Snart hemma

Hellooo! Är snart hemma, äntligen säger jag! Bilresan har gått snabbt, dels för att Emmas pappa är en bra racerförare och dels för att Elsas Värld har underhållt mig. När jag kommer hem måste jag packa upp fetaste resväskan och sedan bosätta mig i soffan. Är heeeelt slut trots att jag knarkat sömn. Illailla..

Kommentarer
Postat av: juliaericson

tack babushka <3

2011-03-06 @ 00:45:02
URL: http://saviourtonight.blogg.se/
Postat av: Ellika

tjenis tjenis. Brukar fortfarande läsa din blogg lite då och då, den är på något sätt professionell, personlig och underhållande ;)



Vet inte om du någonsin läser min längre men om du gör det och du har blivit irriterad på det dumma lösenordet så förstår jag dig. Det blir jag varje gång jag hittar en blogg med lösenord, nästan förbannad. Men ibland vill man inte att sin pojkvän ska sitta och läsa allt och då blir man illa tvungen.



Användarnamnet är i alla fall hej och lösenordet är gropen. Det är bara att sprida hur mycket du vill utom till då Andreas och kanske Daniel, vilka du inte känner så det fungerar nog finfint! Oj detta blev en väldigt lång komentar och mitt under solsidan också, Tur att tv4 play finns. När man börjar skriva ibland så är det svårt att sluta. Man tycks fastna. Men nu ska jag sluta innan detta blir en livsbiografi, det lutar åt det hållet..



Ha det väldigt gött!! Puss och kram, skumbanan!!

2011-03-06 @ 20:07:37
URL: http://jerna.blogg.se/

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Har du blogg?:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen