Oh my!!!

Åh imorgon är det ju premiär för julkalendern!!! Skitbra - problemet ligger i att jag varken har tid att kolla på morgon eller kväll. Detta innebär att jag kommer tvingas bli stamgäst på SVTs play nattetid. Gud så busigtttt av mig hehehe. Men imorgon 08.45 sitter jag bänkad!!


Mörk choklad och mandarin

Har bosatt mig i soffan med en (läs två) mandariner och 90% mörk choklad. Älskar det, ju mörkare och bittrare desto bättre. Tyvärr har vi bara en liten ruta kvar nu men den måste jag spara till Gutafsson 3 trappor!!! 😍


Godaste återhämtningen

Tjena snebena / mittbena / fiskbena / kospena.
Otroliga rimfärdigheter jag har, känns som att julrim blir en obligatorisk del för mig i år!! Hursom, åkte till Friskis och skojade i en timma och tjugo minuter. Allt gick bra förutom att jag tänkte pröva en ny maskin som jag aldrig rört förut. Inte så smart drag eftersom jag fastnade i den!! Alltså jag fastnade inte på det sättet att jag satt fast i något, men jag kom inte loss eftersom jag hade tyngd på axlarna. Jag stod där som ett fån och det var såååå pinsamt, men vågade inte fråga om hur man kunde kliva bort från den. Så dagens lärdom - prova aldrig något nytt på egen hand.
 
Efter min lilla tur där rullade jag hem igen, åt godaste lunchen, duschade och nu har preparerat huset inför första advent på söndag :D Kom jul kom!!

Så. Himla. Gott!!!!!

Gröt gjord på havregryn, krossade linfrön och psylliumfrön med proteinmjölk och honung. Aaaargh måste prövas!

Avocado med keso rockar fett!! Särskilt enkelomättat fett. Hahah jag är så klyftig!! Som en apelsin dårå. Synd att jag inte åt en sån.

Öppet Hus igår

God morgon!!
Orkade inte åka upp till SACO-mässan, så jag bestämde mig för att min helg fick börja här och nu - skönt! Klev upp ganska tidigt och tog en långfrulle, skönt det med. Tänkte släng in ett inlägg om Öppet Hus igår, sedan ska jag och bilen rulla vidare till Friskis, var över en vecka sedan jag var där och vi saknar redan varandra massor.

Lite snickeri och skruveri på gång.

Tasty Toast UF med vår sjuuukt fina disk som Verran hade fixat helt själv. Vilken liten byggare Bob va??
Choklad är gottttttt.

Jag och Johanna som tyckte om och hänga hos oss trots att hon var en United Familyare, haha.

Skolan bjöd på räksallad till middag, mummaaaa.

Whippy Bottle UF - med ihopfällbara vattenflarror.

iPlug UF - med extra långa laddningssladdar!!

United Family UF - med armband i förmån av barn i Afrikaaaaaa.

Quick 'n Easy UF - med mellanmål och bakverk.
Myspys UF - med mysiga snug rugs.
 

Äntligen hemma

Åh mina fötter gråter floder just nu, plus att jag är seg som en kola - men annars mår jag prima!! Dock lite lat så jag orkade inte fixa disken ordentligt utan byggde en flytande diskhög. Imorgon är vi lediga för att besöka SACO mässan men har noll med lust. Sedan ledig på måndag bortsett från utvecklingssamtal. Wehoo de rullar på bra!! :D


Äntligen snö!!

Åh massa snö idag!! Blir mycket piggare eftersom det är så himla mysigt! Dessutom ser man bättre - min mörkersyn är ju inte på topp om man säger så ;) Är i alla fall taggad till tusen inför Öppet Hus och hoppas att det kommer gå bra. Hejjrrååå.


Those things

 

Tidig julklapp

Äntligen har min älskade lilla jacka kommit från Didriksons!! :D Jag vann nämligen den på hälsomässan för någon vecka sedan då jag tog en prenumeration på Topp Hälsa. Måste varit mina mest välspenderade och välinvesterade 127,5 kronor någonsin, men tanke på att jackan är värd 1600!! Wooopa, måste vara karma. Så alltså kan jag tacka mig själv att jag vann den, åh så bra! Den var dessvärre lite lång men uppvikt som på bild fungerar det. Glad tjej heeeeeeeeeej!!

Bakat hela kvällen

Puh!! Har kört bakning à la multitasking i supertempo. Helt död, det här är ju jobbigare än att springa!! Vill slänga mig ner i sängen men måste hålla ut lite till - mycket som ska fixas inför Öppet Hus..


På väg till skolis

Prov i matte D, snabblunch, upp till Stockholm och kolla teater, mer matte och sen hem!! Måste baka liten kaka tills imorgon, vi har Öppet Hus på skolan och ska ställa ut med vårt företag, kuuuul!! :D


Laddar inför morgondagen

Sitter i sängen med sällskap av en mattebok med svår övervikt, en kopp latte, morgonrock och Spotify. Ganska trevligt!! Okej nej, vem försöker jag lura det här är dötråkigt. 97,3% av min hjärnverksamhet är upptagen med att tänka ut vilket flygbolag som är billigast att fly landet med!!!


