Herremingud


Jag finner inga ord. Tre år sedan och jag gick runt sådär? Kan tillägga att jag hade matchat de gula stumporna med ett par gråa ballerina. Bläääää.


Smått folk


Emma och jag vid någon speciell sten på Gotland för tre(?) år sedan

Emmas Halloweenfest för ännu fler år sedan. Haha det är sorgligt hur ful man var då, syftar på tanten med vitt hår..
.
Nu vaknade Emma, time to goooooo!


Dancing in the rain




God morgon!
Igår när vattner öste ner passade jag och Emma på att gå ut i regnet. Det var såå roligt att gå i vattenpölar, typ 50 år sedan sist! Hursomhelst, igår sov jag & Sara hos Emma och idag ska vi ut och springa med Miranda, sen ska vi förhoppningsvis vara med Patricia och ikväll kanske vi ska till Sara. Kanske bäst att jag går och väcker Emma om vi ska hinna med allt, hehe.


Fräscht från Finland


Svarta jeansshorts från Gina, 4.90€ på rea. Försöker desperat visa resåren på bild ;)
Beiga jeansshort från Gina Tricot, 4.90€ på rea.

Klänning från Zara, 19.95€ på rea

Ringar från H&M, Kostade 3.95€ respektive 4.95€
Olika ansiktsprodukter, bl.a från CLINIQUE 249:-
Tjääänare.
Nu är jag återigen tillbaka från min låånga färd till Finland (ännu en gång jublar folket). Har haft det toppen med toppenväder! Bilder från resan kommer sen. OM jag orkar.

Roar oss i regnet

Regn. Regn. Regn. Vad är det för jävla välkomnande man får? Tur att jag har en trevlig granne som vill leka med mig! Just nu sitter vi och tar roliga bilder. Eller roliga och roliga, det är ju så vi ser ut i verkligheten..

Dana cup

Har haft sjukt roligt på denna cup, trots att resultatet inte var så sjukt roligt. Kommer att sakna Maffian!♥

Time to go

Då var det ännu en gång dags att packa sitt och lämna byn. Imorgon bär det av mot Finland. Roligt? Ja. Men jag hatar att packa något ooooooooolagligt mycket!
Detta åker jag i imorgon. Men ser typ inget, så ni får helt enkelt gissa!

Söndags shopping

d
Hallå i stugan!
Anledningen till att jag inte bloggat är att jag varit i Danmark och lirat fotboll. Men nu är jag hemma igen (folket jublar). Tog en sväng in till stan med mamma och brorsorna. Blev en hel del köp, men somsagt, pengar är ju till för att spenderas.
.
Nu ska jag till grannen och klippa gräs. Gotta make some mooooney!

Monopolmästare

Miranda VS Emma
Miranda förlorar spelet och Emma vinner spelet med sina 65 000 drygt.

Konsten att förmedla sin önskan


I sängen med Emma

Godnatt!
Sitter i sängen med Emma. Trött och sliten efter en kväll hos underbaraste Jennifer. Nu ska vi strax sussa och ladda inför en toppen dag på Gröna Lund i morgon!

Kvällsdopp i Sandviken

Skulle ju ta ettkvällsdopp igår. Slutade med att alla förutom jag vågade doppa sig, hehe.
.
Nu duscha innan jag blir försenad. Hörs imorgon!

Ice cream


Puuuuh. Typ ökenväder ute. Torrt, varmt och soligt som satan. Har legat och solat med Sara ett litet tag idag, men sen blev vi så varma så vi sprutade ner varandra med trädgårdsslangen. Härligt värre! Som tur var gick mamma och köpte massa glass från glassbilen så jag överlever nog dagen, hehe. Nu måste jag börja fixa mig inför kvällen!


Beck-levande begravd

Var på bio med trevligt folk igår. Vi såg Beck, sjuuuukt läskig alltså. Förstår inte varför den inte klassas som rysare! Hursomhelst, det blev ingen bloggning igår så jag tänkte snabbt slänga upp gårdagens outfit. Nu blir det ett kvällsdopp! ♥

Matbloggstoppen