Läskig halloween på er!

Hejsan!
Kom hem för några timmar sedan, jag och Emma ägde på gymmet! :) Har ''firat'' halloween med god mat och lite besök från diverse spöken. Eftersom jag har godisförbud har jag istället gottat mig med Pringles-resterna från igår och lite spökkaka!




Mmmmmm, den första bilden är i mina ögon fööör lockande! :)

/emma


Smycken från Prag

Hej!
Känner att det blir massuppdatering här, men det gör väl er inget! ;) Tänkte visa vad jag fick av min kära mor och far när de kom hem från Prag.




12 par olika örhängen & tre styckna lila pärlarmband.

Tackkkkk!!!

Nu: Ut and catch some fresh air.
Senare: Med Emma och 'gymma' :)

/emma


I♥BikBoks leggings!



Ååh, kikade nyss in på BikBoks hemsida och hittade de här superduper heta leggingsen. De längst till höger är ju bara fööör snygga! :) Alla kostar 199:-, ett rimligt pris om man är kär!

/emma


Baksmällan igår

Hejsan!
Igår åkte jag till Sara för en mysig filmkväll med några andra brudar. Vi kollade på Baksmällan, eller rättare sagt ''The hangover''. Den var faktiskt väldigt bra, och för er som inte har sett den så kan jag varmt rekommendera filmen! Kvällen avslutades med spelet ''Våghals'', ett sjuukt roligt spel (tills man tröttnat på det). Tack för en underbar kväll alla ni som var där! :) ♥


''Some guys just can't handle Vegas''

Bild från Google

/emma


Om du har tråkigt på toan...

... kan du ju alltid roa dig med lite minigolf! =) Kikade nyss in på Coolstuff's hemsida och hittade det här. Tja, inte så dum idé iallafall, lite minigolf skadar väl aldrig? Finns att köpa hos Coolstuff för 179:-


Paketet innehåller:
♥ ''Mini green'' (vad är det?)
♥ Hål med flagga
♥ 2 st bollar (det var ju tur, man kanske råkar spola ner en)
♥ Putter
''Stör ej'' skylt

Vad tycker ni om minigolf på toan? Kul eller bara onödigt?

/emma


Shopping i staden!

God eftermiddag kära läsare!
Dagen har spenderats i stan med lill-Emma, och vi har haft superkuuuul! Vi har shoppat, lämnat biblioteksböcker, och shoppat ännu mer! För min del blev det en svart/vit randig tee från H&M, en korallfärgad velourtröja från BikBok och lite mer smått och gott. Kom hem för drygt en halvtimme sedan; trött, sliten, utsvulten men belåten. Vid 18.00 blir det förmodligen filmkväll hos Sara med några andra kvinnor (höhö), men jag och Emma måste först tigga skjuts! :)


Köpte silvriga och guldiga örhängen från Ur & Penn, 25:- Vita pärlörhängen från Accent, 39:-

 
Vit/svart randig tröja från H&M, med dragkedja vid axlarna, 149:-
 
Korallfärgad velourtröja från BikBok, 199:- och 3-pack svarta strumpbyxor från H&M för 29.50:-

Jag hittade även en svart velourdress från BikBok, i samma modell som den korallfärgade. Velar om jag ska köpa den, men vi får se! =)

/emma


Twilight tee

 
Kollade nyss på FEBB'S blogg, där jag såg att hon tipsat om två lite Twilight inspirerade t-shirts från Gina Tricot. Och eftersom jag typ äääälskar Twilight så tycker jag att någon av de där tröjorna borde flytta in hos mig! Kostar 99:- hos Gina Tricot!

Nu: Underhålla lill-Emma! :)

/emma


Cardigans för 149:-

     

Var inne på H&M's hemsida och tittade lite på deras ''Sale''. Hittade tre jättesöta höstcardigans på rea, alla för 149:- styck. Skulle mer än gärna vilja ha den rosa/vita koftan, den är typ superdupermegafin!

/emma


Höstlovet fortsätter

Hejsan!
Hur har ni det? Själv mår jag finfint, bortsett från att jag hra tråkigt. Men eftersom jag är smart så tänker jag att ju tråkigare man har, ju längre känns höstlovet. Okej, så tänker jag inte alls! Igår var jag med Kia och Emma. Vi hade rooligt med vårat spel Compatibility, och sedan sov vi över hos Emma. Vaknade vid 11 idag, skönt med lite sovmorgon kan man tycka. Sedan hade vi ännu mer kul med vårat Comtatibility, innan Kia drog hem. Då gav sig jag och Emma ut på en liten springrunda, och nu sitter jag här. Tack för dagen mina Compatibilitykompanjoner! =)

/emma


K-FIT har blivit K-FAT

Hejsan!
Dagen har spenderats med Emma, kort och gott - En superdag! Ska strax på träning men tänkte slänga upp ett inlägg snabbt. Igår när jag läste senaste numret av Hänt Bild visade de bilder på hur Kevin Federline blivit en tjockis. Okej kanske inte riktigt, men jämfört med hur smal och smärt han tidigare var tyckte jag det här var en stoooor förändring! Se och avgör själva! :D

Hmm, tröstätit eller? 
Bilder från Google

/emma


God morgon!

Är ni vakna? Själv vaknkade jag för typ 35 minuter sedan, fick sova lite längre än jag fick igår. Idag sla jag nog vara med Emma och Patricia, får se vad vi hittar på för bus :) Imorgon ska jag kanske vara med Kia, men vi får se! =) Nu måste jag gå och klä på mig.





Visst är det häftigt? Både golvet i tioan och taket i rökrummet är målat! Skulle nog aldrig våga gå in i badrummet, och i rökrummet komemr jag aldrig ha något att göra. Ni ser väl att de i rökrummet står i en grav? Men vad säger man, skicklighet!?
Bilderna från google.

/emma


Höstlovet har bara börjat!

Hallå!
Första dagen på höstlovet har varit bra, men jag har varit trött heeeeela dagen. Steg upp klockan 7 imorse, skulle in till stan och ta spruta. Så jag och Emma har bara tagit det lugnt, tittat på ''Lilla kycklingen''. Men jag råkade somna i soffan så jag missade ju slutet! Imorgon vet jag itne vad som händer, blir väl Emma antar jag =) Hur har din dag varit?



/emma


Hjälp mig!


Ska till Miranda ikväll för ltie fest, under temat ''B-kändis''. Jag har panik! Vet itne vem jag ska vara. Så ni måste hjälpa mig, det är bara att komma med tips! Men jag har ett krav; det ska vara någon som går att klä ut sig till utan att behöva köpa någon himla dräkt!

Bästa tipset får självklart en länkning!
/emma


Simning imorgon

Hallå!
Låt mig göra det så kortfattat som möjligt. Hinner inte blogga för har haft en jääkla massa att plugga. Höstlovet = Bloggning! Aja, imorgon ska jag och min ''9:1'' till Tumba för att simma. Förhoppningsvis kommer jag inte att drunkna, men jag har varit där en gång förut och jag tror att jag bottnar, höhö. Nu orkar jag verkligen inte sitta vid datan längre, så tjingeling så länge. Juste, om ni vill läsa en rolig sak som hände mig och lill-Emma idag; KLICKA HÄR!

Nu : STENHÅRT TV!

Såhär snyggt kommer jag simma imorgon!

/emma


Missa inte!

Hallå!
Nej, jag har faktiskt inte dött. Håller bara på att drunkna av skolarbete, därav den dåliga uppdateringen. Vad har ni missat? Well, igår var jag och tog mina först två sprutor i min treeee lååååååånga års vaccination mot gras- och björkpollen. Och för en gångs skull i hela mitt liv så fungerar något me de där jääävla allergierna. Fick åka hem efter en halvtimme, som jag hoppats. Idag fick vi skolfotona hem, blev rätt så nöjd, så jag ksnek visar en bild sen. :) Men nu måste jag tillbaka till tv;n, Ugly Betty kallar. Sedan Desperate Housewives. K - Ä - R - L - E - K !


