TÄVLING!!!!!

Jag har fått möjligheten att fixa en tävling tillsammans med Arla Wellness. Hur kul som helst!! På ett naturligt sätt hjälper produkterna till att balansera magen och stötta immunförsvar såväl som benhälsa. I utbudet finns många variationer av mjölk, yoghurt, drickyoghurt och fil, alltså finns det en kompis för alla. För att delta i tvälingen behöver du göra följande:
 
Kommentera dina två bästa hälsotips. Glöm inte att lämna mejladress så att jag kan kontakta vinnarna. Vinnarna utses den 10:de juli.
 
Jag kommer att utse fyra stycken vinnare, och varje person kommer att belönas med fem stycken checkar som gäller på valfria Arla Wellnessprodukter under sommaren. Det är endast tillåtet att delta en gång per person. Varje check är värd ca 20 kronor.


Så vad väntar ni på???? Kör igång och tävla!!!

Kommentarer
Postat av: Ellika

Mina två bästa hälsotips är att:
1. Ha roligt! Om man väljer att ha kul så blir man lycklig och då blir hälsan nådd, både mat och träning ska vara kul och det finns något som passar alla.
2. Inte stressa! Varken i vardagen, över resultaten, eller över jakten på det perfekta. Om man stressar över att lyckas vara så hälsosam som möjligt så har man ju missförstår hela grejen, då tänker man och fokuserar på fel saker och man få ingen bra hälsa.

2013-07-01 @ 23:21:52
Postat av: ADARAS.se - Where blog meets magazine!

Mina bästa hälsotips är:
1. Att le ofta, även när man kanske inte känner för det. Det gör att man i längden blir gladare och lyckligare vilket är himla bra för hälsan.
2. Hitta stunder att koppla av. I våra stressiga vardagar är det superviktigt att vi hittar stunder när vi bara kan vara och ta det lugnt. Du kan koppla av med ett bad, tända en massa ljus eller sitta ute på balkongen med en stor kopp te och titta på stjärnorna. Små saker kan göra mycket.

2013-07-07 @ 10:26:56
URL: http://adaras.se
Postat av: Rebecka

1. Ät varierat. Det behöver inte vara supernyttigt hela tiden, men inte heller onyttigt. Jag tycker man kan äta allt men med måtta och sunt förnuft.
2. Rör på dig regelbundet. Framför allt utnyttja vardagsmotion. En aktiv kropp mår oftast mycket bättre.

2013-07-09 @ 22:17:29
Postat av: Anonym

1. Lagom är bäst. Man behöver inte träna 7 dagar i veckan och leva på kesella, utan man mår som bäst när man kan unna sig saker också.

2. Se till att träningen och äta nyttigt inte blir till ett måste utan något du själv vill, då kommer träningen garanterat bli roligare. :)

2013-07-10 @ 22:37:08
Postat av: patricia

1. Sov ut emellanåt! Även om du kanske bara behöver 6 timmars sömn per natt för att må bra, så tillåt dig själv att sova ut ordentligt någongång. Ställ ingen klocka, låt kroppen vakna när den är ordentligt utvilad.

2. Stressa inte upp dig över småsaker, jag brukar bli stressad över att jag blir stressad, men försöker då tänka på hur illa det egentligen är? Går jorden under om du får dåligt betyg på ett prov? Nej. Dör du om du råkar missa bussen? Nej. Då är det ingenting att stressa upp sig över.

Hoppas att allt är bra med dig!! :)

2013-07-11 @ 13:27:21
URL: http://psmlh.blogg.se

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen