Bloggar när jag är hemma

Tjatjaaaa.
Kan inte ladda upp några bilder här på bloggen och känns som inläggen blir tråkigare och tråkigare. Och jag osocialare och osocialare. Bloggar därför igen när jag kommer hem, det betyder alltså på lördag. Risk finns dock att jag fastnar på båtens frukostbuffé. Men annars, kom tillbaka på lördag!:D

Dålig ursäkt

Igår tog jag och brorsorna en långpromenad och passerade en lekpark där vi stannade till. Efter ett tag började det spåra och de höll på äta upp varandra levande. Fångar tag i ena brorsarn och försöker depserat rädda situationen innan det var försent.

"Axel, skärp dig!!!! Du vet väl att... det är olagligt... att bråka på lekplaster i Finland?"

Hahahaha han köpte så klart inte det, men vi kom in på annat och super Emma räddade allt

.

Aaaaaargh

YOLO-poäng till mig känner jag!! Haft en sjukt bra dag på Finlands svar på Gröna Lund. Bloggar mer snart!!


Axcent Vintage


 

God mooooorgon!
Har ni sovit gott? Det vet inte jag om jag har eftersom det här var ett tidsinställt inlägg, men hoppas ju på det. Haha. Måste bara visa vilka dööööläckra klockor jag förälskat mig i. Axcent Vintage från Ur & Penn, inte riktigt den stil jag brukar ha på mina klockor, men tycker att de är grymt.. eleganta? Lät väldigt vuxet. Stiliga? Fortfarande lite vuxet. Fett fräscha då, typ till en lite mer proper klädsel. Kostar 698 kronor vilket får min bankman att skallra tänder. (Bankmannen = jag)

Travel pack?



Logiken går ju inte riktigt ihop. Ni vet alla extra stora godispåsar där det står Travel packs som finns att köpas lite här och var.? Hur kommer det sig att de blev just så väldigt stora? Som om man inte har tillräckligt mycket packning att släpa runt på när man ska ut och resa. De borde rent logiskt vara pyttesmå påsar alltså, inte XXXXL.  Mycket förvirrande. I fortsättningen måste man ju börja ta med en tom resväska bara för att få plats med en jävla Gott och Blandat.

Citat från min lillebror

Om ett förkläde
"Emma, är det där din bakklänning?"

Helt random
"Hur blir man terrorist?"

När vi pratar om studenten
"Emma, kommer du få en kaptenhatt när du tar studenten?"


Klok pojke. Måste finnas lite Einstein gener, eller åtminstone anlag, i den människan. 

Båtresan i korta drag

♥ Skepp ó hoj. Båten lämnar Stockholm med destination... Shaghai? Så kändes det med tanke på att halva Kinas befolkning var på båten.
♥ Måste. Ha. Glass. Mjukglass. Tack. Nepp, ingen mjukglass. Köper annan glass. Passerar annan restaurang. Och mjukglass finns självklart.
♥ Wihoooo Tax Free. Åhnej, där var mitt torrschampoo fast mycket billigare. Depp.
♥ Kaaaaos, mammas Viking Club kort är borta. Löptur bort till restaurangen i jakt på kortet.
♥ Skönt att sova, tänker jag. Darr, darr, darr, darr. Hela sängen vibrerar och det känns som om jag förvandlats till en massageapparat som håller på att laddas ut.
♥ Går på toa Spolar. Brr. Brr. VROOOOOM. Att spola båttoaletter är inte att leka med.

Men i det stora hela gick allt bra, och här är jag nu. Moi, moi!

Katastrofbilder från bloggen

Buhu jag blir ju allvarligt deprimerad när jag kollar igenom mitt gamla bildarkiv här på bloggen. Vad tänkte jag med? Trodde typ jag var världens coolaste och att mina bilder var sååå grymma. Stackars barn alltså. Jaja, hoppet för mig har återvänt!
Hahaha hade värsta visionen om hur min fantastiska header skulle se ut med Robert Pattinson. Men det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Tragiskt. Sommaren 2009 tror jag.

