Första julklappen fixad

Japp. Mer säger jag inte.

Underbar dotter

Idag är jag en underbar dotter som tar initiativet och lagar en snabb middag. Fast när allt kommer omkring är jag alltid en underbar dotter *blinkar med ögonen*. Innan det kollade jag på Avatar med världens bästa person, Emma!♥

Chain feathers

Vill så gärna ha ett par liknande örhängen som de ovan. Den till vänster är min favorit, fjäder+kors=finfiiiint! Båda kommer från Nelly och kostar 149 kronor styck.

Klockrent

Så himla snyggt! Jackan, skorna, väskan - ge mig! Ögongodis. Bilder härifrån.

Buuuuuu


Hahahaha, jag klädde ut en av brorsorna till stjärngossemonster. Hahah jag är kul!

För ett litet tag sedan:
Plingplong
Barnen: Bus eller godis?
Pappa: Vi vågar nog inte ta bus så det får bli godis.
Barnen: Okej, men om ni hade tagit bus så hade vi behövt låna en hammare, spik och toalettpapper, för vi skulle ha gjort ett pappershus.

Eh? Jaha. Det det lät ju som en bra idé. Pappershus; ska fundera på saken,

Middag igår

Pizza med 5 kg ost, och på det massa mozarella♥
Såååå god du var älskling!
Haha, galet ful på denna bild.
Gooooott!
Jag och Sara fixade egna pumpor när alla var slut i affären
Läskigt?
Haha, Jennifer blev så rädd att hon slog på Disney Channel och började kolla på DET HÄR!

Puss på dig!

Hallåhalloween!
Igår efter skolan drog jag och världens bästa Sara hem till mig för att fixa inför kvällen då vi fick lite finbesök. Gjorde pizza, bakade världens godaste (och läskiga) tårta och fixade lite annat. Sedan var det bara Patricia, Ida och Jennifer som saknades. SENA ALLIHOPA! Haha, men gjorde inget! :)
Efter middagen kollade vi VÄRLDENS SÄMSTA FILM; Halloween. Tips; se den aldrig. Herregud, var den gjord på stenåldern eller? En underbar kväll med underbara personer!

Underbara höstlov

Jag längtar så otroligt mycket till onsdag. Då ska jag och pappa äntligen åka till London. Har aldrig varit där men det kommer bli super, så länge jag får gå till Primark och vi inte blir bombade, haha. Men har ni varit där någon gång?

Alla bilder från Google!

Handla på ICA MAXI

Efter skolan idag så åkte jag och Sara (helt själva!!!!) till Ica Maxi för att handla till imorgon. Vi ska faktiskt ha en liten halloweenmiddag med mat och film med några underbaringar imorgon. Det var apakul! Plus att vi kände oss vuxna som fick hämta vagnen själv, men jag var också tvungen att prova sitta i den så att den skulle hålla!

Ställ en fråga


Svart vitt och rosa

Blä på den här dagen. Hade matteprov - gick bra tror jag, spanska - tråkigt, äcklig mat, ännu mera matte, religion, missade bussen. Och det värsta av allt, mitt hår. Slickat och böjt, nu snackar vi äckligt fult.

Good looking

The good looking girl måste nu fixa sig och dra till skolan. Ciaooooo!

Morgonhumor

Hahahah, så hiiiimla rolig!!!!!!

Mattaljuskuddar

Ljushållare - Indiska  Kuddar - Åhlens Matta - Hemtex

Allt inhandlades under färgkoden lila, som ni ser. Massa pengar fattigare, och lite inredning rikare!

Mellispellislellis

Hihi jag är bra på rimma. Kom hem för typ en timme sedan, var på stan med Sara innan dess. Handlade lite grejer, grejer som Sara fick bära, hehehe. Nu ska jag strax plugga med Emmapemmamemma (rimpoäng till mig)

Lacka rött


Hemklickat

Igår blev det lite tröstshopping för att jag hade ont i huvudet, hihi. Beställde bl.a. en koftan [129] och ringen [49.5]. Ett par jeansleggings beställde jag också, 74 kronor på barnavdelningen, haha. Men hade tänkt att klippa i dom, så för 74 kronor vågade jag chansa. Resten får ni bilder på i november. Suck.

Söndag

Julmusik. Pepparkakor. Kladdkaka. Glögg. Ljus. En Emma S.
Plötsligt blev det underbart att plugga!

Bilder


Medicin

Har haft ont i huvudet hela dagen. Jävla huvud, ska såga av dig. Fast det som är bra är att jag får äta min favoritmedicin; vanliljglass med lönnsirap. Men det får jag ändå göra. Okej, det finns inget bra med huvudvärk.

MÅSTE TILL IKEA

Det är juuuuuuuuuuuuul!

Blusar

Imorse när jag satt och åt frukost började jag bläddra igenom Elloskatalogen. Fastnade för dessa blusar, särskilt den vita. Suuuupersöt och jag ska köpa den! Eller inte. Måste spara till Primark och London, ni kan inte förstå hur mycket jag längtar!

Äta bör man

Haha jag åt såklart inte allt. Men fläskfile med pasta, gorgonzola, grädde och harricoverts var sjuuuk god!

Stripes & skirt

Kofta - H&M 
Kjol - H&M
Klocka
- Ur & Penn
Ring - Åhléns
Flätat armband - Pandora 
Skor - Skopunkten
Jacka - H&M
Halsduk - H&M
Väska - Mammas


Fraydey

Huhu. Det är ju så att jag skäms för bilderna, men take it or leave it, hann inte ta bättre. Kom hem efter skolan, bytte om och åkte tillbaka till stan med mamma och brorsorna. Mötte upp pappa och shoppade lite på Inter Sport & Stadium innan vi gick till Barolo och åt. Nice fredag!

Underbara bror

Världens bästa lillebror! Okej jag har ju två. Båda får vara världen bästa, efter mig♥

Skolfoto idag


Kofta - H&M  Linne - Gina Tricot Jeans - H&M  Klocka - Ur & Penn Armband - Present

Hallå där!
I skolan hade vi skolfoto idag. Hurra vad jag gillar dom. Slutade tidigare, åkte hem med Jennifer FörsovarN, pluggade. Samtidigt lyssnade jag på julmusik, loooove på det! Tränade och nu sitter jag här. Intressant? Japp.

Gårdagens inköp

Var en snabbis på stan igår. Köpte en ny vinterjacka, dock inte så tjock så jag blir väl ispinne i vinter. Köpte även koftan som jag tidigare la upp på bloggen. Koftan kostade 100 spänn, så jag var ju tvungen att köpa den! Jackan 299 kronor och ja, jag vet att det ser ut som en XXXXL på bilden men det är det icke! Så ni vet.

Måste ha till London

Min måste-ha lista i huvudet är 4 meter lång. Helt galet vad snygga saker det finns! Men dessa tre måste jag verkligen försöööööka skaffa mig innan London resan. Särskilt jackan. Älskarrrrr.

Vinterskor

Har typ panik. Det är fan femtio minusgrader ute (snart iallafall) och jag har inte köpt vinterskor. Förmodligen blir det någon av dessa ovanför. Men vilken färg och vilken storlek? Bilder från Din Sko.

Fest hos Patricia

Sitter hemma hos Emma nu. Vi har pluggat men nu blev det en liten bloggpaus. Emma och hennes bror springer runt i huset, han vill sluta fred men det vill inte Emma, hehe. Igår var vi på födelsedagsfest hemma hos Patricia, suuupernice. Sov även där med ett gäng brudar, kom hem och började plugga. Jag gillar verkligen söndagar..

Intense repair

Du ska rädda mitt hår! Fattaruuu? Köpte gullungen igår. Dyr var han. 29.50 tror jag.

Kanelbullens dag

Det var ju kanelbullens dag igår, man jag orkade inte äta någon ful bulle så jag åt idag istället. Kokade den i micron innan. Gott♥

Leopard

Blev lite shopping med Sara igår innan piercingen. En leopardmönstrad kofta från H&M, ringar från Åhléns och en ansiktstvätt från Åhléns gratis! Det var bara för att dom glömde fråga mig om jag ville köpa den och jag ba : HEHEHE och tog den. Okej kanske inte riktigt så men nästan.

Jag vågade!

Modighetspoäng till mig! Haha eller inte, men det var faktiskt liite läskigt. Jag blev extra glad att den blev lite sne, såååååånt gillar vi!

Inte.

Piercing

På tisdag hoppas jag. Vill sååå gärna, ska sååå mycket!

Muuums

Herregud. Fattiga riddare med lemon curd och lönnsirap borde förbjudas. Har aldrig ätit något godare. Aldrigaldrigaldrig!

White musk

Tips från coachen! Body lotion från The Body Shop, vet ej om dom har slutat sälja den. Sjuuukt nice iallafall, fast den glittrade tydligen lite så nu ser jag ut som en discokula. Eller något i den stilen.

Topploppet



God kvääääll!
Hela min lördag har i stort sett spenderats i Stockholm, sprang nämligen Topploppet. Gick suuperbra förutom från att några segpottor började gå mitt i allt, och jag kunde inte spring förbi segpottorna, så jag sprang i diket lite, hehe. Kom hem, bastade & duschade och åt. Imorgon är det dags för SM!

Bilder härifrån

Matbloggstoppen