Dagens outfit

Blus - KappAhl Leggings - Bik Bok  Halsband - KappAhl  Armband - Marknad

Plugga, plugga bort din sura min

Efter att Sara åkte hem fanns inte längre någon ursäkt så det var bara att börja plugga. Su. Per. Tråk. Igt. Efter det gick tog jag en promenad med Emma, kändes som om vi var på Arktis och traskade runt. Men mysigt var det!♥

Fixar mellanmål

Idag efter skolan åkte jag och Sara hem till mig. Vi stekte ägg till mellanmål och gjorde typ en omelett med parmesanost och skinka. Väldigt gott! Det var hursomhelst väldigt roligt att vara med denna kvinna!♥

Kattungar

Sitter med Sara och kollar kattungar på blocket. Haha dom är såååå söta! Jag ska önska mig en i födelsedagspresent, hehe undra om jag får den. Men min mamma har tyvärr inget val för jag kommer köpa en katt ändå. Vilken färg? Svart eller svart/vit? ;-)

Hohoho tomten här

Asså det ska vara med ''hoooouhooouhooou'' inte som en uggla! Nu har jag iaf slagit in några julklappar. Sedan blir det mer julhandel med Emmsan!♥

Ny sänglampa

ÅRSTID Vägglampa vit Djup: 38 cm Skärmdiameter: 16 cm Sladdlängd: 2.5 m
Var på IKEA med pappa efter stan med Sara. Hittade någon liten julklapp och en ny sänglampa. Mucho snyggare än den jag har nu som inte alls passar in. Lite mer stilfullt med denna ÅRSTID.

Shop it till' you drop it

Köpte dom! Wiho. Nu är jag glad. Lite mer skinnstuk än lackleggings, men satan vad jag gillar dom! Det gör däremot inte min mamma, men det är ju inte mitt problem, hehe. Var på stan med Sara på morgonen och hade det trevligt. Köpte även enn vanligt svart lite länge baslinne, mitt förra tappade jag ju bort..

Blir en busy söndag


Lördagsfika

Efter middagen idag dukade vi fram pepparkakor, mögelöst, ädelost, brända mandlar, glögg tillsammans med sötmandlar och russin. Supermysigt lördagsfika! Stackars tänder däremot.

Julblommor

Imorgon är det ju första advent, så idag har jag passat på att fixa lite julblommor. Dessa fyra blev de finaste av alla hundra jag gjorde, typ. Men seriöst, jag tycker dom är bedåååååårande. Kanske ska bli florist när jag blir stor? Inte det? Nehe.

Långt och kort

Hehe ännu ett snyggakläderinlägg, menmen. Har hittat två underbart fina klänningar från H&M, nästan likadan modell men en är låååång och en är meeeega kort. Den långa känns ju lite Oscarsgala och hur ofta går jag på såna? (Jag blir ju självklart alltid bjuden) Vilken var snyggast? Själv tycker jag den i mitten, hihi!

Have to have

Tröjan - så klockren
Leggingsen - snyggt lackade
Halsband - uggla♥
Örhängen - lite som drömfångare
Ring - så snygg

Allt kommer från Bik Bok. Känns som om det är dags för mig att kika in där!

Fotbollsavslutning

Full rulle idag. Vakna - skola - fotbollsavslutning. Jättretrevligt, men väldigt deprimerande, haha. Nu ska jag dejta tvn.

Mango

Nu ska jag springa ner och dricka ett glas vatten. Är så himla törstig!!!!! Kanske äta mango också. Känner mig tvungen nu när jag tog värsta kortet och döpte rubriken till mango. Känner mig också väldigt onödig som ens skrev ett inlägg. Men nu måste jag sticka. Jag var ju törstig somsagt!

Back on track

Förstår om jag har tappat bloggläsare, jag menar det är ju klart att folk dör när jag inte har tid att blogga!
Hursomhelst, har det hänt något intressatn? Nix. Nej. No. Nope. Ni fattar. För att trösta er bloggläsare som inte dog under min lilla bloggpaus bjuder jag nu på en av veckans outfit.
Skjorta - Primark Jeans - H&M  Linne - Gina Tricot  Halsband - KappAhl  Ring - Åhlens

Måste ha ny plattång!!!!

Japp precis som rubriken avslöjar är jag i stort behov av en ny plattång. Den jag har nu håller på att gå i pension, tyvärr. Såå, nu återstår bara frågan; vilken!?!? Förmodligen blir det den från Babyliss som är både en platt- och locktång, men de andra var ju billigare. Vilket dilemma, Emma!



Tacos till middag


Gott som saaaaaaaaaaaatan!
Nu: läsa svenska. Vad ska ni göra idag?

Tider med er

Hittade dessa tre apagamla bilder i min mobil. Om ni inte ser så föreställer det Emma, mig och Julia. Väldigt söta vi var, don't you think?

Hos Sara igår

Igår efter träningen åkte jag och Emma hem till underbara Sara! Vi lagade tacos och kollade gamla bilder och pratade politik och sånt man brukar prata om på lördagskvällar ;-) Det var hursomhelst supermysigt! Efter det åkte jag och Emma hem, och jag sov hos henne. Dert var också megamysigt! Idag har jag städat lite och julpyntat (i måttlig mängd), sedan har jag pluggat idrott så min hjärna snart smälter samman. Fler bilder från igår kommer när kameran laddat färdigt!

Stunder att minnas

Jag har så otroligt många fina minnen med så otroligt fina personer, märkte jag är jag kollade igenom mina miljontals bilder! Nu är det dags att sussa!

Axelsmycke

Köpte den på KappAhl när jag och Sara var på stan häromdagen. Superfin på bild, dock inte lika fin i verkligheten, men det kirrar jag! Femtio spänn kostade den.

True love

Pepparkakor + ädelost = Äkta kärlek med massa julstämning. Det som saknas är bara glögg med ton av russin och mandlar! ♥

Pussel för 3-6 år

Asså det var på riktigt jättesvårt. Eller svårt i alla fall, man visste liksom inte vart Batman skulle vara eller Stålmannen!
Sedan äääääntligen!
Buuu för barnpussel
Deppig Adam, jag förstår honom..

Sushi till middag


Skolan idag flöt på. Engelska - ganska roligt, Företagsekonomi - njöt (nästan), Svenska - sög, Matte - oföberett prov wihooo, Spanska - det enda jag gjorde var att rita av mitt sudd. Sedan missade jag och Sara bussen. Frös ihjäl lite här och var. Kom hem och fick äntligen äta sushi. Faaaaaan vad gott!

Tomtenissar

Två små söta tomtar har fått flytta in i mitt rum. Egentligen är det mammas tomtar, men eftersom jag har så fint rum vill dom ju hellre bo hos mig, som ni kanske fattar. Hursomhelst, snart är det första advent och då JÄÄÄVLAR blir det julpynt!

Beige cardigan

Den nya koftan jag beställde från H&M för några veckor sedan. Suuuperstilig!

Fitness Fruits

Älskar Fitness Fruits från Nestlé. Sååå goda så ni bara måste smaka dom!
Första bilden härifrån.

Springtur

Springa. Med Emma. Kallt. Trevligt. Tråkigt att springa. Varm dusch. Flingor. Blogga. Grey's Anatomy. Ni. Fattar.

Chicy.se

Supersnyggt armband från Chicy.se. Passade verkligen på blek hy och pastellblått nagellack♥
Bild från härifrån.

Christmas presents

Gör som Sara och börjar leta julklappar. Funderar på en kissekatt eller ett litet babygym. Vad tror ni? Alltså till mig då.

Thinking this is the life


Svarta jeansleggings - H&M  Spetströja - Mammas gamla Linne - Gina Tricot Halsband - Gammalt Armband - Lindex

Ringräddningen

Efter skolan idag drog jag och Sara en snabbis ner på stan. Gick in i nya In & Finn, jag lovar att det är Södertäljes NK!!!!! Näst bästa personen Sara hittade även en smyckeshand där för 65 kronor. Det var som givet att den jäkeln skulle bli min!!!! Nu blir det att hålla hårt i slantarna. Eller vänta, det finns inga slantar kvar.

Fint till sovrummet


Vilken mobil?


Mobilångest. Ska snart - förhoppningsvis - köpa en ny mobil, men vilken?
Xperia X10, Xperia X10 Mini Pro, Samsung Galaxy S, HTC Wildfire och HTC Legend står på vill-ha listan. Allt kommer säkert sluta med att jag blir snål och köper den här under för 249 kronor...


Det är mina allra bästa minnen med dig,
som jag aldrig kommer att tappa.
Det är just därför som bara
du är världens bästa pappa



Lördagskvällen

Spenderade lördagskvällen med Mirre Firre, Emma Pemma och Sara Para, det tycker jag (Emma Femma) var nice! Spelade bl.a. Pratmakarna som jag och Miranda knäckte dom hårt på, hehe, kollade film (lite) och käkade varma mackooooor. Gott! Supernice var det♥

Organiserat

Igår morse började jag organisera lite i garderoben. Slängde ton med smycken, kändes det som. Nu är det hursomhelst fräscht och fint, förutom ringarna som jag slänge ner i en liten ask. Praktiskt? Jepp.

Älskar Primark

Allt från Primark förutom diamantörhängena [New Look]. En del av det jag köpte i London!

London del 3

Vincent van Gogh på Madame Tussauds
Elvis och jag, eller jag tror det är han
Supersnygga Big Ben, haha
Lövbad!
The Parliament House
Sista dagen på lyxigaste hotellet, hooooost

Det var de sista bilderna från underbaraste London-resan med underbaraste pappa!♥

Mot skolan

Sneak peak på dagens outfit. Typ. Ska strax till skolan, har två lektioner vilket är underrrrrbart nice! Nu måste jag sticka. Kanske virka också, hehe.

Dagens

Kofta - Mammas gamla  Linne - Gina Tricot  Jeansleggings - H&M
Smycken - Primark, Åhlens, KappAhl

The social network

I lördags var jag och kollade på "The Social Network" med Mirran och pappan. Filmen var helt okej bra, inte den bästa. Innan åt vi från Bamboo South, supergott! Eller ah, den skivade råa fisen var kanske inte att föredra. Asså jag tog inte den.

London del 2

Harry Potter och Ron, längst bak till höger. Jag lovar att det var dom!
Jag och Zac Efron
Jag och någon som bjöd på cigg
Jag och världens snyggaste! Synd bara att jag blev totalt missbildad på bilden
Vi langar posen!
Haha, ganska likt Andy Warhol, eller?
Bad girl and bad boy
Jag och Jurassic Park-människa
Fin motorcykel!
Jag och någon boxare
Snygg kille!

Fler bilder kommer senare. Nu ska jag plugga med Emma och Miranda!

London del 1

Åkte dit med sämsta flygbolaget Ryanair, billigt var det i alla fall
På bussen till London City, det luktade blöt hund och snus, gott!
På underbara Oxford Street med fina julskyltfönster♥
Starbucks!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥
Pappa tog kaffe och jag Hot Chocolate with Caramel & Cream
Efter första Primark-turen. Faaaaan vad underbart det var!
ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA!

Sen blev det sushi till middag, så jäääädra gott!
På torsdagen taggade vi till Madame Tussauds

Fortsättning kommer!

Det gör oooooooooont

Jag och Emma skulle ha en nyttighetskväll igår. Gick väl sådär. Vi kollade på Vampyrer Suger som var ganska rolig! Samtidigt hade vi två galna Abtronics på magen, vilket gjorde sjuuuuuuukt ont. Eller det tyckte i alla fall jag!

Packar till London


Är med Femman

Det är roligt.

Matbloggstoppen