Snygg eller vaaad??

Vad tycker ni om årets skolfoto?? Omg jag blev så nöjd. Har länge ansträngt mig för att se representabel ut under dessa tillfällen vara enda syfte är att lura pengar från föräldrar som inte vågar erkänna att barnen ser ut som muppar. Men ja, det verkar som att jag äntligen lyckades. Tjooooho! :D


Mmmmiddag

Tjolahopp landkrabbor!!
Chillar lite på toa så jag tänkte att det var ett utmärkt tillfälle att göra lite nytta på bloggen, hehehe:D Haft en seg dag i skolan, rejsat hem med hundra meter lång kö bakom mig och pluggat så det både räcker och blir över. Tänkte dra en springrunda men Gud hade en ihållande kisspaus så jag körde lite hemmaträning. Har avnjutit lite av livets godheter och ska snart äntra duschen. Woop. Nu är jag klar med toabesöket, tjarååå!!


Racer Emma

Under min lilla bloggpaus har jag hunnit med mycket spännande. Jag sa ju att jag skulle byta upp mig till en Ferrari, men för att det skulle vara möjligt krävdes ett... KÖRKORT!! Åh, den 21 september, en av de tre lyckligaste dagarna i mitt liv. Skrek och hoppade runt hela vägen till Ica. Alltså jag hoppade runt på Ica - inte i bilen. Vad mer har ni missat? Tjaaaa, jag har blivit brunett lagom till hösten, fått anställning på en tandläkarklinik (inte som tandläkare dårå), varit på utbytesresa till Málaga, startat UF företag och det var nog allt. :D

Taxinge julmarknad

Vaknade tidigt idag eftersom julmarknad i Taxinge stod på planeringen. Inträde 70 kronor vilket var ett rån i sig och så jag smed planer på att antingen gömma mig i bagageluckan eller låtsas vara under 12. Men mamma sa nej, så det gick inte. Det var i alla fall jättemysigt med massa små trevliga stånd här och var. Kom hem och käkade lunch och nu sitter jag här med Peter Jöback, hihi :D Dags att ta tag i skolarbete som jag för tillfället gömt undan i en låda.

En jultomte häst!! Ville ponnyrida men hade ej tid med sånt.

Kryllade av korvar, kransar, marmelad, ostar och godis!!
Mamma la beslag på honung med smultronsmak, sååååå gottt!
 Matboden; obs inträd inte om ni precis har borstat tänderna.

Årets första julklapp inhandlad - tyvärr återstår många fler.

Blev lite kär sådär.
En jultomte delade ut pepparkakor men jag fick ingen..
Köpte ett nytt te med smak av choklad och mint, muuuuuuums.

Lite mer av allt vi gick loss på. Krydda, marmelad, honung, och världens godaste doftljus!
 

Underbara Málaga

Avslutar kvällen med lite bilder från min utbytesresa till Málga som jag gjorde i oktober. Sjukt roligt trots att jag typ kissade på min av nervositet när planet landade. Lärde mig att spansk matkultur till stor del består av Burger King samt att passa tid inte verkar vara något särskilt prioriterat där. Inte heller att röka oftare än jag blinkar verkade vara något problem. Hade hursomhelst en underbar vecka i sol och värmre med sköna spanjorer!! :D
Jag och Bea vid någon utsiktsplats. Spana in ryggan jag fick låna - hur coolt? 
Såhär glad blir jag när jag får vandra uppe i bergen. Not.
Wow ett avbrott från Burger King!! Körde på paella och spansk tortillas. Dubbla matpoäng till mig.
Vid La Alhambra i Granada. Hade på mig jeans den dagen och ville bara skjuta mig själv.
Emma och Linda stekte runt lite så där.
Vad tycker ni om min bränna jag lyckades skaffa vid axeln? Hot or not?
Plaza de la marina och några fina palmer.
Vi dansade Flamenco en kväll, sjukt svårt!!
Heja Svergie!!
Sista kvällen spenderades bland annat uppe vid en utsiktsplats innan vi strosade vidare till ett torg och satt där hela jäkla natten tills taxisarna hämtade upp oss!!
 
 

Lite jul sådär

Nej men se där vilket litet mirakel, lille jag har hittat tillbaka!! Tänkte göra ett försök att blogga igen, fast denna gång på mina villkor. Det innebär att nästa inlägg kanske dyker upp efter mitt bröllop eller den dagen jag checkar in på ålderdomshem - men då får det bli så, hehe. Dagen har spenderats inom husets fyra väggar (alltså vi har ju fler väggar i huset) med julmusik och julpynt. Mitt rum är sååå fint just nu, det är tyvärr inte min brors eftersom det kryllar av aggressivt julpynt där inne - men inte mitt bekymmer för tillfället.:D
 
 

Matbloggstoppen