Pax för att vara ''Gabrielle'' =)

/emma


Julstjärnor

          

God morgon!
Mamma och pappa drog till IKEA, ville följa med men icke sa nicke! Fick stanna hemma och passa brorsorna.. Men det var nog lika bra för jag har en del att göra, bl a städa och plugga. Boring! Men därför förväntar jag mig att jag får dessa supersöta julsjärnor från Jotex och kostar 99:-. Tror nog att de skulle trivas utmärkt i mina fönster. Nu måste jag kila, har somsagt en hel del att ta itu med. Vad ska ni göra denna söndag? =)

/emma


Gratisbio.se

Hejsan!
Tänkte tipsa er om en superhemsida! Det är ju ingen mindra än den populära Gratisbio.se! Blev nyligen medlem efter att jag hört att den ska vara superbra. Man samlar poäng genom att vara aktiv, delta i tävlingar, spela spel och blogga om dem! Poängen kan sedan bytas mot biobiljetter, tidningsprenumenationer, och presentkort. Visst låter det super? Och det bästa av allt, det är gratis! Sugen? >Bli medlem här<

/emma


Karriäristen


God förmiddag på er!
Gjorde ett test åp Gymnasieguiden nyss, och det visade sig att jag blev ''Karriäristen''. Men lika många procent fick även ''Skogsmullen'', så jag får väl ta testet med en nypa salt;)

/emma


Kul skämt

Tidigare idag mellan mig och lillebror

Axel:
Säg ditt namn en gång.
Jag: Emma?
Axel: Va?
Jag: Emma.
Axel: Jag sa att du skulle säga det en gång!
Jag: Men ååååååååh!

Haha, rolig humor där!
Någon som såg ''Tillsammans för världens barn''?  Bäst låten var såklart;
''Man måste bry sig om hur ungarna mår''  - Electric Banana Band


/emma


Sista praodagen


♥ Sjal -  H&M
♥ Tunika - H&M
♥ Svarta strumpbyxor

Gó kväll!
Japp, då var dagen här. Fredag. Praoen är slut och helgen börjar. Skönt att praoen är slut, men samtidigt tråkgit. Hade ju en supervecka på Åhlens med Sara, men känner att jag måste pusta ut och ta nya tag inför måndag. *Suck* Ikväll blir det väl lite tv-tittande. På vad vet jag inte än, något roligt visar de väl ändå en fredagkväll? Vad ska ni göra ikväll?

/emma


Visste ni att...



JAG ÄR LIVRÄDD FÖR SPINDLAR?
Egentligen hatar jag alla kryp som jag ser, men spindlar är nog värst. Sist jag såg en spindel i mitt rum, ca 1 cm i diameter höll jag på att skita på mig. Jag blev så rädd att jag skrek och började lipa. Usch ja, sen kom mamma och då var det slut på det roliga (för spindeln asså). Och en annan gång när jag satt i bilen och fick syn på en liten äcklig grön spindel fick jag panik. Som tur var parkerade vi precis så på mindre än en sekund hade jag hoppat ut ur bilden, skrikandes och hoppandes.


Usch för dig!

/emma


Dagens lunch

Matkär som jag är måste jag såklart lägga upp en bild på dagens meal. Som hon alltid gör, har Lill-Emma envist påpekat.