Skapat kaaaaaooos. Panikångest - det är vad bilderna ovan framkallar.
What. The. Heck. Där gick jag över gränsen. Not cool.
"Omg!! Alla mina läsare vill säkert ta del av min mosade prinsesstårta. Bäst jag fotar den med min grymma mobilkamera!!!!"

Kbry. Gå och sola istället.

Wow lite engelska också. Vad internationellt av dig!!! Jättebra också att man ser så mycket av din fejjjslook.

Så. Jäkla. Snyggt.

Är förmodligen på båten nu, på väg till Finland, men eftersom jag är så cool har jag självklart kirrat ett tidsinställt inlägg. Ett tekniskt mirakel är vad jag är, haha.

Måste bara få uttrycka hur ooootroligt snyggt jag tycker det är med klänningar som är korta fram och längre bak, med volanger såklart. Har själv inte provat någon klänning i den modellen, men på modellerna ser de ju omänskligt snygga ut. Fast det gör ju faktiskt de flesta kläderna. Skulle vilja lägga beslag på en, men när ska jag använda den?????

Gör mig redo att fly landet

Min mormor och morfar har moderniserat sig och lyckats med det omöjliga - skaffa dator MED internet. Så vi hörs!!:D


Latte macchiato och tidning

Legat i sängen med morgonrock och myst med lite latte macchiato och mammas tidning. Vardagslyx på hög nivå!! Not. Kom på att det är helg idag. Så det blir söndagslyx dårå. Nu ska jag samla mina superkrafter och packa färdigt och sedan fixa mig så att jag kanske blir insläppt på båten ikväll. Ska ju till landet på andra sidan havet.


Några bilder från Side

Inledde sommaren med en underbar resa till Side med min familj. Bästa hotellet, all inclusive, strålande sol, roligt lekland och trevligt folk - min sommar kunde inte börjat bättre. Och ännu bättre blev det, för veckan efter drog jag ju till Alanya med mina fina. Åh, den här sommaren har verkligen levererat!:D

Ute på kvällspromenad men fantastiskt fin solnedgång.

Poolen och poolbaren där jag ba steeeeekte.

Mitt andra hem under den veckan.

Jaha, ännu lite mer pool.

Om ni kollar noga till höger så ser ni det så kallade pressardäcket, där vi befann oss de sista dagarna.

Elsas hemlighet


Roat mig med denna bok både igår och idag, mer än så har min stackars kropp inte orkat med. Det är den sista boken av tre, och jag äääälskar den. Sjukt rolig, inspirerande och välskriven. Dock blir man ju smått avundsjuk, men den smällen får man väl ta. Ett tips på väldigt bra sommarläsning helt enkelt! :D

Chips från Friggs

Ligger i soffan med mina brorsor och kollar på John Carter. Hänger inte riktigt med eftersom jag pratat bort tjugo minuter med Sara samt sovit en halvtimme. Har njutit av puffade majs- och rischips från Friggs. Ser ut som bebisriskakor med smak av BBQ. Sjukt goda och ett bättre alternativ än vanliga chips. Ni borde prova!! :D


Tips från coachen


♥ Smyg in motion i din vardag genom att ta trappor istället för hiss, cykla iställer för att åka bil och blablabla.
♥ Nyttigt är gott! Hitta på egna desserter och mellanmål med kesella, bär, nötter, frukt, keso som bas.
♥ Hitta en träningsform som du gillar, annars finns risken att du tappar motivation och intar det fruktade soffpotatisläget.
♥ Fredagsmys behöves inte bestå av chips, även fast vi blivit hjärntvättade med det. Dippa grönsaker eller gör fruktsallad, det är ju också fredagsmysigt.
♥ Byt ut feta såser till det grillade mot turkisk yoghurt eller tsatziki.
♥ Ni har hör det förut men får höra det igen, skippa vitt bröd. Annars åker blodsockret upp i raketfart och sedan ner i ännu snabbare raketfart.
♥ För er som har problem med att äta för stora portioner, drick ett stort glas vatten innan en måltid så känner du dig mätt snabbare.
♥ Investera i snygga träningskläder, ladda upp med grym musik och ladda ner RunKeeper så blir det mycket roligare att springa.

