Banana waffles

Pluggade jag när jag sa att jag skulle det? Svar: nix. Jag la mig på sängen och lekte med mobilen. När klockan blivit halv sju var jag hungrig så jag bestämde mig för att inviga vårt nya våffeljärn som för övrigt sög apa för alla som gjorde våfflor efter mig. Slopade i alla fall pulversmeten eftersom bara innehållsförteckningen leder till ögonskador. Haha där var jag kul. Blandade ihop en smet på bland annat banan, kokos, kesella, ägg, havregryn och bakpulver. Alltså jag lovar, de godaste våfflorna jag någonsin ätit!! Lyxade dessutom till det genom att ringla lite vaniljsoyayoghurt över dom, och sen serverade jag dom tillsammans med färsk ananas och melon. Underbar kombo!!


S(L)ÖNDAG

Så klyftig rubrik heheheh. Vaknade vid tio imorse, man ba ahmagaaad fast egentligen var den ju nio. Åt frulle, läste tidningen (allmänbildning ftw!!) och började så småningom med matte. Har hunnit med att äta rester från gårdagens påskbord innan jag tog mig i kragen - OBS! Har ingen krage idag - och gick ut i det fina vädret. Tyvärr inte så mycket upplevelse för ögonen eftersom jag lämnade glasögonen hemma och tog sunbrillZZen, men desto mer upplevelse för öronen som lyssnade på Rihanna. En härlig långpromenad som gav mot leriga brallor. Så det ska va.

Nu ska jag ta tag i ett annat inlämningsarbete. Suck suck suck. Hockeypuck.


Gårdagen

Efter att jag tryckt i mig 1,73779 kg påskmat igår så laddade jag om inför kvällsäventyr med Sarresurre. Det var lokalfest men problemet var det att det tog oss fem år att hitta rätt. Men till slut, efter otagliga samtal och vägbeskrivningar från diverse människor, hittade vi rätt. Hade en jättetrevlig kväll trots att mina fötter hade allvarliga frysskador när jag kom hem. Men det löste jag genom lite tåövningar.


Before I die

 
 
 
 
 

Glad påsk🐣

Tjäna alla påskkärringar!! Inledde denna påskafton med att städa och plugga matte. Inte så jättekul alltså. Sen gick jag ut på en springrunda som kantades av motvind, isigt väglag och ont i magen. Inte så jättebra alltså. Efter det var det pang in i duschen och hjälpa mamma med påskmaten. Fast det gjorde jag såklart efter duschen. Vi tillagade alltså inte maten i duschen. Vill bara prata klartext liksom. Hade gäster så eftermiddagen har bestått av mat. Mat. Mat. Dricka. Mat. Mat. Mat. Mat. Efterrätt. Te. Så nu när man är lagom rund om magen och redo för soffhäng är det bara att fräscha upp sig inför kvällens äventyr med Sara. Men det ska bli kuuuuuul. Hejdå och glad påsk!!!


Långfredag och kalas

Fredag idag och ingen skola, hurraaaa!! Är på väg upp till Stockholm för att fira mitt kusinbarn som fyllt år. Kalas är kul.


Skärtorsdagen

Puuuh äntligen lov!!! Hade en galen dag med borttappade nycklar, glömda nycklar, bilkrockar, massa försäljning och en hel del vimsighet. Stannade i skolan till fyra och efter det blev det Friskis och jobb. Var hemma runt halv åtta och var heeeelt slut. Så kvällen spenderades med en film och mörk choklad, 99 procentare i present från Sara. Då snackar vi mörk choklad!!


En deppig dag

Juste jag glömde berätta att det har varit en deppig dag idag. Jag återfann min försvunna vante på vägen till bussen. Måste ha tappat den under måndagens springrunda och sedan dess har X antal bilar hunnit köra över stackaren. Och den var frusen och täckt med grus dessutom. Då blev jag lite ledsen. Först tänkte jag rädda den men sedan beslutade jag mig för att bara flytta den från vägen till gräset så att inte fler bilar skulle krossa min vante......