Det blev mat på McDonalds, Donken eller Gyllene Måsen, you name it! Själv föredrar jag det sistnämna. Kycklingwrap, cheeseburgare och paj tröck jag i mig. Lovely! ;)

Haha, visst var jag rolig på andra bilden ? =)

/emma


Praodag 4

Hejsan!
Har inte hunnit uppdatera tidigare, hade nämligen lite projekt och matte som tog upp den dyrabara tiden ;) Har somsagt varit på Åhlens idag, har plockat upp accesoarer, larmat morgonrockar, stått vid provrummet för att dela ut lappar med nummer på (ingen kom!!), plockat upp ännu mer varor såsom strumpor, strumpbyxor och underkläder. Tuff dag idag, och som tradition gick jag därifrån med onda fötter, höhö. Känns både tråkigt med skönt att praoen är slut imorgon. Skönt för att höstlovet närmar sig! :)


♥ Blommig bommulsblus - H&M (Många B där)
♥ Jeansleggings -  Gina Tricot
♥ Linne - Gina Tricot
♥ Ett fetstort armband - H&M
♥ Väska - Bozzini
♥ Låtsasconverse - Skopunkten


/emma


Dagens outfit 14/9



♥ Stickat - Gina Tricot
♥ Jeans - Cubus
♥ Svart linne - Gina Tricot
♥ Tofflor - H&M

Tog på mig tofflorna när jag kom hem, eftersom mina fötter ville ha de så;) Tro inte att jag traskade runt med ett par mystofflor på Åhlens lager. Nejnej!

/emma


Två dagar kvar

Hallå där!
Jag vill börja att klaga över mina fötter, jag har sååå ont! Går runt i ett par skor med 0.000001 cm tjock sula, och står upp ca 94% av dagen (har räknat ut det). Tragiska siffror det där.. Annars gick dagen bra! Vi har gjort allt från larmat kläder, hängt upp kläder/väskor/plånbökcer/skor i butiken, hängt upp tomte- och pepparkaksdräkter i lagret etc. Lunchen spenderade vi tillsammans med Patricia och Jennifer på Nancys, tacotallrik är aldrig fel! Nu är det bara två dagar kvar av praoen, sen blir det skola igen''/ Men nu måstemåstemåste jag plugga. Hörs!

Min tacotallrik som jag åt. Värd guld! =)


Patricia och Sara på lunchen.

/emma


RAGGARMEAL LÖSER ALLT

Hallå i stugan!
Hur mår ni? Själv är jag trött och mina fötter är typ stendöda. Men det är bara att bita ihop, om 45 minuter kommer Moa och hämtar mig för fotbollsträning. Dagen idag har varit blandad; jobbig & rolig. Vi spenderade typ 5/6 nere på Åhlens lager, *jippi*. Klockan 12 var det dags för lunchen, som jag sett framemot hela gårdagen. Raggarmeal på Sibylla is tha shit! Sedan rullade dagen på och jag överlevde med endast TVå brutna naglar!


PRAKTIKANTER

Sara och halva Jennifer på Sibylla

Min raggarmeal!!! Med räksallad där bak;)

ÄGER

/emma


Dag 1 avklarad

Hejsan!
Har eran dag varit bra? Min har varit superduper! När vi kom in till stan och skulle in i själva Åhlens, så fick vi lite problem. De hade inte öppnat och vi såg ingen i affären, så jag och Sara stod där och knackade på de stooora glasdörrarna i förhoppning att någon skulle se oss. Men efter ca 10 minuter blev vi insläppta, genom en annan entre! Dagen rullade på bra, men det absolut roligaste var att ''designa'' hyllor med julsaker. Det råkar vara så att jag älskar allt som har med julen att göra=)


Detta hade jag på mig idag;
♥ Tröja med slapp krage, H&M
♥ Jeansleggings, Gina Tricot

Inga bra bilder, men på bilden till vänster ser ni hur jag sammanfattat dagen. Tummen upp!