30 000 lax efterlyses


Om någon känner att denne har lite för mycket pengar att ta hand om så är det inga problem. Jag ställer mer än gärna upp på att ta hand om lite. Närmare 30 000 kronor vore inte helt fel, för då skulle jag snabbare än blixten köpa en ny MacBook Pro, en iPhone 4s och möjligtvis en Nikon. 

Fast när allt kommer omkring klarar jag mig ganska bra med min kära Compaq, familjens digitalkamera och lån av min pappas iPhone.

Redan höst hos H&M


Känns som att sommarvärmen knappt hunnit komma och H&M har redan laddat upp med höstkläder. Eller så kanske de bara var smarta och tänkte att höstkläderna faktiskt behövs under den svenska sommaren. Det dröjer väl inte länge innan de börjar sälja vinterjackor lagom till midsommar.
Jaja, även fast jag är antihöst under sommaren så är jag ändå sugen på en skinnjacka. Och snygga gummistövlar. Och stickade tröjor. Och mysiga halsdukar. Och nya nagellack.

En sjuk kvinnas frukost

Brööööööl. Känns som om jag åkt runt i en torktumlare samtidigt som någon spelat fotboll med mitt huvud. Döööö, hatar att vara sjuk!!:( Dagens frukost blev därför inget lyxigare än detta, tyvärr.

// Rågtoast med ost och salami // Vaniljte med honung //

Torrschampoo från Batiste

Dagens enda inköp blir också kvällens tips, två flugor i en smäll alltså.
Jag är ett stoooort fan av torrschampoo eftersom jag försöker vara duktig och bara tvätta håret 3 gånger i veckan. Har provat ett par olika men äntligen hittat the one and only. Den kommer från märket Batiste, som finns att köpa på t.ex. Åhléns för 69 kronor. Håret känns som nytvättat och blir till och med enklare att styla. Sjukt bra tips i alla fall!



Känner mig lite småkonstig

Huvudet är inte riktigt i form idag. Hoppas Alvedon hjälper!! Nu måste jag röja upp i rummet, kan lika gärna hämta grävskopan på dirr. Efter det beger jag mig mot Östertälje där amerikansk middag väntar. Gissa vem som bjudit in till sådan lyx??;)


Nu var det klippt

Haha ja vad ska man säga? Inte det bästa jag gjort under mina 18 år, men helt klart godkänt! Och oj vad jag skrattade när jag inledde det roliga med att klippa pottfrillelugg. Hahaha han såg ut som en tjej från 1950-talet :D


Hemkommen från stan

Kom nyss hem efter en förmiddag på stan med min bror. Vi inhandlade en snygg outfit till honom, han köpte korv, satt vid Maren och chillade innan jag skulle till tandis. Befarade potentiella tandtroll, men icke sa nicke!:D Nu ska jag ta mig an ett frisöruppdrag och snagga den modiga rackaren. Tur att han inte vet hur min förra klippning slutade..


Plättar med havrekli

God morgon!! Vaknade vid åtta, snaaaarkk. Stack ut med pappa och sprang en sväng. Bästa värdet ju!! :D Kom hem, duschade och gjorde frukost. Körde lite wild and crazy och hittade på egna plättar. Supernyttiga och goda blev de. Inte supergoda, men tillräckligt för att äta dem!


// Havrekliplättar // Blåbär och honung // Ostskiva // Vaniljyoghurt och blåbär, hallon, solrosfrön //


Kvällens tips

Tjatja bloggeeeeen!! Kom nästnäst först på minigolfen (alltså nästnäst sist), men jag är glad ändå.