Gasen i botten

God kväll!!! Pustar ut i soffan efter en dag med full rulle. Hade sovmorgon imorse, ringde lite samtal och tog det lugnt. I skolan accelererade jag från 20 km/h till minst det dubbla. Dessutom var det påskbord så det blev motorvägsrace till matsalen. Efter skolan åkte jag hem, dock med buss så då var vi nere i 70. Sedan har jag bakat och fixat inför Tasty Toast sista försäljningstillfälle imorgon bitti. Och nu är jag klar. Så seg att jag stängt av motorn. Kollar på Helt sjukt dessutom. Signar off detta förfärligt tråkiga inlägg så hejdåååååå!!!!!


I don't know how she does it

Tisdagsmys för mig själv. Och sovmorgon imorgon. Funkar.


Välkommen vår

Efter skolan idag passade jag på att ta lite frisk luft så jag gick ner till stan istället för att ta bussen. Ja hör och häpna mina ben klarade av den sträckan!! Väl på stan handlade jag lite mellis innan jag gick till bibblan. Mycket olyckligt är dock det faktum att salladen (från Coops salladsbar) smakade värre än stuvade mördarsniglar. Tomaterna var apavidriga och ägget kompakt och unket. Majsen var pensionerad sedan länge och avocadon övermogen. En nitlott för 30 kronor helt enkelt. Efter ett tag kon min lillebror och gjorde mig sällskap i pluggandet och efter några timmar gick jag för att jobba. Och nu ligger jag här i sängen och undrar vem Jesus hade till simlärare eftersom han kunde gå på vatten. Adios amigos.


Panffles

Hallå! Våffeldagen idag och jag hade siktet inställt på våfflor till frulle. Hade förberett våffelsmeten men sen när jag ska grädda dom hittar jag inte sladden till järnet!!! Morr letar land och rike innan jag till slut ger upp. Så jag gjorde våfflorna till plättar istället och de var sjukt goda!! Bortsett från att jag råkade ha i en halv tsk salt istället för en nypa. Läste lite fel. Jaja, får försöka ta revansch ikväll om ett nytt våffeljärn har hunnit införskaffats.


På ett bättre sätt

Och vad har denna söndag spenderats med? Tja, förutom det vanliga (andas, äta, gå på toa) så inledde jag dagen med plugg. Blev ett par timmar framför datorn men effektivt var det i alla fall. Sedan har jag fyllt på knäckebrödsförrådet och gett strikta restriktioner angående hur många knäckebröd varje familjemedlem får förtära under dygnets tjugofyra timmar. Och när jag ändå var igång improviserade jag ihop nyttiga kokosbollar - eller nyttigare åtminstone. Nada socker och nada smör. Massa kakao, kaffe, havregryn, cashewnötter, toekade fikonkärnor, honung, lättkesella, rapsolja och mandelmjöl däremot. Har smakat en och haaaalllelujah (favoritord ja) så goda dom var!!! Ni borde smaka men tyvärr får ni inte det för jag orkar inte posta alla bollar för frimärkena är ganska dyra idag.

Annars har jag tagit en powerwalk, dagdrömt om morgondagens tandläkarbesök, lagat middag med mamma, ätit den, badat bastu (87 grader idag) och tagit det lugnt. Laddad inför en tredagarsskolvecka. Haaaallelujah!!


Födelsedagsmiddag

Var som sagt hos min granne igår för att fira honom och hans 19-års dag. Hade väldigt trevligt med god mat (grillat!!!) och roligt sällskap. Var hemma runt tio igen landade så småningom i mina nyvärvade lakan. Haaaallelujah!! Och imorgon är jag ledig för er som undrar. Haaaaallelujah!!