/emma


Åhlens hela veckan

God morgon bloggen och alla läsare!
Ska om typ 20 minuter börja gå ner mot bussen, det är nämligen så att jag och Sara ska praoa på Åhlens, hela veckan! Åh, jag längtar, men är samtidigt lite nervös. Tänk om de typ sparkar mig för att jag inte klätt mig tillräckligt ''propert'', som de uttryckte sig. Aja, ni får önska mig och Sara lycka till och hoppas på att Åhlens står kvar på samma ställe efter den här veckan;) Ett extra plus är vi förmodligen kommer att luncha tillsammans med Patricia som praoar på In & Finn, Jennifer på Blommiga Rutan och Ellika på Quality Hotel. =)


/emma


Min lördag

Hej igen!
Som ni ser har det blivit en hel del ändringar i bloggen. Ja, jag har kastat omkull hela designen från en ''tjejrosablogg'' till en lite mer ''Emmablogg''. Hoppas ni gillar den!:) I går var jag på fest hos Patricia. Hon hade ett litet roligt tema, man skulle nämligen klä ut sig till kille! Så för min del blev det skjorta, slips, ölmage och stuprör (haha, vet att 45+ med ölmage inte brukar ha stuprör). Vi hade grymt roligt iallafall, med god mat och gott sällskap. Idag har jag mest städat, tråkigt med såååå nödvändigt!



1. Markus (My) och Patric (Patricia) 
2. Kia, även känd som sliskige Kurt=)


3. Norrlänningen Samme (Sara) Krister ''Kicken'' (jag) och Patric. 
4. ''Kicken'', Samme och Jernå (Ellika)

Bilderna tagna från supersöta Lill-Emma. Läs hennes blogg här!
Tack för en superkväll tjejer, jag menar killar!

/emma


FOTOBOK

Hejsan!
Måste bara tipsa om en superduper sak! Fujifilm har som några vet en hemsida där man kan göra sina egna fotoböcker. Har själv gjort en, dock ej på fujifilms hemsida, men det är superkul! Nu är det så att genom att skriva om det här på sin blogg kan man få en gratis fotobok värde 344:-. Såklart tänkte jag tipsa er om det här, tycker det är ett kanonerbjudande! Vill du också göra som jag och många fler, gå in här och anmäl dig!
Ett tips är att ge bort den i julklapp eller födelsedagspresent, det förstnämnda något som jag tänkt göra.
Själv tycker jag det låter för bra för att vara sant!



Exempel på hur det kan se ut! Bilder tagna från Fujifilm

/emma


DESIGNEN ÄNDRAS

Därför ser det ut som det gör... ;)


BLOGG.SE KRÅNGLAR

Hej!
Om ni undrar varför uppdateringen typ suger så är det för att det tar 500 år för mig att logga in. Sedan ytterligare 1000 år för att ladda up en bild. Uppdateringen kommer när blogg.se skärper sig!
Någon mer än jag som har problem? =)

/emma


STÖKIGT VÄRRE

Hejsan!
Trodde ni att uppdateringen skulle rinan i sanden idag? Fel! Dagen har varit bra, måste ladda inför imorgon då vi ska och orientera på OKÄND MARK, typ. Så om jag aldrig mer uppdaterar, sprang jag nog vilse. Hinner inte skriva så mycket, tittar ju på Grey's Anatomy! Aaargh så bäst!

Tänkte visa FÖRE / ETER bilder jag tog på min snuskigt stöka rum, och när jag sedan ''städat'' det.
FÖRE                                            EFTER



Inte min fåtölj;)

Tyvärr ingen dagens outfit idag pga att jag glömde fota;)

/emma


SMÖRGÅSBULLE




TUNNBRÖD - SOCKER - KANEL

För maximal effekt; ÄT DEN!

/emma


I MIN RÖDA JACKA

Hejsan!
Hur mår ni? Själv är jag på vardagshumör, det betyder faktiskt att jag inte är på något humör alls! Höhö, jag känner logiken där.. Skolan rullade på som vanligt idag, när vi skulle hem så missade vi bussen. Men på något otroligt vis fick vi skjts av Moas mamma till ett ställe *hihi* så vi hann ändå. Vid 17.30 ska jag på konfirmationsträff. Innan dess borde jag plugga, får se om jag orkar;)



♥ Jacka - McKinley NY!
♥ Väska (syns knappt) - Accent
♥ Halsduk - H&M NY!
♥ Jeansleggings - Gina Tricot
♥ Skor - Din Sko
♥ Stickad koftaa - Gina Tricot NY!
♥ Vitt linne - Gina Tricot NY!