Nu tänkte jag istället avrunda dagen med ännu ett supertips!! Denna gång en lotion från Dove, beauty blossom. Enligt mig luktar den lite tigerbalsam, alltså inget att hurra för, haha. Däremot älskar jag den uppfriskande känslan man får från den, verkligen svalkande och återfuktande. Använder den alltid efter att jag tränat, och duschat såklart, och känner mig sjukt... pigg? Vaken? Fräsch? Haha men ni fattar, köp den bara :D


Minigolf vid vattnet

Tjoho!! Efter fikat med Ellika åkte jag in till stan för att jobba lite. När jag var klar kom la familia och hämtade mig, sedan bar det av för lite minigolfturnering. Första banan var kaos för min del, men nu börjar mina dolda minigolftalanger ge sig till känna och jag är nästan i ledning! Heeeeeja Emma!!!:D

Fikamys

Sitter med Ellika och myser med lite gofika. Hon har berättat om sitt år i USA, jättespännande faktiskt!:D

Garnier BB cream

Måste passa på och tipsa er om världens typ bästa ansiktskräm. Garniers BB cream är allt i ett, både återfuktar, täcker och innehåller solskydd. Jag brukar använda den som ett första steg när jag sminkar mig, och har sedan mineralpuder på det. Mycket skönare än att krångla med ansiktskräm och foundation. Definitivt värd att prövas! :D


Dålig morgon

Vaknade vid kvart i nio. Lite smått seg men annars helt okej. Dock började morgonen inte bra eftersom Mirandas moppe som stått hemma hos mig har blivit stulen!!!! Aaargh blir så jävla arg på idioter som inte kan skilja på ditt och mitt. Den ska faaan få ångra sig.

// Blåbär med mjölk, Axa Multi Crush, mandlar och kanel // Kokt ägg med örtsalt //


Fixar oss inför ikväll

Hemma hos Emma med Sara. Ligger i sängen och bloggar och de håller på och klä på sig och massa sånt. Väldigt många och kände jag. Vi är i alla fall taggade och det känns som det kommer bli en bra kväll!!!


Hur kommer vårt reportage se ut?

Hm, såhär får vi verkligen hoppas att det inte slutar. Det skulle typ innebära slutet för FiXiT. Och slutet för mig. För vem vill synas sådär i tidningen?
"Tja, här är jag med glasögon som håller på att ramla av, med hår som står åt alla håll och nyligen tappade framtänder!"



Därför håller vi tummarna för något mer i den här stilen, det passar oss bättre! Japp, såhär får det bli. Kan tänka mig att vi kommer bombarderas av mail och våra telefoner kommer bli uppringda stup i kvarten, hehe.



Hahahaha fan vad kul jag är!!! :D

Heeelt slutkörda

Efter LT varit här begav sig jag och Miranda oss ut och sprang. Vi körde intervaller tills vi fick nära döden-upplevelser och var på gränsen till att spy. Men fan vad skönt det är efteråt!! Fixade ihop lite lunch som gick i latmaskens anda för mer orkade jag inte fixa. Gott var det ändå!!


// Ägg med keso och örtsalt // Egenplockade blåbär med mjölk, honung, kanel, nötter och solrosfrön //


FiXiT fick besök av LT

Hallå där!! Efter frullen kom Firren hit och vi laddade inför besök av LT, Södertäljes lokaltidning. Vi var sjukt nervösa och höll på att kissa på oss!! Det kanske syns på en av bilderna. Att vi var nervösa alltså. Men de var sjukt härliga så nervositeten släppte och vi rockade på!:D Lägger upp bilder sen när reportaget är klart om de inte blev helt förjävliga.

Blodbad i min gröt

Gjorde gröt till frukost men den ser ju totalt kaos ut. Men god var den i alla fall, och väldigt mättande.

