäls & militär

Två jäkligt snygga höstjackor från Lindex. Blir tyvär ingen för min del då jag har en låååång lista på saker jag vill köpa, och en jacka är inget  jag planerar att lägga beslag på. Klicka här för att se ääääääännu fler jackor.

Lars Winnerbäck

Sååååå jädra bra låt! Tråkig video, men ni måste bara lyssna. Elegi med Lars Winnerbäck♥

Det enda problemet, vad är elegi!?!??!

Hänger ni med?

Jag både älskar och hatar hösten. Hatar att jag älskar den. Men älskar att jag hatar att jag älskar den. Om ni förstår.

Cuuurls

Heeeej.
Nu har jag pluggat färdig. Duktig kvinna! Dagen har varit super - sovmorgon - lekar i skolan - slutade tidigt. Hur bra på en skala 1-10? Kom hem, pluggade lite och fastnade framför Spotify.

Fetsnygga nitar

Vill ha dig här och nu och föralltid och på alla möjliga vis.
Laptop fodral från Gina Tricot - 249:-

Puuuh. Har precis cyklat över 7 km utan mössa, jag trodde seriöst att mina öron skulle ramla av. Men det gjorde dom inte!!!!Tror jag.

Stickat

Vill såå gärna ha en av dessa tröjor. Ser galet mysiga ut! 249 kronor hos Gina Tricot.

Trerätters middag


Förrätt

Wok
Chokladfondant
..........
Slutade skolan halv fyra, drog till stan och handlade present till Miranda. Kom hem och började direkt med att göra kvällens middag. Gjorde allt heeelt själv och det blev suuupergott! Fast tog typ femtio år att göra allt så jag och resten av familjen höll på att dö av hunger. Nu är Emma och Sara här, så nu får det fan räcka med bloggning för ikväll!

Dagens outfit

Blus - KappAhl [NY] Linne - Gina Tricot  Strumpbyxor - H&M  Klocka - Ur&Penn  Halsband - KappAhl [NY]

Fest

Slänger snabbt upp lite bilder från Emmas fest förra helgen. Hade superkul med alla som var där!♥

High heels

Köpta förra lördagen. Älskar dom. Sååå himlahimlahimla sköna!

H&M HOME

Villl så gärna ha detta påslakanset + superfina prydnadskuddar från H&M. 249:- för påskalansetet och 99:- för kuddarna. Men vitt eller rosa?

Min sommar 2010

Nöjespark i Finland. Axel mådde dåligt så honom fick vi sätta i en barnvagn, haha.
Sena sommarkvällar med de bästa!
Jag, Emma och Miranda smög runt och satte skräck i byn..
Dagar med bästa vännen Emma.
Då var det väl dags att säga bye till värmen och hej till istiden.

Vad Emma gör en fredagskväll

Ligger i sängen. Kollar Criminal Minds. Bloggar.

Snart helg


Linne - DKNY  Jeans - Gina Tricot  Armband - Marknad Halsband - Tro, hopp & kärlek
Hallå gott folk!
Fredag idag, såååå himla skönt. Var i skolan, åkte ner till stan med Sara och mötte upp Patricia. Köpte superfina presenter till Emma, ska nämligen på fest dit imorgon. Gillas! Åkte hem från stan, åt sushi med mamma och försökte överleva i den äckliga lukten från pappas surströmming. B.L.Ä.


Watch me

Funderar på att köpa den vänstra klockan nu när min lön (äntligen) har kommit! Tjoooohoooo! Den fanns tydligen också i guld vilket låter lite mer lockande, hehe. Kostar 298:- hos Ur & Penn på nedsatt pris :)

Jag röker inte..

..och då ska jag f-a-n inte behöva få i mig någon jävla rök heller. Så snälla ni människor som inte tänker särskilt långt, håll era äckliga pinnar för er själva för jag tänker inte dö med er.

New booooots♥

Gillar dom. Neeej. Älskar dom. Jaaaa.
Skopunkten 399:-

Some pictures

Hösten är underbar. Fast det är den ju egentligen inte.

Lördag hos Miranda

God kväääll!
Igår spenderade jag kvällen hemma hos underbara Miranda med underbara Emma. Eller alltså Miranda var ju med oss, såklart! Vi lagade middag alldeles, alldeles själva. Emma gick runt och fotade, jag kollade på några kassler bitar och Miranda skötte resten. Eller förresten, jag visade Emma hur man skär gurka.. Supertrevlig kväll gööörlzz!♥

Nu är det helg

Jag gillar nog inte lördagar. För det är dagen innan söndag, och på söndagen är det bara en dag kvar tills det är skola IGEN. Så nej, fredagar är bäst!♥ Här får ni fredagens outfit, lycka! Eller inte.

Oversize för 99 riksdaler

Suuupppasnygga oversize skjortor från H&M. Diggar dom gaaalet, men helst med skärp i midjan. Köpa, köpa inte, köpa, köpa inte, KÖPA!

Så här känner jag

Hatar mitt hår när det blir elektriskt! Känner mig som något troll som precis fått en livhotande stöt (livshotande för frillan). Någon som har något bra tips för att min titel som det elektriska trollet ska försvinna? Tell meeeeeee!

Torrrrsdagggg

Hallå!
Hinner bara slänga upp ett snabbt inlägg, måste skynda mig ner på fotbollsträning. Måste bara säga GRATTIS EMMA PÅ DIN 15-ÅRSDAG! Du är bäst!  (Du var vara bättre än mig idag, eftersom du fyller år! )

Imorgon blir du stor

Jag orkar inte förklara min kärlek till dig. För jag måste faktiskt kliva upp tidigt imorgon. Men jag hoppas att det räcker med ett; jag älskar dig såååå Emma Anna Maria Sollert!♥

Onsdag

Tröja - H&M  Jeansleggings - Gina Tricot Örhängen - Åhlens
.
Helloo sunshines!
Underbart att solen vågade visa sig idag! Skolan var nice och vi vann våran match med 3-0. Toppen dag alltså!
Nu ska jag forstätta glo på Fångarna på fortet.

Matbloggstoppen