Tetips

Har aldrig riktigt gillat grönt te eftersom jag har tyckt att det smakat alldeles för mycket örter. Men när jag var hemma hos Emma förra helgen fick jag smaka hennes favoritte - Green mango från Indiska. Och jag måste medge att det var riktigt gott!! Med mjölk i dårå. Ännu har jag inte lärt mig dricka te i sin enklaste form utan antingen mjölk eller honung. Men alla ni grön-te-skeptiker borde verkligen prova denna för den är riktigt god!!


Frukostfreak

God morgon denna härliga lördag!! Solen skiner och jag har ätit en god frukost, bra start på dagen helt enkelt. Till frukost blev det bär; superbär, hallon och mango, naturell lättkesella, valnötter, cashewnötter, torkad aprikos, kanel, kakao, torkade gojibär och en stor kopp med grönt te och självklart mjölkskum.

Denna lördag kommer att bestå av förberedelser inför lillebrors kalas, plugg, städning, en springrunda och ikväll ska jag till en granne för födelsedagsmiddag. Blir nog en bra daggggg!!


The vow

Myser med The Vow på datorn. Verkligen bra än så länge!!


Letar inspiration

Vad gör man för frippa med kort hår? Enligt mina matematiska matte D uträkningar bör håret ha växt ytterligare 2 cm och någon millimeter innan det är dags inför bal. Men ändå ångest. Eller så rakar jag bort det mesta och gör en tuppkam som jag sprayar glitterspray i och har någon pärla som dekoration?? Whaddya think?


Let the fredagsmys begin

Äntligen fredag, veckorna bara flyger iväg vilket betyder att veckorna till studentskivor, friidrottsdag (taggad ja), bal, studentlunch och självklart studenten närmar sig. Idag hade jag en ganska lång dag i skolan, till halv tre. Haha okej den var visst inte så lång men från och med nu ska vi börja gå till 16.10 på fredagarna så jag har redan hämtat ut antidepressiva mediciner. Hehe. Efter skolan åkte jag till gymmet för att låta ben och gäddhänget jobba. Och det gjorde dom. Åkte hem, duschade och städade lite på rummet innan jag parkerade mig själv vid matbordet för att ta del av kvällens thaimat. Mycket gott. Och nu har jag bytt parkeringsplats till soffan och här lär jag bli kvar hela kvällen. Väntar dessutom på att min mörka choklad ska göra mig sällskap.


Laddar inför löpning

God eftermiddag. Men jag har ännu inte ätit middag så god före eftermiddag. Sitter på bussen just nu. Ne nu skoja jag allt för så modig är jag inte. Jag sitter närmare bestämt INUTI bussen på väg hem. Har sålt toast hela förmiddagen och jobbat med marknadsplan och matte hela eftermiddagen. Och sen har jag varit på stan, köpt te och jobbat. När jag kommer hem blir det ombyte bums för då ska jag och Firris ut och springa!!! :D Och sen ska jag inviga mitt nya te. Och sen är det fredag imorgon. Och sen är det helg ända fram tills på tisdag för min del. Så jag är ganska glad.


Våga vara egen


Lill-lördag idag

Haft en lugn dag med två lektioner. Efter skolan gick jag hem till Ellika för en fika, brownie och kalffe. Så mys och härligt att träffa henne. Lite lyx i vardagen sitter aldrig fel. Efter det jobbade jag innan jag åkte hem, åt middag och pluggade. En slö dag men sådana behövs verkligen ibland, och oftare än jag tillåter dom. Nu ska jag återgå till Helt sjukt, bra program på fyran om stress!!


Watch it

Hittade en lagom nice klocka på UF mässan idag. Totalinspirerad av Wellington men denna gick loss för, hör och häpna, 150 kronor. Så snygg!!


Make it clean

Kunde lika gärna tagit på mig skridskor istället för springskor, livsfarligt med is under snön. Men jag överlevde som den isprinsessa jag är. Till lunch idag gjorde jag en sjukligt god wrap. Brödet gjorde jag själv av äggvitor och lite rågmjöl, och i wrapen hade jag sallad, lax, avocado, kikärtor, tomat och lättkesella. Och juste, gjorde även en egen supermumsig hummus. Mosade några kikärtor, ringlade i lite olivolja, citronpeppar och persilja. Rullade ihop allt och hade det i min muffinswrapform.