// Havregrynsgröt med blåbär // Några klickar vaniljkesella // Toppad med russin, tranbär, nötter och solrosfrön //

Kvällsunderhållning

Min mamma och pappa måste vara så stolta att de fått en så vacker dotter. Fotogenisk och allt sånt. Jag försökte komma med i Americas Next Top Model, men de ville inte ha med mig. Har funderat länge på varför. Det är nog för att jag inte är amerikan. Typiskt.

Bilder från stugan

Några bilder från vår fina Albert Einstein-stuga som vi hyrde i Lisebergsbyn. En mysig liten damm precis bredvid med inte så mysiga änder. Ni trogna läsare känner säkert till andattacken. Jaja, jag har repat mig och gått vidare.

Provat lite kläder till imorgon

Har provat min nya, heeeelt oanvända, topp från Monki för att se om den eventuellt skulle passa imorgon. Ska nämligen på 18-års röj med bästa Emma och Sara, och då vill man ju inte gå klädd i trasor, haha. Nej men den känns super så tror jag kör all out på den då. Snygg, skön och dessutom kostade den bara en hundring!! :D
Den och kanske någon underdel.

Uppknäppta shorts

Sitter just nu i bilen i en ställning som kan liknas vid en mörbultad hösäck. Fick ont i magen efter min slush så shortsen fick knäppas upp. Bilen är så varm att jag med god marginal kan kvala in i finska bastu VM. Solen skiner ute, smått ångest framkallande. Nu ska jag plugga körkortsteori och göra lite nytta :D


Albert Einstein

Måste ju finnas någon anledning till att just vår stuga av alla fick namnet Albert Einstein :D


Strosat i hamnen

Blogg.se appen har hållt på och strula hela dagen men gör ännu ett försök att blogga, som den tappra kämpe jag är! Förmiddagen spenderades inne i Göteborg - strosade i hamnen, kollade båtar och lunchade. Nu vet jag exakt vilken lyxyacht som jag ska slå till på när studiebidraget kommer, haha. Hälsade även på Evert Taube, en ganska stel men helt OK typ.
 
 

Kaniner på besök

Lisebergskaninen i dubbel upplaga kom och hälsade på alldeles nyss. Mycket trevligt måste jag erkänna, haha :D


Härlig morgon

Vaknade kvart i åtta. Var som en död zombie men gav mig ändå ut på en springtur. Mycket skönt för efteråt hade jag uppgraderats till en levande zombie. En kalldusch och lite härlig frukost var allt som behövdes för nu är jag fit for fight för sista dagen i Göteboooooorg!!! :D

// Axa Multi Crush med naturell lättyoghurt och torkad aprikos // Ett osaltat ägg (inte fyra haha) med en klick keso // Ett glas mjölk //

 

Döda fötter och skrämmande frisyr

Haft en underbar dag på Liseberg. Solen har verkligen lyst -med sin frånvaro. Som tur var så slapp vi i alla fall regn. Dock blev vi blöta ändå tack vare Kållerado och Flume Ride, därav en skrämmande frisyr. Men vad offrar man inte för lite skoj? :D


Lunchar på Liseberg

Så jäkla mätt. Kommer spy i nästa karusell. Blir parkbänken för mig känns det som.


Dags för Kållerado


Jagade av änder

Jag och lillebror gick ner till dammen bredvid stugan för att ge fåglarna lite frukost. Det slutade med kaos. Alla blev galna och sprang efter oss och vi sökte skydd på en mur. Mycket traumatiskt måste jag säga. Sen såg vi skylten om att man inte ska mata dem. Lite försent men tack för varningen!!!!


Taggad till 100

 

 

// Naturell lättyoghurt med Axa Multi Crush och torkad aprikos // Müslibröd med tomat, gurka, ost och keso //

Plikten kallar imorgon

Morgondagens planer stavas Liseberg, hihi. Balder är en självklarhet men Atmosfear är bara att fetglömma. Annars är risken överhängande att jag blir det första människa att bli räddad med helikopter från ett fritt fall. Och den folkfesten tänker jag knappast bjuda på. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Måste ju samla krafterna till imorgon!!!