Hehe, mycket nytt här!:) Nu ska jag kanske ta och göra om min design (?)

/emma


APA

Hejsan!
Tänkte uppdatera tidigare idag, men jag hann aldrig. Vid 17.30 drog jag och laget ut för att springa. Det gick apabra och jag är apastolt och apanöjd! Aja, dagen i skolan var helt okej, det är ju somsagt Internationella Barndagen idag, det firade vi med en jäkla massa ballonger. JÄTTEKUL! ;) Nu måste jag duscha, sedan är det lite projekt som gäller. Efter det är det TV TIIIIIME!!

 
♥ Rosarandig tröja - Gina Tricot
♥ Mörka jeans - Cubus
♥ Rosa pärlarmband - Mammas

/emma


GRATTIS PATRICIA!


IDAG FYLLER VÅR KÄRE VÄN PATRICIA 15 år!♥

Grattis sötnos, hoppas du och din vän moped haft en underbar födelsedag!
♥♥♥♥♥
Bild tagen från Patricias blogg!

/emma


SHOPPING I SKHLM!

Hej igen!
Fortsättningen på Emma och Emmas saga kommer nu. Idag åkte vi till Skärholmen med höga förväntningar. Både jag och Emma hittade lite smått och gott. För min del blev det följande;



♥ Superdupermega mysig halsduk från H&M, 99:-


♥ Röd regn/vindjacka för höstens alla väder, McKinley, Inter Sport 700:-




♥ Svart supermysig stickad kofta, Gina Tricot 99.50:- (199:-)




♥ Långt vitt linne från Gina Tricot, 99:-


 I Ginas provrum, myyyycket kläder ska provas!


Koftan som jag köpte, gillade den a lot!


Min lunch. Vegetariska vårrullar. Typ as lite mat (fast jag har ätit två vårrullar på bilden)

♥♥♥♥♥♥♥♥Tack för idag och igår Emma! Jag älskar dig!♥♥♥♥♥♥♥♥

/emma


FÖRSENAD UPPDATERING

Hejsan!
Dålig uppdatering både igår OCH idag, ajabaja! Vi börjar med gårdagen då; var i skolan, efter skolan åkte jag ner till stan en stund, köpte inget speciellt. Var med Lill-Emma, och sedan sov jag där. Vi hade suuuperduuper kul, vi tittade på Idol och början av filmen ''Coach Carter''. Sedan somnade vi och vad vi gjorde idag får ni snart läsa om...

Gårdagens outfit:


♥ Jeansväst H&M
♥ Randig tröja från Indiska
♥ Chinos från Lindex
♥ Halsband från H&M

Fotar fortfarande med mobilen som ni ser, men kameran är på laddning nu. HÅLL UT!:)

/emma


HEJ HÖST

Hallå!
Ingen bra uppdatering idag, ajaj! Hursomhelst, dagen har varit bra. Hade fotbollsträning på kvällen, annars har inget speciellt hänt. Har pluggat lite fysik, men Arkimedes princip sätter min hjärna ur funktion, tyvärr. Imorgon ska jag på stan med Lill-Emma en liten stund, hopas jag. Hade rba!


Dagens O
Guldrandig kofta från H&M (Från Lill-Emma)
♥ Vitt linne, H&M
♥ Favorit halsduk som ni kanske märkt, H&M
♥ Jeans, Cubus
♥ Gråa sockor, mormor?

Brr, det börjar bli riktigt kallt på mornarna. Tur att man har sköna uggs och mysiga lovikavantar att värma sig i! Eller vad tycker ni?

PS. Mina outfits bilder tas fortfarande med min B-MOBIL. Orkar aldrig ladda batteriet i kameran. Ska försöka orka imorgon!
/emma


Matbloggstoppen