Sovmorgon

Tog en sovmorgon till sju. Har egentligen ingen skola idag för det är UF-mässa hela dagen men vårt företag ska inte ställa ut med tanke på vår produkt. Så åt en god frulle bestående av fröknäcke, mosad avocado och gravad lax. Fett gott. Till det hade jag blåbär, björnbär och superbär med lättkesella, frön, russin, kokosflingor och självklart kakao, love of my life. Morgonen har spenderats åt jobbsökande och pluggande. Men nu ska jag ge mig ut på en springrunda i snöstormen innan jag gör mig fit for fight för att åka upp och kolla på UF-mässan. Så kul!!!


Gör det jag är bäst på

Chillar i sängen med mobilen. Ja jag vet att jag nu för tiden kan titulera mig som mobilnörd men jag har faktiskt läst att mobilen kan göra en lika avslappnad som att läsa. Dessutom får jag ju fördjupade kunskaper i vad tex okända människor äter till frukost och brutala upptäckter så som att hästar inte finns och även möjlighet att delta i låtsastävlingar med en iphone i potten. Ja mobilen är bra till mycket.


Inviger mästerverken

Efter skolan idag åkte jag till gymmet för att.. ja gymma. Som uppladdning hade jag med en bar från igår, oerhört smidigt!! Idag blev det 15 min powerwalk, 15 min jogg i medelfart och sen mage, ben och rumpa. Efter det åkte jag hem, somnade nästan på bussen. Varför lyckas man alltid bli trött där? Vill nog hellre ha ett bussäte än en Hästens att sova i när jag blir stor och tät i plånkan.


Tadaaaa

Nu ska jag sussa. Ser fram emot morgondagens frukost. Då ska jag testa knäckisarna. Sleep tight!!


Slutkörd

Hej.
För er som inte är intresserade av min dag var god hoppa ner till sista ordet. Idag blev det tidig uppstigning för mig och Emma. Åt frulle och efter det åkte jag till Friskis och hon skulle plugga. Körde kondition med målet att svettas mer än jag gör i bastun och det lyckades jag utomordentligt bra med. Om någon av er råkade se mig då ber jag om ursäkt för eventuella ögonskador. Åkte hem och åt lunch och tog en jättelång dusch. Har även använt mina symaskineskills och sytt upp min skjorta som hängde ner till fötterna. Sedan har jag promenerat till Ica och handlat ingredienser till mina bars och till knäckebrödet som för tillfället är i ugnen. Vilken liten bagare jag blivit idag!! Sen har vi även hunnit fira min lillebror som fyller hela 10 år idag. Grattis till den pricken.
Hejdå.


Mellisbars

Är så trött på att alltid ha med frukt eller mandlar till mellis så idag tog jag tag i detta onådiga problem och experimenterade ihop frukt- och nötbars med smak av kanel. Smakade lite på kanten och de var verkligen sjukt goda. Påminner om raw bites om ni har smakat dom. I hade jag dadlar, torkade fikon, en skvätt apelsinjuice, mandlar, sesamfrön, pumpakärnor, kokosflingor, russin och solrosfrön. Och kanel såklart. Sedan slog jag in dom i cellofan och knöt en en rosett runt, det var nog det jobbigaste.


Biter ihop

Det är inte med styrka jag kommer ro det här i hamn. Utan med vilja. 79 jäkla dagar kvar!!!!!


Nu är det söndag

Men ännu ingen söndagsångest. Efter Stockholm åkte vi hem till Emma och lagade seriöst världens godaste middag, citronmarinerad kyckling med zucchinitagliatelle och sallad. Så sjukligt gott!! Sedan har vi hunnit kolla på En oväntad vänskap och knaprat cashewnötter. Nu väntar sängen på oss vilket jag inte klagar på, dödligt trött.


Standard yo

Med lite froyo!!!!


Vill ha

Men struliga storlekar.


Hej från staden

Avverkar affärer på löpande band med god sallad i magen. Och organen också så det är ingen fara.


Off to Stockholm

God förmiddag denna underbart fina lördag!! Ska alldeles strax åka till tåget för att åka till Stockholm med min oerhört saknade kompanjon Emma!! Blir en shoppingdag med lunch och sånt innan vi åker hem till henne och spenderar kväll och natt där. Ha en underbar lördag för det tänker jag ha. Adioos.


Ineffektiv dag

Hade sovmorgon. Åkte till skolan och hade klassråd. Sedan svenska för de som inte haft sina tal, för övriga - dit jag hörde - väntade texthäfte inför nationella provet. Men vad gjorde jag?? Jo jag läste i min bok. Helt fast i den. Tog till och med den in på toan tidigt imorse. Ja hela skoldagen var onödig. Efter det åkte jag i alla fall till Friskis och gjorde lite nytta för en gångs skull. Här hemma har jag lämnat in en grej i projektarbete, förätit mig på diverse livsmedel och tonat håret. Världens tråkigaste inlägg men mina kreativceller har begått självmord eller blivit kidnappade. Vilket av det vet jag inte och jag bryr mig inte heller. Är trött.


Rapporterar från soffan

God kväll. Sitter i soffan och chillar. Blev en timmes löpning med min Firre och innan det testade jag på ett par träningsvideor jag hittade på Youtube. Det var verkligen bra och roliga övningar. Dock inte lika bra att min mamma låg och sov i rummet under mig så vågade inte hoppa omkring allt för mycket med tanke på min smidighet (i princip obefintlig). Sedan har jag hunnit med att njuta av en kalkonsallad och bada bastu. 85 grader, minst sagt hett!! Dessutom tog jag med min bok in dit så glömde typ bort tiden. Ut krälade ett utarmat och torrt russin. På gränsen till allvarligt värmeslag. Men klagar inte, är ju trots allt halvfinne. Annars hade jag lätt tagit 170 grader.


Tjabba krabba

Började min sovmorgon med att inte ta sovmorgon, skulle nämligen sälja med mitt UF-företag. Men nu är det bara att kämpa fram tills påsk, sen är vi klara. Efter skolan åkte jag hem för att skjutsa min broder tillbaka till stan för träning, börjar bo i bilen känns det som. Nu inväntar jag mitt träningssällskap som dröjer åtminstone bra många minuter till. Men det är det värt, hihihoho.


Lyxa till ditt te

Jag har fått cravings efter te med skummad mjölk. Helst proteinmjölk eftersom den är lätt att skumma. För detta behövs en mjölkvisp, min tveklöst bästa investering ever. Nio kronor på Ikea, ett kap alltså. Om ni inte har råd att köpa den så kan ni a) leta pantburkar b) låna min mot en lägre avgift. Sedan toppar man med kanel och tadaaa - lyxte!!


Dagens bästa

Gratis ELLE-tidning inne på H&M. Hurraaa det gjorde min dag!! Bortsett från att vi fick sluta tidigt och min lunch.


Sallad äger apa

Hejhej nu har jag lämnat toan och intagit sängen (läs inlägget nedan). Jag lovar ska snart plugga. Måste bara visa min oerhört goda tisdagslunch - sallad med räkor, ägg, gravad lax, avocado, fetaost, tomat, mango, gurka och isbergssallad. Så underbart aptitligt!!!!!! Ok var inte så seriös med det ordvalet.


Skön dag

Gick i skolan från halv nio till strax efter nio. Hade bara betygssamtal, hur skönt???? Väldigt. Åkte ner på stan med Sara och Johanna vilket slutade i en mycket dyr historia, sorglig historia alltså. Köpte ny ansiktskräm, ansiktstvätt, toning, deodorant, body lotion, balsam och en skjortblus. Har lekt skjortjägare alldeles för länge men äntligen hittade jag en att ha under mina stickade tröjor. Aja nu var detta toabesök klart och jag ska återgå till att plugga inför provet imorgon. Adjö.