På upptäcktsfärd

Har precis avnjutit en oerhört spartansk middag bestående av pasta och skinksås. Men gott var det eftersom det var jag som valde ingredienser:D Innan det var jag ute på en liten springtur här i Lisebergsbyn. Skönt att få röra på sig efter att ha suttit still i en bil i massor av timmar. Dock irrade jag bort mig lite och hamnade hos Göteborgs fältskrittklubb. Opsi.


Dinosaurier på Universeum

Inleder Göteborgsvisiten med att rocka Universeum. Fiskar, hajar, apor, ormar och dinosaurier på takterassen var inte dåligt denna söndag. Vädret däremot har inte direkt levererat.


Alanya del 5 - Sista delen


Så fint. Hann inte ta fler bilder för sen dog kameran.

Sista kvällen på... Green Beach! Och denna gång beställde ALLA tortellinin.

Funderar på att bli matmodell. Typ för Scan eller Knorr. Vad tror ni??

Kanske ska maila in den här bilden i min ansökan. Ganska charmig ju.

Haha, ganska bra matchning där va?

I lobbyn i väntan på bussen som skulle ta oss till flygplasten.
Och återigen Foodie. Han ser ju ganska lycklig ut. Och han verkar dra sig lite mer för Sara än Miranda, haha.

Sammanfattningsvis, en helt sjukt underbar resa med bästa sällskapet, underbart väder, galna små äventyr, trevligt folk men framför allt - gudomlig mat. Så åk till Alanya och testa på Green Beach. Sen kan ni åka hem.

Alanya del 4


Sjörövarskepp i Alanya. Tyvärr följde vi aldrig med, vi är nog inte så piratiga av oss.

Partypeople woopwoop. 

Världshistoriens bästa restaurang. Green Beach i våra hjärtan!!

Trötter 1, 2 och 3 redo för dejt med kudden.

Haha jag försökte vara seriös för en gångs skull men då langar Miranda sin skolfotomin.

Middag näst sista dagen. Alltid jag med väska. Och Firren. Vi fick släpa runt på allas grejer. Suck. Haha :D

Emma och Foodie som vi kallade honom. Han trodde att vi var bästa kompisar. Så fel det kan bli.

Såhär på morgonkvisten


Frukost på Sickelsta rastplats

God morgon alla morgonpigga! Dit räknas nog jag idag eftersom jag klev upp vid halv sex imorse. Sovit i bilen i två timmar men det räknas inte, det är ändå synd om mig. Nyss stannade vi vid Sickelsta rastplats som ligger någonstans i Sverige för att avnjuta en lyxfrukost.. ;) 

// Keso med cashewnötter och torkad frukt // Mörkt müslibröd med ännu mer keso, ost, gurka och tomat //

Alanya del 3


Playing with fire och lite living on the edge. Jag utmanar ödet på femte våningen.
Årets klockrenaste bild. Saras ahaaa-du-har-en-poäng-där-min är ju obetalbar. 
En av de gångerna jag tillät hissåkning. Annars var det trappor som gällde, hehe.

Snygga bruttor hej! Ja ni ser ju, vita bilen spanar säkert och taxin står redo.
 
Veckans enformiga frukost bestod av yoghurt, honung, müsli, vattenmelon + macka.
På Marina, en restaurang vid hamnen med grymmaste utsikten. Och ja, den feta stekpannan på bordet råkade jag beställa in. Typ 142 portioner, men något sådant varnade de inte för i menyn.

Bästa, finaste Miranda! Och jag då, om ni ser mig. Kanske smälter in i de vita ränderna.
Det absolut bästa tänkbara resesällskap såg jag till att kirra. Lyckliga jag alltså :D

Del fyra kommer imorgon. Och kanske en del fem.