What to do


#Melfest

Heja Ralf önskar gummorna i Enhörna!! Anton duger att kolla på med Ralf rockar ärligt. Rösta på honom vi har inte råd lol. Men vi har gjort scones, pizzabullar och kokat te så det är ju bra. Oki nu ska jag dra tjao tjao.


Chilldag

Har följt med mamma till Norrlöt, handlat tulpaner på Ica, köpt Hungergames trilogin läst min bok, suttit ute i solen en ministund, pluggat internationell ekonomi, skrivit en krönika, planerat min student, promenerat, druckit latte macchiato. But the best is yet to come, springtur med min Firre (ja fiskar kan springa) och sen joinar Surgery (ja operationer kan umgås) oss för mellomys. Ha en bra lördag amigos!!


Kräftomelett till lunch


Lördagsfrullen

Herregud denna frulle var jobbig. Den ena pannkakan lyckades, den andra blev en deghög men jag sparade den ändå. Den sista blev jättebränd så den slängde jag. Då behövde jag göra en ny sats för smeten var slut. Så den sista blev megatjock för jag körde allt på en gång. Puuuh nu var detta morgonprojekt avslutat i alla fall. Mandelmjölsplättar med turkisk yoghurt som topping.


Sänghäng

Nu säger jag adios till denna dag. Ligger i sängen med sällskap av Camilla Läckberg. Dock i bokformat haha. Imorgon blir det plugg och träning på dagen och på kvällen mellomys med mina mysisar.


Njuter

En kväll för världens döttrar, hallon och mörk choklad och massage från min moder. Måste bara övertala hennes först. Annars tvingar jag henne.


Nu är det helg

Japp tänkte bara förtydliga det om någon missat det. Började denna internationella kvinnodag med att försova mig 45 minuter. Bra start där. Fick göra allt dubbelt så snabbt vilket gick riktigt fort. Som en kanonkula for jag runt mellan mitt rum, badrummet och köket. Men dagen blev bättre, så pass bra att vi fick sluta tio över tolv istället för tjugo i tre, ah den lyckan. Eller vi fick egentligen fria händer att jobba var vi ville men jag tänkte inte jobba internationell ekonomi utan på beachbody 2013. Lol.

Drog till Friskis och slog personligt rekord i både distans och tid på crosstrainern. 9,25 kilometer haaaaayaaa (ninjaglädjerop). Körde lite styrka innan jag åkte hem. Har duschat och sen tagit tag i ekonomin. Har ju liksom priiiiov piiiå iioonsdag.


Åh klantskalle

Såg framför mig en lugn och härlig eftermiddag när jag traskade hem från bussen i det soliga vädret. Då slog det mig att jag skulle jobba idag!!! Hade helt glömt bort det eftersom jag drabbats av demens idag. Så jag gick hem för vad annars hade jag för val, stå still eller? Åt lite mellis och kollade i Älskade hem och pratade i telefon med Firren. Så om några minuter återvänder jag till stan. Zuckk.


Vintern kan vara fin

Men jag vill ändå ha vår. Tussilago som ploppar upp, gräset som blir grönare, träden som får knoppar, solen som lyser och fåglarna som blir höga. Skinnjacka och converse. Sitta på uteservering. Shoppa nya vårkläder. Och längta efter sommaren. Jag kräver att vintern avgår - vår åt folket!!!!!


Skön kväll

Tjolahopp denna tisdagskväll. Ryggontet var borta imorse som på beställning. Skööönt. Efter skolan skulle jag plugga samhälle inför provet imorgon (ess en a err kåå). Snark alltså. Och det var precis vad jag gjorde, snarkade. Haha blev våldgästad av John Blund och somnade. Men annars har jag hunnit springa, lasta in mat i magen, plugga på nytt och duschat. Nu njuter jag av Maria och Mindy med apelsin och en kopp skummad mjölk. Lol vilken kombo.


Vad händer här då??

Fick helt plötsligt jätteont i ryggen. Eller snarare den lilla ryggkotan mellan rygg och nacke. Känner mig som en sjuttioåttaårig gammal skrutthög som blivit jagad av en indian och spettad med ett sylvasst träspjut. Allvarligt alltså. Ligger i soffan och ska försöka plugga lite (med betoning på lite, kan inte slita ut mina sista hjärnceller när jag befinner mig i detta allvarliga tillstånd). Men tänker på mina fina tulpaner jag fick i helgen så då känner jag mig mindre skadad. Rip till mig själv om det är nu jag tar mina sista andetag.


Idag firar vi

Ojoj finns mycket att fira.
1) Är äntligen, efter tre år, klar med mina pollensprutor!!! Ber till gudarna att effekten fortsätter hålla i sig lika bra för all framtid. Definitivt mitt livs bäst spenderade timmar. Åh, men nu är jag done. Finito. Så jäkla skönt!!
2) Jag kom hem ovanligt tidigt idag, redan klockan 15. Wow liksom!!!
3) Detta innebär att jag hann äta mellis som inte bara bestod av en frukt eller mandlar som det annars blir när jag är ute på vift. Favoriten, lättkesella men hallon, en tesked mandelsmör, några mandlar och kanel.
4) Gruset börjar komma fram under asfalten. Det bästa vårtecknet alla kategorier.

Mitt sportlov

√ Skidat 16 kilometer
√ Jobbat
√ Kollat på Berättelsen om Pi
√ Haft myskväll med bok och Maria och Mindy
√ Druckit för mycket te
√ Kollat på Ego med Sara
√ Ätit middag i Stockholm med Sara
√ Sprungit
√ Hittat balklänning
√ Firat mig själv två gånger
√ Bakat
√ Promenerat
√ Varit på utflykt med mina bröder
 
 
Jepidepidoo då var det bara att ladda om inför påsklov som förhoppningsvis kommer bjuda på en kryssning.
 

Middag och utgång

Men tjenaaa här dyker jag upp igen som en liten överraskning. Igår var det full rulle och gasen i botten hela dagen. Klev upp tidigt, städade graderob och byrå, slängde massa kläder och vek om lite fint. Sedan kom Sara och då var det bara att sätta igång med att preppa för kvällens bravader. Det blev middag med tjejerna från klassen för att fira mig och Sara och efter det åkte vi (läs sex personer) upp till Stockholm för utgång. Det blev Tivoli igen, eller asså det är inte att jag har stammiskort där eller är bästis med vakten, utan det var där jag var sist jag var ute också. Hade i alla fall en jättebra eftermiddag/kväll/natt med massa härliga personer. Landade i min säng närmare halv fyra eftersom jag var duktig och borstade tänderna och tog bort sminket!!!!!! (Bra Emma)
 
Idag skiner solen men jag har massor att plugga. Och att plugga ute = noooope. Om jag inte vill springa och jaga alla papper som åker omkring i stormen.

Började kvällen med middag - tacopaj, broccoli- och ädelostpaj och sallader.

Och Sara hade kirrat partyglas med sockade kanter.

Efterrätten, Heavenly Hash Ice Cream, om det säger er något.

På väg hemåt, om det inte syns, haha.

Jo, det gör det nog. Söta ändå.

Förra gången var temat mörk choklad och muffinsformar, denna gång blev det SPA och skönhetstema.

Asså tro inte att det är jag som beordrat temat.
Det bara blev så. Tack så jättemycket alla! ♥

Frukost it is

Startar dagen men ett kokt ägg, varma bär med naturell lättyoghurt, Paulúns supermüsli i crunchyform, och en klick mandelsmör och några mandlar på det. Gåååååt!! Vad denna dag har att bjuda på är ännu inte spikat, men förhoppningsvis relaxen på Skogshöjd med Sara och middag därefter.


Matbloggstoppen