Glad och lite missbildad

Såhär ser jag ut när jag är glad. Visst är jag vacker? Anledningen är såklart att vi åker till Göteborg imorgon - det är la gött. Och att jag är klar med att vaxa bilen. Och att det snart är mat. Och att jag sen ska ta kvällsprommis med bästa grannen :D


Flowery

// Cubus // 99 kronor //

FyndarN i farten igen. Var i Skärholmen i onsdags med min kusin och sa till mig själv att jag absolut inte behövde köpa något. Men efter en visit på Cubus så sprack ju den planen. Ett par blommiga shorts, dötighta vid magen, men annars superläckra fick följa med hem. Jaja, vad gör det om hundra år? Eller tjugo för den delen :D

 
 

Alanya del 2


Vi inleder resan med att blända strandbefolkningen med vår blekhet. Åtminstone vissa av oss ;)

Första dagen, på väg till Green Beach som visade sig vara SJUKT bra!

Helt ovetandes om vilket paradis som snart serveras.

Tadaaa. Världens. Godaste. Mat. Någonsin. Tortellini med skaldjur, åh så gott det var!

Okej, känner mig lagom utanför här. Typ fem kilometer vid sidan om. Kleopatrastranden hursomhelst.

Lunchpatrullen redo att inhandla mat!

Firren i poolen. Observera barnpoolen, för det var där vi hängde hela veckan.
Åh det här var såå gulligt. Städerskorna hade trollat fram kalkonbebisar av handdukarna, så jag och Emma gick runt och bar på våra. Min hette Boliver, minns inte vad Emmas hette. Säkert Kalle eller Gustav, haha ;)

Fabfour redo för att ge sig ut på middagsäventyr. Crazy Horse med en sjukt jobbig servitör blev det kvällen till ära.


Alanya del 1

Fabulous four utanför Saras hus. Time to gooo!!

Mina tre bästa vänner!♥

Fabfour har intagit Arlandas toaletter. Alldeles för många minuter spenderades där inne.

Bästa Sara och jag,övertaggaaaade :D

Sky City, woop

Miranda var modig och vågade fråga efter en Bamsetidning. Sedan hade vi högläsning, hehehe
Och äntligen lämnade vi svensk mark med destination Alanyaaaaaa!

Del två är på G, håll ut kompisar :D

Morgonmums

Hallihallå! Tog en sovmorgon till halv tio, fixade frulle och åt sedan upp det. Genialt drag av mig måste jag säga :D
// Sesamknäcke med keso, ost och minitomater // Blåbär med mjölk, honung, mandlar, gojibär och kanel // Mjölk // 
 

Detta har ni missat

Ojojoj var ska jag börja??

Ja jag kan väl börja med att jag kapat frippan ovanför axlarna, blivit glasögonorm på heltid, gjort min första utlandsresa utan päronen, klarat av tvåan i gymnasiet, skapat hobbyverksamhet (snart förhoppningsvis företag) med Firren och blivit en frälst cappucino/latte macchiato drickare. Just det, jag har också gett upp hoppet om en kissekatt. Och gjort slut på min inte så lovande fotbollskarriär. Okej tror det var allt. Självklart vill ni ju veta aaaaaaallt men vi toppbloggare måste ju ha ett privatliv också. Haha!

 


Egenkär eller vaddåååå?

Det var inte igår om man säger så, hehe. Men av någon anledning började jag läsa hela mitt gamla bloggarkiv och insåg vilken gud jag var på att blogga!! Alltså vi snackar elitnivå nu. Okej riktigt så var det inte, men jag insåg hur sjukt kul det är att läsa om sig själv för flera år sedan, så ger det ett sista försök. Håll i hatten folket för nu köööööör vi!! :D

Tog sin lilla stund att lyckas med ovanstående, men jag fixade det!!


Matbloggstoppen